- Poruka
- 1.289
Mozda svinjar prepozna oca medju ovima...![]()
Sirija: Namaz (klanjanje) u džematu (zajednica) i zajednička dova (molitva).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda svinjar prepozna oca medju ovima...![]()
Sirija: Namaz (klanjanje) u džematu (zajednica) i zajednička dova (molitva).

Rusija ce odbraniti Siriju.
Ili ce izbiti treci svetski rat.
![]()
Sirija: FSA se slika s djecom
![]()
Jedan krscanski pripadnik FSA Armije
Iz Libije nikakvi glasovi u kom je stanju Leptis Magna, inace Gadafijev rezim je datu istorijsku lokaciju konzervirao i koliko se dalo 'oporavio'...
![]()
Strah me za Sirijiu ako majmunijada i tamo zavlada
Cuo sam da u Siriji ima govornika Aramerijskog jezika kojim je govorio Isus..
Iran nece smjeti da upotrijebi atomsku bombu. Mi sunnije smo odavno prozrijeli Iran i mi ne zelimo biti sa Iranom. Mi zelimo biti sa Amerikom koja je nas prijatelj. Mekka i Medina nece nikada biti Iranski gradovi jer siije nikada nece preuzeti ta dva sveta grada. Sunnije zele zivjeti mirno i zzele zivjeti na svojoj zemlji gdje su vecina. Amerika ce pomoci muslimanima i islamski svijet ce biti jedinstven. Iran je otvoreno za Rusiju i Kinu i on zeli da preko tih drzava upravlja cijelim Bliskim Istokom. To su sunnije primjetile i zato sunnije ne zele da ucestvuju u ruskom vrbovanju muslimana protiv Amerike. Mi ne zelimo u tome ucestvovati pa makar nas zidovi mucili i proganjali. Mi vjerujemo da ce doci vrijeme kad ce palestina postati drzava i vjerujemo da cemo jednog dana biti u dobrim odnsima sa zidovima. Mi ne zelimo ratovati protvi cijelog svijeta. Ako je Rusija uspjela zavesti Al Kaidu onda nije uspjela zavestio cio muslimanski svijet. Muslimani drugacije misle i oni misle o napretku o dobu bez rata i o medjuljudski dobrim odnosima.
Ima. Zato sam i postavila ovu fotografiju jer mi je muka od repetitivnih idiotizama koje piše ovaj neobrazovani nesrećnik.
Ne vjerujem da ce se Rusija mijesati jer Rusija i sama shvata da je Al Assad izgubljena bitka. Rusija je smatrala da ce navesti muslimane protiv Amerike ne znajuci za podjele izmedju siija i sunnija. Sunnije su pohrlile Americi i odmah podrzali bombardiranje Sirije. Mislim da je to dobro jer muslimani moraju znati da se samo jedinstvom moze postici cilj.
Ovo, neka mi Bog oprosti, nije ljudsko bice nego polu-zivotinja koju treba po kratkom likvidirati da ne smrdi ovu zemlju, ne sto smrdi, nego je agresivno u nametanju smrada...
Ma, Mingova posla. Banovaće ga opet i kad se vrati pod novim nikom uvek prvo pezi i preterano pazi šta piše pa je i to gadno za čitanje. Sad je u fazi raspomamljenosti što je inače njegovo prirodno stanje.
Nekoliko puta je napisao da bi nas sve poklao.
Ma, Mingova posla. Banovaće ga opet i kad se vrati pod novim nikom uvek prvo pezi i preterano pazi šta piše pa je i to gadno za čitanje. Sad je u fazi raspomamljenosti što je inače njegovo prirodno stanje.
Nekoliko puta je napisao da bi nas sve poklao.
Ova 'arapska proleca' su samo obicna majmunijada koja urusavaju ljudsku civilizaciju...
то је само доказ да су суније шејтанови следбеници. Минго мора постати шиија па ће онда бити на Аллаховом путу, сад је отпадник.
Ova 'arapska proleca' su samo obicna majmunijada koja urusavaju ljudsku civilizaciju...
Ma to je sve dimna zavesa kako bi se pripremili a za tim i ostvarili ciljevi svetskih moćnika i kako bi oni bili još bogatiji i dodatno učvrstili svoju vlast u svetu. Njima nije stalo ni do kakve vere, naroda, rase, pola. Cilj je moć, novac, manipulacija.
![]()
Jedan krscanski pripadnik FSA Armije

EjStigao si.
Pa, normalno. Pravi Alahovi sledbenici su samo šiiti.
Istina je da ima siija u Zaljevskim zemljama ali oni nemogu doci na vlast jer Saudijska Arabija to nece dati. Saudijska Arabija zeli da jasno stavi granicu izmedji siizma i sunnizma. Saudijska Arabija ne zeli da Iran ugrozava bezbjednost sunnija. Sunnije imaju pravo vjerovanju u Allaha i oni ne ruze casne Poslanikove Ashabe r.a. Mi cijenimo drugove Bozjeg Poslanika s.a.v.s. Zato mi sunnije znamo da ne mozemo prihvatiti glumu koju imaju siije. ta njihova gluma je prozrijeta i niko im vise ne vjeruje. Nama sunnijama su drazi krscani i zidovi od siija. Zato mi sunnije zelimo graaditi buducnost u miru i toleranciji i mi zelimo jasno staviti do znanja da smo jedna sredina izmedju iranskih siija rafidija i haridzija koji su preobliceni u Al Kaidu. Mi sunnije imamo jednu sredinu i mi smo umjereni imi zelimo samo mir tako da ne zelimo ici prrotiv novog svjetskog poretka. Mi ne zelimo rusiti granicce koje su postavljene UNom. Mi zelimo da imamo bogaate drzave i mi zelimo da imamo sredstava kako bi pomogli siromasnim zemljama kao sto su Somalija i Jemen.
Nije on nikakav "kršćanski pripadnik", majmune jedan, nego su verovatno "borci za demokratiju" oskrnavili neku crkvu i pokrali stvari iz nje pa sada šenluče sa "trofejima"![]()
![]()
Sirija: FSA se slika s djecom