Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da je bilo civilnih žrtava svuda gde su delovali, i kod nas. Ali znam i da je PTC ispirao mozak preko dnevnika kako je jedini i glavni cilj NATO zlikovaca da pobiju što je više moguće stanovnika. Da je bilo tako, imali bismo 2 miliona poginulih samo u BG.

I ti kao moderator ne bi trebalo da se ponašaš drsko i bahato nego objektivno prema svima, zar ne?

nista to nije drsko i bahato, nego samo tvoja nemogucnost da argumentovano diskutujes. :lol:
i pre svega rts to nikada nije objavljivao, to da je glavni cilj nato da pobiju sto vise civila. prenoseno je gde je i sta bombardovano, koliko je gde ljudi stradalo, osude nekih drzava i izjave zvanicnika. dakle, sta je po tvom misljenju bio cilj nato bombardovanja?

Kažem da treba biti realan a ne ostrašćen, kao što je većina na ovom podforumu.
Реални шта би с питањем, колики је тај свет?
Реално?

То је врло реалан сценарио који може бити покренут управо ратом у Сирији ако га буде.
Него колики је тај свет који сматра да исламисти треба да упропасте Сирију по либијском рецепту и побију хришћане, алевите и секуларисте што тако здушно подржаваш као заступник кроатских идеја?

Znam da je bilo civilnih žrtava svuda gde su delovali, i kod nas. Ali znam i da je PTC ispirao mozak preko dnevnika kako je jedini i glavni cilj NATO zlikovaca da pobiju što je više moguće stanovnika. Da je bilo tako, imali bismo 2 miliona poginulih samo u BG.

I ti kao moderator ne bi trebalo da se ponašaš drsko i bahato nego objektivno prema svima, zar ne?

Ako si već krenuo da se igraš sa odraslima, pa ti u toj igri zavrću uši, nemoj da plačeš. A ume Milica fino da zavrće uši, naročito kad neko krene da piše neistine. Ne zaboravi da nisu svi na forumu deca i da se sećaju nekih stvari iz ne tako davne istorije.

nista to nije drsko i bahato, nego samo tvoja nemogucnost da argumentovano diskutujes. :lol:
i pre svega rts to nikada nije objavljivao, to da je glavni cilj nato da pobiju sto vise civila. prenoseno je gde je i sta bombardovano, koliko je gde ljudi stradalo, osude nekih drzava i izjave zvanicnika. dakle, sta je po tvom misljenju bio cilj nato bombardovanja?

Gledao sam PTC svako veče da vidim šta će da pričaju, jer me je jako zanimalo...očigledno se ti ne sećaš dobro kakve su sve laži koristili u to vreme da bi podboli narod i produbili mržnju prema zapadu....

Cilj je bio kraj rata na Kosovu, predaja Miloševića i malo kasnije njegova smena na izborima. Zar nije tako bilo?

Реални шта би с питањем, колики је тај свет?
Реално?

Govorio sam o osvajanju sveta od strane velike Rusije. Ne okreći teze :D

- - - - - - - - - -

Ako si već krenuo da se igraš sa odraslima, pa ti u toj igri zavrću uši, nemoj da plačeš. A ume Milica fino da zavrće uši, naročito kad neko krene da piše neistine. Ne zaboravi da nisu svi na forumu deca i da se sećaju nekih stvari iz ne tako davne istorije.

Kamo sreće da ne neko zakačio pljuvačine iz dnevnika na tube ,pa da vas podsetim. Tada sam imao 19 godina i dobro se sećam svega.

Gledao sam PTC svako veče da vidim šta će da pričaju, jer me je jako zanimalo...očigledno se ti ne sećaš dobro kakve su sve laži koristili u to vreme da bi podboli narod i produbili mržnju prema zapadu....

Cilj je bio kraj rata na Kosovu, predaja Miloševića i malo kasnije njegova smena na izborima. Zar nije tako bilo?

a jel? pa kad je to bio cilj zasto su bombardovali srbiju a ne samo kosovo gde je bio rat? zasto nisu odmah izdelili milione opoziciji nego tek iduce godine? zasto su u potpunosti unisitili mnoge srpske fabrike pa ih posle od one placene opozicije kupovali za tepsiju ribe? zasto su bombardovali televiziju, usce? jel to ta napredna tehnologija? zasto su bacali osiromaseni uranijum? kasetne bombe? zasto su gadjali izbeglicke kolone?
zar nije bilo tako?
zasto nisu platili agente da udju i ubiju milosevica? sta kao nemaju specijalce sposobne da to ucine?
ocigledno je da ti nisi gledao rts koji ja jesam. to sto su zlikovce nazvali zlikovcima nema veze sa produbljavanjem mrznje. to su cinjenice :)

a jel? pa kad je to bio cilj zasto su bombardovali srbiju a ne samo kosovo gde je bio rat? zasto nisu odmah izdelili milione opoziciji nego tek iduce godine? zasto su u potpunosti unisitili mnoge srpske fabrike pa ih posle od one placene opozicije kupovali za tepsiju ribe? zasto su bombardovali televiziju, usce? jel to ta napredna tehnologija? zasto su bacali osiromaseni uranijum? kasetne bombe? zasto su gadjali izbeglicke kolone?
zar nije bilo tako?
zasto nisu platili agente da udju i ubiju milosevica? sta kao nemaju specijalce sposobne da to ucine?
ocigledno je da ti nisi gledao rts koji ja jesam. to sto su zlikovce nazvali zlikovcima nema veze sa produbljavanjem mrznje. to su cinjenice :)

Zato što su rat iskoristili (zloupotrebili) da potroše zastarelo naoružanje i da usput unište telekomunikacije, da bi imali što manje gubitaka kad preleću Srbiju i Crnu Goru. Suština je u tome da im glavni cilj nije bilo civilno stanovništvo i to je to. Nisam njihov portparol, čisto da znaš :D

- - - - - - - - - -

zar nije bilo tako?

Da li je taj PTC rekao da je agresija ničim izazvana, kao i sankcije? :D

Kažem da treba biti realan a ne ostrašćen, kao što je većina na ovom podforumu.

Govorio sam o osvajanju sveta od strane velike Rusije. Ne okreći teze :D

- - - - - - - - - -

Kamo sreće da ne neko zakačio pljuvačine iz dnevnika na tube ,pa da vas podsetim. Tada sam imao 19 godina i dobro se sećam svega.
Кога брига шта ти тандрчеш мимо теме кад ту небулозу о ,,освајању света од стране Русије" нико није заступао.
Колики је тај свет који одлучује о броју мртвих у Ираку, можда Сирији, или Ирану?

Циљ је био сачувати угрожени албански народ од балканског касапина Милошевића. Када је српски народ збацио Милошевића, циљ је био сачувати албански народ од још увек недоказаног касапина Ђинђића.

Добро, шалу на страну. Ако је САД заиста рушио Милошевића и недомократски режим Београда, те суверенитет Србије на КиМ пренео на УН, зашто није демократском режиму у Београду вратио суверенитет над КиМ него је кренуо у процес стварања независне косовске државе? Слободан Милошевић је био само изговор, а ДОС је био тоалет-папир (дакле за једнократну употребу).

Zato što su rat iskoristili (zloupotrebili) da potroše zastarelo naoružanje i da usput unište telekomunikacije, da bi imali što manje gubitaka kad preleću Srbiju i Crnu Goru. Suština je u tome da im glavni cilj nije bilo civilno stanovništvo i to je to. Nisam njihov portparol, čisto da znaš :D
Da li je taj PTC rekao da je agresija ničim izazvana, kao i sankcije? :D

pa cime je izvazvana? :)
da li se zastarelo naoruzanje trosi na civilima i fabrikama? ja sam rekla koji je bio njihov glavni cilj, civili su tu negde samo usputni :)

Циљ је био сачувати угрожени албански народ од балканског касапина Милошевића. Када је српски народ збацио Милошевића, циљ је био сачувати албански народ од још увек недоказаног касапина Ђинђића.

Добро, шалу на страну. Ако је САД заиста рушио Милошевића и недомократски режим Београда, те суверенитет Србије на КиМ пренео на УН, зашто није демократском режиму у Београду вратио суверенитет над КиМ него је кренуо у процес стварања независне косовске државе? Слободан Милошевић је био само изговор, а ДОС је био тоалет-папир (дакле за једнократну употребу).

Naravno, dil sa Tačijem and co. je već postojao, oni su mnogo ranije stekli "prijateljstvo" tj. podršku Amerike. A to što je vlast u Srbiji žmurila na sve to, ogroman je propust, mogli su to sve mnogo ranije i manje krvavo da reše.

- - - - - - - - - -

pa cime je izvazvana? :)
da li se zastarelo naoruzanje trosi na civilima i fabrikama? ja sam rekla koji je bio njihov glavni cilj, civili su tu negde samo usputni :)

Najviše su gađali vojne objekte pa tek onda sve ostalo...

Gledo si ti HRT :kafa:..... Jel tako ? Jeste .

Cuj ovo - produbljivali mrznju prema Zapadu :lol: .. A sta su trebali , da sire ljubav prema onima koji nas ubijaju ??

Rat na Kosovu je bio zavrsen totalnim porazom albanskih teroristickih bandi 1998 godine. OVK Je unistena a ostaci su se razbezali u Albaniju i Makedoniju.

Zato nas je NATO zlikovacka fasisticka djavoljska satanska alijansa napala da bi nasu cistu kao suza pobedu promenili u nas poraz.

Nisu bili zadovoljni srpskom pobedom jer mrze srpski narod i vide nas sve slovenske narode kao nizu rasu ljudi.

To je jos od Hitlera kod zapadnjaka takvo vidjenje slovenskih naroda.

Ubice dece? Da li ti optuzujes nekoga odavde da je ubijao decu? Ako ne, kako onda ubice dece mogu da postanu vecina na Krstarici?

Vi koji podrzavate merikance i islamisticke kanibale ste jednaki sa ubicama dece. Nema razlike izmedju vas. Treba vas deratizovati Ciklonom B, posto kazes da nije bojni otrov. Mozda je i lekovit pa vam izleci mentalna oboljenja koja vas pritiskaju...

brojevi kazu: od napada nato stradalo 270 vojnika i policajaca. od napada nato stradalo je i 528 civila. sta je to sve ostalo?

ps broj civila je naveo hrw da ne bude da koristima druge izvore koji imaju mnogo veci broj poginulih civila.

Od stotina hiljada bombi je poginulo ovoliko ljudi, iako je NATO-u bio cilj da pobije što više civila? Zanimljivo. Jako su loše gađali.

Jedini razlog za taj njihov stil je bio da sačuva Miloševića što je duže moguće na vlasti. Ništa drugo. Niko nije okrivio njega za propale pregovore i bombardovanje, nego Klintona. A dosta slepaca to i danas ne vidi. Ako je već morao da preda Kosovo, zašto to nije uradio PRE rata nego POSLE? Zato što bi on ostao kao izdajnik za sva vremena, i odbrana njegovog "ponosa" je sve nas koštalo jako mnogo i žrtava i materijalne štete.
Клинтон је сам рекао у обраћању студентима на Јелу у априлу те 1999. године да ,,Ни ја да сам председник Србије не бих прихватио услове из Рамбујеа"!

Naravno, dil sa Tačijem and co. je već postojao, oni su mnogo ranije stekli "prijateljstvo" tj. podršku Amerike. A to što je vlast u Srbiji žmurila na sve to, ogroman je propust, mogli su to sve mnogo ranije i manje krvavo da reše.
Нема говора да је са САД-ом био могућ било какав договор. СФРЈ и Србија је за њих представљала полигон за распада СССР-а и Руске федерације. У Русији су то покушали са Чеченима, само што је њихова целокупна јавност била сложна да то треба сатрети у корену. Док са друге стране, у Србију смо имале разне персоне из Фонда за хуманитарно право које патетисале о иживљавању Милошевића над голуруким албанским народом... бла, бла, трућ. И није проблем само Наташа Кандић, већ разједињеност српске интелигенције. И Првом светском рату ССДП је осуђивао власт у Београду, али су се чланови исте свакој мобилизацији беспоговорно одазивали, а неки су и давали своје животе. За разлику од Зорана Ђинђића која је побегао из ратом захваћене отаџбине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back