Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, i ti si siguran da će doći do zapadne intervencije. E, vidiš, o tome ti pričam. Pored žive Rusije i Savjeta bezbijednosti, Ameri će da rade šta im volja.

ja uopste nisam siguran da ce da dodje do zapadne intervencije (ako mislis da to cime prete treba da se zove intervencijom).

ja sam siguran za sada u sledece cinjenice:

- ruski brodici su mnogo blizu.
- asadova pvo je svemirsko oruzje za ono cime je srbija docekala amere i nato.
- srbi su rusima odavno preneli kako se ratuje sa natom.
- rusi su to sigurno preneli asadau.
- rusi ce da znaju i kad se mali od palube nakasjle na amerikanskin brodovima.
. na ruske radare nece ni ameri ni europa da posalju rakete.
- sta ruski radari vide moze direktno da se posalje kao koordinata za gadjanje asadu ( asad ima rusku pvo).

srbija je 78 dana zayebavalai amere i nato sa pvo iz pecinskog doba. sta ce da im radi asad zakljuci sam... i rusi se nisu vojno umesali.

Evo i Britanci su se prepali.

Warplanes and military transporters have begun arriving at Britain's Akrotiri airbase on Cyprus, less than 100 miles from the Syrian coast, in a sign of increasing preparations for a military strike against the Assad regime in Syria.
http://www.theguardian.com/world/2013/aug/26/syria-warplanes-cyprus-tensions-damascus

У домету Јакхонта и Скадова, значи. Нико нормалан им не би био у кожи. Иначе, у питању је раније планирана вежба:

http://www.raf.mod.uk/RAFconingsby/newsweather/index.cfm?storyid=E93DBC12-5056-A318-A8BA4F4F3542554D&rss=true

Znači, i ti si siguran da će doći do zapadne intervencije. E, vidiš, o tome ti pričam. Pored žive Rusije i Savjeta bezbijednosti, Ameri će da rade šta im volja.

Utah II, bas se palis na sprzene zene i decu. Sav si se uzvrteo otkad postoji mogucnost bombardovanja Sirije. Naravno, ako se to desi najvise ce da stradaju civili, zene i deca. A ti sav radostan, samo sto ne skaces po ekranu. Da pokazes malo empatije, sad si novi klon.

LOL NATO.gif

ja uopste nisam siguran da ce da dodje do zapadne intervencije (ako mislis da to cime prete treba da se zove intervencijom).

ja sam siguran za sada u sledece cinjenice:

- ruski brodici su mnogo blizu.
- asadova pvo je svemirsko oruzje za ono cime je srbija docekala amere i nato.
- srbi su rusima odavno preneli kako se ratuje sa natom.
- rusi su to sigurno preneli asadau.
- rusi ce da znaju i kad se mali od palube nakasjle na amerikanskin brodovima.
. na ruske radare nece ni ameri ni europa da posalju rakete.
- sta ruski radari vide moze direktno da se posalje kao koordinata za gadjanje asadu ( asad ima rusku pvo).

srbija je 78 dana zayebavalai amere i nato sa pvo iz pecinskog doba. sta ce da im radi asad zakljuci sam... i rusi se nisu vojno umesali.
Pa i naša PVO je bila svemirsko oružije... Neve su od 1984. branile moskvu. Podzemni radarski centar Rakovica. Milijarde i milijarde skrkane na avijaciju. I bam, natrefili jedan F117... Koji je uzgred budi rečeno očajan avion

A ja mislila da je juca jedna i jedina, kad ono ima ih još takvih.

dolly1.jpg

na slici gore je dolly, prvi i najpoznatiji klon na svetu. posle dolly pocela je najezda klonova ... :dash:

- - - - - - - - - -

Pa i naša PVO je bila svemirsko oružije... Neve su od 1984. branile moskvu. Podzemni radarski centar Rakovica. Milijarde i milijarde skrkane na avijaciju. I bam, natrefili jedan F117... Koji je uzgred budi rečeno očajan avion

bam, bam, bam ... f 117

bam ... b 2

bambarabam ... f 16

bambarabam ... tornado

itd.

Ocajan aviom, kako da ne. U to doba je bio ponos americke avijacije.
Ocjni su samo likovi kao ti jer smo onako mali i slabi pruzili nevidjen otpor. Tek kad je klark insistirao da bobarduje blokove po Bg i ubije jedno par miliona civila ( koja bi to sreca bila za razne Utah ) mi smo se povukli takoreci neostecene vojske sa KiM.

LOL NATO.gif

osim sto je vecina forumasa ignorisala bezobraznu blizinu ruskih brodica, niko se ne seti da uzme u obzir cinjenicu da je amirikanska namestaljka
sa pobinjenicima u siriji po pesimistickim procenama odnela oko pola miliona zivota (da je desetina od toga pa je velika tragedija).
ameri su vec urnisali siriju.

sirija, bar koliko ja znam ima prilicno bolju pvo od srbije, a sve srpske recepte za omlacivanje nezeljenih letecih predmeta asad vec zna od rusa.
da ne ponavljam ostalo sto sam napisao, i da napadnu siriju sa jos vecim brojem raketa i aviJona nego sto su napali srbiju, nikako to nece da bude
rutinski posao.

Lakše kolega zaboleće te glava :mazi:
Znalo se zvnično ili ne amerikaanci ipak znaju da nije baš išlo kako su mislili da će ići. Mislili su da smo baš tako lak plen ali se zeznuli.

do sada nisam verovao da dodir leci ... hvala. :rumenko:

Hriscanska amerika I hriscanski zapad ne podrzavaju unistavanje hriscana nigde u svetu. Niti bilo koje religije. Ali oni koji upravljaju tim zemljama omogucavaju takve stvari. Malobrojni slojevi ljudi koji drze pre svega finansijsku moc a preko nje I sve ostalo ne mare ni za hriscanstvo, ni za ljudske zivote, ekologiju, siromastvo, zdravstvo, ma nista. Svi su oni bezboznici koji veruju u samo jednog Boga, a to je pohlepa. Sve sto rade, rade samo radi koristi. Za profit ce vam prodati otrovnu hranu, lose lekove, drogu, unistice vam ekonomiju, drzavu, infrastrukturu, pobice vam komsije, zaprasivace vas otrovima, zatrovati vam izvore vode. Itd. Religije mogu samo da im posluze za manipulaciju masama. Ako daju zeljeni rezultat....

Zapadni vojni kompleks ce napasti ne Siriju, nego bilo koga. Boli kuratz deonicara lokida, boinga, duponta I ostalih da ili ce Sirija da obori f117. Ustvari daj boze, jer onda dobijaju narudzbe za nove. Jos vise ih zabole da ili ce kuci u USA stici 100-1000-1.000.000 kovcega. Pa nije to njihovo dete. Njihovo dete nece nikada ici u rat. NIKADA. Vojni kompleks NATO ce se boriti do poslednjeg coveka. Iz kancelarije u pentagonu. Sto vise oruzja ode vise posla za njih vise para jos vise moci.

Boli ih dupe za hrišćane Papo, pa bar ti to dobro znaš. Zanima njih samo nafta i lova, ako i svetu stolicu Papo. Da li je tako? Dobor, svetu stolicu zanima i zlato.

Nije samo da ih boli dupe, nego aktivno rade na unistenju hriscanstva u svetu.

Evo prvi deo teksta http://srb.fondsk.ru/news/2013/06/0...-kao-svetska-sodomska-anticrkva-prvi-deo.html

Ima pet delova na tom sajtu, a mozda napisu jos neki... sve o anglosakskonskoj borbi protiv hriscanstva.

Hriscanska amerika I hriscanski zapad ne podrzavaju unistavanje hriscana nigde u svetu. Niti bilo koje religije. Ali oni koji upravljaju tim zemljama omogucavaju takve stvari. Malobrojni slojevi ljudi koji drze pre svega finansijsku moc a preko nje I sve ostalo ne mare ni za hriscanstvo, ni za ljudske zivote, ekologiju, siromastvo, zdravstvo, ma nista. Svi su oni bezboznici koji veruju u samo jednog Boga, a to je pohlepa. Sve sto rade, rade samo radi koristi. Za profit ce vam prodati otrovnu hranu, lose lekove, drogu, unistice vam ekonomiju, drzavu, infrastrukturu, pobice vam komsije, zaprasivace vas otrovima, zatrovati vam izvore vode. Itd. Religije mogu samo da im posluze za manipulaciju masama. Ako daju zeljeni rezultat....

Zapadni vojni kompleks ce napasti ne Siriju, nego bilo koga. Boli kuratz deonicara lokida, boinga, duponta I ostalih da ili ce Sirija da obori f117. Ustvari daj boze, jer onda dobijaju narudzbe za nove. Jos vise ih zabole da ili ce kuci u USA stici 100-1000-1.000.000 kovcega. Pa nije to njihovo dete. Njihovo dete nece nikada ici u rat. NIKADA. Vojni kompleks NATO ce se boriti do poslednjeg coveka. Iz kancelarije u pentagonu. Sto vise oruzja ode vise posla za njih vise para jos vise moci.

Vidi, upravo zato da ne bi moglo sve i svasta da se prodaje, postoji zakon. I imamo koliko toliko kvalitetnu hranu i lekove, za razliku od afrikanaca koji moraju da koriste hranu koja nije po evropskim sanitarnim standardima. Da li moras da prokuvas vodu pre no sto je popijes, da ne dobijes koleru? Ne, a u vecini africkih zemalja moras.

- - - - - - - - - -

Nije samo da ih boli dupe, nego aktivno rade na unistenju hriscanstva u svetu.

Evo prvi deo teksta http://srb.fondsk.ru/news/2013/06/0...-kao-svetska-sodomska-anticrkva-prvi-deo.html

Ima pet delova na tom sajtu, a mozda napisu jos neki... sve o anglosakskonskoj borbi protiv hriscanstva.

A sto Srbin u crkvu ne ulazi, to nema veze? A kamoli, ne daj boze, da posti.

Ruske obavestajne sluzbe su iznele podatak da je Amerika sa saveznicima izgubila preko 200 aviona prilikom agresije na Srbiju.

U tim 200 aviona ulaze klasicni i bespilotne letelice.

Al neki ljudi na zalost veruju samo onome sto vide na TV-u i zapadnim satanskim medijima za ispiranje mozgova i zaglupljivanje naroda.

Evo sta kazu sami Amerikanci o gubicima NATO pakta u ratu protiv Srbije

I am trying to get accurate datas about how many NATO Aircrafts have been lost over Yougoslavia during operation against Milosevitch .

So far , here is what I 've got :

F-16s : 12
F-18s : 5
F-15s : 5
F-117 : 4
B-2A : 2
B-52H : 1
A-10 : 8
AH-64 : 4
AV-8B : 1
Mirages : 6
Tornados : 13
Harriers : 3
Helos : 13
UAVs : 16

Quite a lot in fact ...

http://www.steelbeasts.com/sbforums/showthread.php?t=4572

Ovo sigurno nisam ja pisao.

E kad smo im mi sa zastarelom PVO iz 70tih godina proslog veka srusili toliko , videcete sta ce tek da im uradi Sirija koja ima moderan PVO i kojoj samo fali S-300 da ima najbolji moguci PVO.

A mozda ga i imaju samo to kriju kao iznenadjenje.

Utah II, bas se palis na sprzene zene i decu. Sav si se uzvrteo otkad postoji mogucnost bombardovanja Sirije. Naravno, ako se to desi najvise ce da stradaju civili, zene i deca. A ti sav radostan, samo sto ne skaces po ekranu. Da pokazes malo empatije, sad si novi klon.

Pogledajte prilog 301203
Ne znam zašto širiš laži i uvrede na moj račun. Nigdje nisam napisao da se radujem bombardovanju Sirije. Štaviše, veoma mi je žao, ali sam se naljutio na Ruse.

Izgubili su cak i dva stealth bombardera B-2 Spirit evo sta kaze lik

The first B2-A was Heavily damaged after a direct hit by Yugoslav air defense . It tried to crash-land but 'cut off' a mountain top instead and exploded near the Petrovic Airfield at Skopge .
The 2nd one (Spirit of Missouri, serial no. AV-8 88-0329) was shot down again by Air Defenses at Surcin , near Belgrade .

The B-52H was hit and damaged. Aircraft then headed toward Dobanovci (near Nova Pazova) where it crashed. 17 people killed .

Cheers .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back