Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krstaski ekstremisti i mrzitelji islama nisu isto i ne moraju biti isto.
Ja sam za tebe je li krstas, a prezirem svaki oblik religije i sto jes jes, islam smatram dosta gorim od hriscanstva koje se svelo samo na tradicionalnu kulturolosku osobenost dok je vama Kuran i dalje glavni Zakonik.:roll:

Ako si stvarno ateista, onda ćeš osuditi i ove pokušaje da se donese Jevanđelje u islamsku državu.

Samo, nisu svi Srbi ateisti. Ns zabrinjavajucoj naslovnici lista Pecat, velikim slovima pise - Zasto Srbi prelaze u Islam.

- - - - - - - - - -

какав крсташки екстремизам кад се придружио Курдима које предводи радничка партија- комунисти. биле су му блиске њихове идеје о социјалној правди. зато је и држао постер оног црног муџоса Ел Хаџ Малика Ел-Шабаза, а не Ричарда Лавље Срце. дакле, лупеташ.

A na toj fotki, nesrecni pokojnik slikan sa Nazi frizurom, doduse iza njega portret crnca, sto govori o jednom paradoksu.

Inace primecujem da drzave, koje su kurdske formacije uvrstile u listu teroristickih organizacija, ni manje ni vise, otvaraju vrata svojim veteranima da ratuju za te organizacije.

Poslednja izmena:
Samo, nisu svi Srbi ateisti. Ns zabrinjavajucoj naslovnici lista Pecat, velikim slovima pise - Zasto Srbi prelaze u Islam.

Za mene, a verujem i vecinu ne samo Srba vec i Evropljana uopste Religija je skoro pa nepostojeca stvar i verovatno je oduvek bila nepostojeca stvar.
To je zapravo jedan Politicki Alat koji su koristili mocnici tokom istorije i sada ga koriste, ali u dosta, dosta manjoj meri nego nekada.

Medjutim, tako nije u islamskom svetu. Za vas je Religija najvaznija stvar na svetu, a za mene je biblija knjiga kao i svaka druga knjiga puna bajki, a Isus je bio drvodelja i jevrejski revolucionar ako je uopste i postojao
Muhamed je sa druge strane bio ideolog koji je oko verskog barjaka okupio jednu veliku grupu naroda i uredio njihove zivote i celo drustvo, a sve sa ciljem da izvrse sto vecu ekspanziju i stvore Carstvo na Religijskim temeljima.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

A na toj fotki, nesrecni pokojnik slikan sa Nazi frizurom, doduse iza njega portret crnca, sto govori o jednom paradoksu.

Inace primecujem da drzave, koje su kurdske formacije uvrstile u listu teroristickih organizacija, ni manje ni vise, otvaraju vrata svojim veteranima da ratuju za te organizacije.

Sisanje na celavo ne znaci automatski pripadnost Nazi ideologiji. Ima tipicnih nazi frizura, a mislim da klasicno celavo ne mora da bude. I ja se sisam bas kratko, a nisam nazi niti bih ikaada bio.

Ti imaš sigurno. :lol:

Byh_3zYCMAI99Fc.jpg

U medjuvremenu jedna vest. Poginula 2 krstaska ekstremista koja su se borila protiv ISISa. Jedan Britanac I Australijanac.

http://vijestiummeta.com/borci-isla...ca-koji-su-se-borili-na-strani-terorista-ypg/

Cim je bio dobrovoljac protiv ISIS ili je bio "pas rata" ili je mrzeo muslimane...
Sudeci po faci tipujem na mrznju, ali samo moja procena.

Приказују се као пси рата или добровољци а у ствари долазе по налогу НАТО-а. Само што више нек их рокну, мање НАТО животиња у Украјини :rtfm:

Za mene, a verujem i vecinu ne samo Srba vec i Evropljana uopste Religija je skoro pa nepostojeca stvar i verovatno je oduvek bila nepostojeca stvar.
To je zapravo jedan Politicki Alat koji su koristili mocnici tokom istorije i sada ga koriste, ali u dosta, dosta manjoj meri nego nekada.

То си уопштио у складу са својим секуларно-западњачким схватањем живота на колектив и заједницу Европљана и Срба. Одакле ти право да то радиш ?
Па пази, онда још додатна глупост што си надодао "религија, одувек непостојећа ствар".

Јел могуће да ти стварно постојиш ? Није ти познато да је Срба до само пре стотинак година било поред православаца и католика и муслимана да би се крајем 20. века веома оштро поделили на различите народе ?

Колико је њихова религија свих њих била постојећа или непостојећа, не знам. Сигурно је да се не може уопштити. Атеисти су још и најмлађа групација.

Господо балкански терористи, ИСИС је пред крајем каријере.

Притиснут са свих страна, ефективно престаје да постоји као "држава" са територијом, и евентуално наставља да постоји као терористичка организација која се бави искључиво терором над цивилима. Тада постаје најопаснији за Европљане.

Тада прелазимо на другу фазу уништења ИСИЛ-а, а страхујем да ћемо тада проверити и ко је на Балкану фан ове злочиначке организације.

Рецимо, ко то на Пештеру подрава тероризам.

То си уопштио у складу са својим секуларно-западњачким схватањем живота на колектив и заједницу Европљана и Срба. Одакле ти право да то радиш ?
Па пази, онда још додатна глупост што си надодао "религија, одувек непостојећа ствар".

Јел могуће да ти стварно постојиш ? Није ти познато да је Срба до само пре стотинак година било поред православаца и католика и муслимана да би се крајем 20. века веома оштро поделили на различите народе ?

Колико је њихова религија свих њих била постојећа или непостојећа, не знам. Сигурно је да се не може уопштити. Атеисти су још и најмлађа групација.

Muslimani u Bosni su ti pre bili Turci nego Srbi.
Hrvate nikako ne bih posrbljivao i ta ideologija se pokazala dosta pogresnom.

Moj stav o religiji ne bi trebao da vredja nikog osim neke fanaticne vernike.
Ateisti nisu grupacija vec svi ljudi koji imaju zdrav razum.

I molim te da se ne nastavljamo.

Muslimani u Bosni su ti pre bili Turci nego Srbi.
Hrvate nikako ne bih posrbljivao i ta ideologija se pokazala dosta pogresnom.

Moj stav o religiji ne bi trebao da vredja nikog osim neke fanaticne vernike.
Ateisti nisu grupacija vec svi ljudi koji imaju zdrav razum.

I molim te da se ne nastavljamo.

Ти немаш појма шта причаш ал се нећу расправљати. То што си атеиста, треба да знаш како има и оних који су образовани, тако да ти и није неки изговор.

Тикрит ће пасти, тј. биће ослобођен.

До краја године, ИСИС ће бити само ружно сећање.

Онда ћемо преписпитати, и ко то у Тутину или сличним местима, подржава канибале, монструме и убице.

Ovi tvoji bi to ucinili mnogo humanije,npr. odsekli bi mu glavu

Zapravo ispostavilo se da ubijeni decak od safavidskih terorista nije imao 15, vec 9 godina, sto naravno tebi I drugim forumskim pacijentima koji ih podrzavate nece smetati.

ISIS jeste palio tamo neke ameroguzoljubske pilote, bacao pedere sa zgrade, sekao ruke lopovima I klao Asadove zlikovce, ali se nesto ne secam da je ubijao decu od 9 godina? sto opet sakatim moralistima daje pravo da im ISIS jedini bude na pameti?

ISIS je jedno zlo koje mora nestati. ISIS je terorizam koji je obrukao muslimane i Islam u ocima svijeta tako da onni moraju nestati. Oni nisu vise kompetentni da nazivaju svoju drzavu islamskom drzavom. Oni nemaju vise obraza ni pred kim. Iracka vojska ce morati da zauzme Tikrit i da se zaloze da jurisaju direktno na Mosul a zatim Ar Raqah. Morat ce totalna ofanziva da se objavi kako bi se ISIS eliminirao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back