- Poruka
- 8.988
Sirija mora postati zemljom muslimana koji ce raditi i zaradjivati i koji ce moci da grade Dzamije i da grade novu Siriju sa boljom infrastrukturom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sirija mora postati zemljom muslimana koji ce raditi i zaradjivati i koji ce moci da grade Dzamije i da grade novu Siriju sa boljom infrastrukturom.

obavezno ponesi kanticu vazelina kada budeš krenuo u Siriju...![]()
Sta ce mi vazelin kad tamo zive dobri muslimani koji se bore za oslobodjenje Sirije. Sirija ce biti slobodna zemlja sa pravima svih gradjana.

Sta ce mi vazelin kad tamo zive dobri muslimani koji se bore za oslobodjenje Sirije. Sirija ce biti slobodna zemlja sa pravima svih gradjana.
Oprosti,jel tebi srpskohrvatski/bosanski/BHS materinji jezik?Cisto me zanima jer imas neobican stil pisanja
Uuuuu pa kako su krenuli ovi iz ISISa za mesec dana ove iracke vojske nece postojati.
Kao sto sam i rekao.
Izlazi isil uskoro na granice Saudiarabije i Jordana i to zajedno sa irackom vojskom.
Sada ce Saudi da placaju ako nece da ih nabijaju na kolac a placace i ovaj jordanski kralj.
Sije rafidije traze od svojih popova da u Kuran ubace novu suru (slog) zbog borbe protiv ISISa![]()
http://saff.ba/sijske-milicije-u-ir...-kuran-uvrsti-nova-sura-el-hasd/#.VWxQMaOxXJs
Pa ove sije rafidije ne samo da su heretici vec su I glupani kakvih nema.
Hvala Bogu pa sa ovakvima muslimani nemaju nista.
ISIL nece napasti na Saudijsku Arabiju. Ako naapadnu Saudijska Arabija ce ih napasti i time osloboditi Siriju i Irak terorizma. Cilj ISILa je Irak i Sirija i oni zele osnovati Kalifat koji ce se prostirati duz Sirije i Iraka. Saudijska Arabija nece biti napadnuta jer ISIl to ne smiije. ISIL ce napasti na Bagdad i to e biti jedna katastrofa koja se mora izbjeci.
Ti govoris kao da nisi musliman! Sram te bilo!
CILJ ISIL -a JE CELA PLANETA !!!
Zar mislis da ce se isil zaustaviti na Siriji i Iraku?!
Ako je i od tebe, mnogo je.
ISIL ne zeli napasti ciijelu planetu. ISIL zeli samo Siriju i Irak i da se na tom prostoru ustanovi Kalifat. ISIL je teroristicka skupina koja misli da unisti islamske vrijednosti. Oni ne postupaju po islamskim vrijednostima i zato su ozloglasena grupa.
Ma kakva Sirija i Irak! Oni se sire kao islam u VII veku.
Od jedne tackice na Arabijskom poluostrvu do pola planete.
Ovo sto radi isil nije rat nego DZIHAD! SVETI RAT!
Cilj islama je da zavlada na celoj planeti i ti kao musliman to odlicno znas.
Isil to sprovodi u delo SVIM SREDSTVIMA! Korak po korak, drzava za drzavom.
Zar mislis da se ne spremaju ovde, na Balkanu?
Moj maternji jezik je bosanski i ja drugi jezik ne priznajem. Ja sam Bosnjak i volim Siriju koja je drazesna zemlja i koja je zemlja muslimana. Sirija ce biti jedna lijepa zemlja za zivot i Saudijska Arabija i Katar ce investirati u tu zemlju.