Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sto hoccete zapravo? Hocete da budete manjina a da vladate? E to ne moze.

Ja neću ništa, ali bi mi bilo neopisivo žao da ovi primitivci za koje ti navijaš osvoje Damask. Od hrišćanskih kulturnih zaostavština ne bi ostao ni kamen na kamenu, a sačuvano je kroz vekove.

Ne verujem da je prosečan sirijski pobunjenik pismeniji od tebe, a ti ne znaš zašto se za Alaha ne sme reći da je ličnost. A, maštaš o devicama. Cccc....

Poslednja izmena:
syria%20article.jpg

Nas brat, FSA casnik, zauzima skloniste tokom borbi u Aleppou

Mislim da svako ko gleda sto se cini u Siriji moze zakljuciti da je jedino rjesenje odlazak Al Assada sa vlasti. On treba biti sretan ako ga snadje sudbina Gadhafia. Zato bih mu preporucio da ode za Rusiju i da tamo nastavi zivjeti. Mislim d abi mu bilo bolje tako nego da se s njim igraju ljudi na ulici. Ono sto je on ucinio muslimanima je neprocjenjiva steta i ja prvi ne bih mogao odoljeti a da ne mucim Al Assada. Tek kako se osjecaju oni koji su izgubili svoje najmilije?
Zato Turska se gnusa Al Assada i zna za njegove prijevare tako da se nadam da ce Turska nastaviti sa bombardiranjem uporista sirijske armije i da ce unistiti sva njihova orudja. danas mozemo procitati da je sirijska armija imala najvece gubitke i smatram da je to dobra vijest za nas muslimane. To znaci da snaga Al Assada slabi i da se on sada uzda samo u alevite. Smatram da su oni jedini koji su preuzeli vlast u Siriji i stali na stranu Al Assada. Malo je sunnija ostalo uz Al Assada ali alevitska manjina se domogla oruzja od drzave i prakticno nastavila sa kontinuitetom drzavne sirijske armije. Zato je Al Assad jak i zato je u prilici da ubija mnogo ljudi. Kad se skrsi otpor Al Assada onda ce biti lakse i onda ce oni koji ne zele da zive u demokratskoj Sirji otici i bitce im otvorena vrata da odu iz zemlje. Mislim da nema mjesta za koljace i nema mjesta za njihovu aboliciju.

fighters-from-the-syrian-opposition-clash-with-forces-loyal-to-president-bashar-al-assad-49.jpg

FSA Armija mora dobiti sljedece godine Nobelovu Nagradu za otpor prema tiraniji i diktaturi. Mislim da je to nesto u cemu ne mozemo sumnjati. To su sve mladi momci i lice na nase bosanske ljiljane. :) Rado bih dao neku svoju rodjaku nekom casniku iz FSA. Oni su simbol otpora protiv zla ovoga svijeta. Zato se nadam da ce sljedece godine u ovo vrijeme Sirija biti slobodna i da ce FSA casnici dobiti zasluzeni odmor a i placu.
Mislim da ste sada upoznati zasto je komplicirano boriti se protiv Al Assada jer aleviti su svi stali uz njega i zele da uniste Islam i muslimane. Mi nemamo nista protiv krscana koji po prirodi samo gledaju i cekaju krajnji ishod situacije. Krscanima je cilj da zive mirno i da ih nijedna vlast ne dira. Mi muslimani obecavamo da necemo dirati krscane i da ce oni imati povlasceni polozaj. Samo alevitima ne mozemo garantirati bezbjednost nakon ovoga. Oni ce morati da biraju ili Islam ili van iz Sirije. Neka idu u Rusiju, mozda ce tamo naci bolji zivot.

-Do you speak English?
-Yes
-Name?
-Mingo Toplobratomuslimbrahimbegovic.
-Sex?
-3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male, and sometimes camels.
-Holy cow!
-Yes, cows, sheep...Animals in general.
-Oh dear,
-No, deer runs too fast.-Do you speak English?
-Yes
-Name?
-Mingo Toplobratomuslimbrahimbegovic..
-Sex?
-3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male, and sometimes camels.
-Holy cow!
-Yes, cows, sheep...Animals in general.
-Oh dear,
-No, deer runs too fast..

syria%20article.jpg

Nas brat, FSA casnik, zauzima skloniste tokom borbi u Aleppou

Фингирани фотографије Холивуда. Као што је ова из 2008...

m_62395.jpg

Ваш брат позираје
А знаш ли зашто ?
Зато што нема појма шта је рат у граду и како су треба да буду руке држећи реално оружје.
У папучама, под ватром, по изломљеним цигле, да jош са митраљезом, коjе тежи око 10 кг ....и под таквим нагибом...
Вероватно митраљез - играчка :tongue2:

Фингирани фотографије Холивуда. Као што је ова из 2008...

m_62395.jpg

Ваш брат позираје
А знаш ли зашто ?
Зато што нема појма шта је рат у граду и како су треба да буду руке држећи реално оружје.
У папучама, под ватром, по изломљеним цигле, да jош са митраљезом, коjе тежи око 10 кг ....и под таквим нагибом...
Вероватно митраљез - играчка :tongue2:

:lol:

Па, не зна ни Минго ни шта је рат, а лоше стоји и са познавањем ислама.

Сергеј, шта се превозило у путничком авиону Сиријске компаније? Да ли је авион још увек у Турској и шта је са путницима. Чујем да је било Руса у авиону.

:lol:

Па, не зна ни Минго ни шта је рат, а лоше стоји и са познавањем ислама.

Сергеј, шта се превозило у путничком авиону Сиријске компаније? Да ли је авион још увек у Турској и шта је са путницима. Чујем да је било Руса у авиону.

У авиону ништа нису нашли и ослобођили његов након 12 сати задржавања. На борту било 35 људи од којих било 17 Руски - жена и деца.
Сада авион већ одавно у Дамаске.
Турци не имају шта да показати из "илегалног" робе. Пошто НИШТА није било.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back