Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ludaci? Heh, ne niko ovde nije lud, vec je rec o tome da poticemo iz neprijateljskih naroda koji zive na istom prostoru.;)
Okej neka su agresori dolazili iz Srbije i CG, a reci mi da li su agresori dolazili i iz Turske i arpaskih zemalja i da li su sebe nazivali mudzahedinima?;)

Po kojoj logici vi Muslimani mislite da je Bosna samo vasa i nicija vise i da samo vi imate pravo da uredjujete ko sme, a ko ne sme ziveti u Bosni, jer upravo ta logika vas je i dovela do Trokutistana i kako stvari stoje samo ce vam to i ostati??

Da li je Srbija madjarska, i, albanska zemlja? Srbijanskih manjina mislim? Ajde znam sta ces da odgovoris ali ipak reci.

Da li je Srbija madjarska, i, albanska zemlja? Srbijanskih manjina mislim? Ajde znam sta ces da odgovoris ali ipak reci.

Da li si svestan kakve situacije upoređuješ? Srba ima nekih pet puta više nego Šiptara u Srbiji (i to sa KiM), o odnosu prema brojnosti Mađara i da ne pričam, a ti to porediš sa situacijom gde u BiH ima oko 1,5 miliona muslimana i nekih 200.000 manje Srba (ovo sam naveo okvirno). Ko vama daje za pravo (osim sami sebi) da se u takvom odnosu snaga jedino vi pitate o sudbini zemlje? I kad si pomenuo da ti smetaju ljudi iz Srbije i Crne Gore koji su došli da ratuju u BiH, čudno je da ti ne smetaju Sandžaklije i muslimani sa skroz drugih krajeva planete koji su došli tamo radi istog cilja? Znaš, kapiram ja princip da svaki cigan svoga konja hvali, ali opet ne bi škodilo malo objektivnosti...

Nema mesta toj paraleli i to i sam znas.
Evo, za 20 godina Srba i Hrvata bude 51% i oni odluce da je Bosna srpsko-hrvatska zemlja i da Muslimanima tu nema mesta?
Pa jel to moze tako i treba li to tako?
A sve mi se cini da je to sve vise realnost.

Vi Muslimani mene podsecate na jednog mog daljeg rodjaka koji je nasledio kucu u selu od calca, a imao 2 sestre koje su se udale i otisle od kuce.
I on se ponasao tako da je ta kuca samo njegova jos dok mu je otac bio ziv i zavadio se sa sestrama i cim je cale umro one su trazile svaka svoj deo te kuce.
I na kraju je sirotan ostao i bez te kuce.

Bas vi ste najugrozeniji u Bosni jer nemate maticu za razliku od Srba i Hrvata koji polazu pravo na Bosnu isto koliko i vi. Bosna nije vasa ili nije samo vasa i to trebate da shvatite sto je moguce pre.

Moje neko misljenje je da bi za vas bilo mnogo bolje da budete u dobrim odnosima i sa Srbima i sa Hrvatima, ali da ipak trebate da favorizujete najvise Srbe, jer su Hrvati tradicionalno netolerantni prema drugim nacijama i verama.

Mislim da ste napravili istorijsku gresku sto ste u zadnja 2 rata bili protiv Srba, a na strani Hrvata.

Ne znam da li je Pavelic ili neko drugi u NDH tokom WW2 rekao:"Kad zavrsimo sa Srbima krenucemo na Muslimane.".

A Srbi nikada nisu bili takvi prema vama, jer da jesu ne bi vas bilo nakon Prvog svetskog rata.

Kako ste krenuli izgubicete sve i nije da te provociram vec ti kazem sta zaista mislim.

Nema mesta toj paraleli i to i sam znas.
Evo, za 20 godina Srba i Hrvata bude 51% i oni odluce da je Bosna srpsko-hrvatska zemlja i da Muslimanima tu nema mesta?
Pa jel to moze tako i treba li to tako?
A sve mi se cini da je to sve vise realnost.

Vi Muslimani mene podsecate na jednog mog daljeg rodjaka koji je nasledio kucu u selu od calca, a imao 2 sestre koje su se udale i otisle od kuce.
I on se ponasao tako da je ta kuca samo njegova jos dok mu je otac bio ziv i zavadio se sa sestrama i cim je cale umro one su trazile svaka svoj deo te kuce.
I na kraju je sirotan ostao i bez te kuce.

Bas vi ste najugrozeniji u Bosni jer nemate maticu za razliku od Srba i Hrvata koji polazu pravo na Bosnu isto koliko i vi. Bosna nije vasa ili nije samo vasa i to trebate da shvatite sto je moguce pre.

Moje neko misljenje je da bi za vas bilo mnogo bolje da budete u dobrim odnosima i sa Srbima i sa Hrvatima, ali da ipak trebate da favorizujete najvise Srbe, jer su Hrvati tradicionalno netolerantni prema drugim nacijama i verama.

Mislim da ste napravili istorijsku gresku sto ste u zadnja 2 rata bili protiv Srba, a na strani Hrvata.

Ne znam da li je Pavelic ili neko drugi u NDH tokom WW2 rekao:"Kad zavrsimo sa Srbima krenucemo na Muslimane.".

A Srbi nikada nisu bili takvi prema vama, jer da jesu ne bi vas bilo nakon Prvog svetskog rata.

Kako ste krenuli izgubicete sve i nije da te provociram vec ti kazem sta zaista mislim.

Cus, kako nema? Zar Madjari itd ne trebaju postovati ustav kao sto ne postuju Srbi u toj jednoj, bliskoj susednoj zemlji? Pa ti ako podrzavas Dodikov pristup u Bosni, podrzvas i protivustavne u Srbiji mada protivustavnih aktivnosti u Srbiji nema, sto opet znaci da Srbi gde god da su, prave probleme.

Cus, kako nema? Zar Madjari itd ne trebaju postovati ustav kao sto ne postuju Srbi u toj jednoj, bliskoj susednoj zemlji? Pa ti ako podrzavas Dodikov pristup u Bosni, podrzvas i protivustavne u Srbiji mada protivustavnih aktivnosti u Srbiji nema, sto opet znaci da Srbi gde god da su, prave probleme.

Da li je bilo Dodika (koji, ako pratiš sled događaja, uvek priča o otcepljenju kada sa suprotne strane stignu priče o ukidanju RS) u vreme kada je Alija donosio Islamsku deklaraciju? Čime su Srbi to isprovocirali?

Tom formalnom logikom ni vi niste imali pravo da izadjete iz Juge.
Covece, ostavi se BOLIDSKE logike i nekakvog bolidskog prava.:)
Vama je Bosna svetinja, a Jugoslaviju ste rasparcali, a cak i koristeci se tom tvojom formalnom ili bolidskom logikom Bosna je imala manje prava za otcepljenje od Juge nego Srpska od Bosne.:)
Dodiku Bosna nije svetinja vec Republika Srpska kao i svim Srbima.

Evo, Hrvati rade na stvaranju Herceg-Bosne sto znaci da vam ostaje Trokutistan.

Srbi su tolerantniji i da niste zaratili sa Srbima sasvim je moguce da bi stvari danas drugacije izgledale i da bi Bosna bila unitarna i u nekoj zajednici sa Srbijom gde bi ziveli u nekom miru, slozi i toleranciji gde bi se pitanja resavala na nivou lokalne samouprave i kantonizacijom.

Kao nagradu sto ste bili na strani Hrvata u ratu dobijate noz u ledja u vidu stvaranja Herceg-Bosne.:) Srbi vam tako nesto ne bi napravili.;)

Tom formalnom logikom ni vi niste imali pravo da izadjete iz Juge.
Covece, ostavi se BOLIDSKE logike i nekakvog bolidskog prava.:)
Vama je Bosna svetinja, a Jugoslaviju ste rasparcali, a cak i koristeci se tom tvojom formalnom ili bolidskom logikom Bosna je imala manje prava za otcepljenje od Juge nego Srpska od Bosne.:)
Dodiku Bosna nije svetinja vec Republika Srpska kao i svim Srbima.

Evo, Hrvati rade na stvaranju Herceg-Bosne sto znaci da vam ostaje Trokutistan.

Srbi su tolerantniji i da niste zaratili sa Srbima sasvim je moguce da bi stvari danas drugacije izgledale i da bi Bosna bila unitarna i u nekoj zajednici sa Srbijom gde bi ziveli u nekom miru, slozi i toleranciji gde bi se pitanja resavala na nivou lokalne samouprave i kantonizacijom.

Kao nagradu sto ste bili na strani Hrvata u ratu dobijate noz u ledja u vidu stvaranja Herceg-Bosne.:) Srbi vam tako nesto ne bi napravili.;)

Znači Bošnjaci su trebali pristati na veliku Srbiju i ići ratovati za njih i na kraju da ih Srbi pola pokolju pola u Tursku deportuju

Ovako je ipak manje zlo

Ako ništa drugo, oni (a i svi ostali) uvek znaju na čemu su sa Srbima, tu nema nikakvog zavlačenja. I u pravu si, da nisu toliko budalasto bacili u stranu srpski tolerantni mentalitet, kao i svoje predratno jugoslovenstvo, mogli smo svi da budemo složni. Ali, staro je pravilo da onaj koji po svaku cenu hoće glavom kroz zid, u krajnjem zbiru završi razbijene lobanje...

A kako nismo Siptare poklali pola i deportovali u Tursku?

Da ih nije NATO spasio nebi ostalo u jedno albansko uho na Kosovi

- - - - - - - - - -

JUGOSLAVIJA je Mrho bila VELIKA SRBIJA i upravo u vreme te JUGOSLAVIJE vi ste doziveli najveci procvat svakog tipa u istoriji. Sta vam je falilo u VELIKOJ SRBIJI?;)

A šta smo to imali u toj VELIKOJ SRBIJI?

Nemoj da lupaš, jer su Šiptari dobrih deset godina na KiM bili mirni, pa im nije ništa falilo. Kada su počeli sa terorizmom, a to je tada priznavala čak i Amerika, usledila je reakcija države, normalna i opravdana, jer Srbija ničim nije isprovocirala Šiptare da se bune ili proteruju Srbe odatle (što, inače, datira vek unazad, a ne od Miloševića, samo je pitanje možeš li ti to da shvatiš)...

- - - - - - - - - -

Lik je Sandžaklija, njemu je sve to Bosna.

Kapiram, zato ovako i rezonuje, nije ni čudo kada im je opet idol postao Ugljanin sa pričom o dovođenju NATO :dash:

- - - - - - - - - -

A šta smo to imali u toj VELIKOJ SRBIJI?
A sto se to nije desilo nakon WW2 kada je bilo uslova i kad ih NATO ne bi spasao nego se desilo bas kada je NATO trebao da ih spase?;)

Dobri NATO spasava.:lol:

Prava istina je da su Siptari podigli ustanak da bi stvorili narko- kriminalnu drzavu. Srbi ih nisu napali vec oni Srbe.

U toj Velikoj Srbiji vi ste imali sve normalne uslove, dobre plate, standard, uredjenu i sigurnu pravnu drzavu i dobre zakone.

Svaka ti je ko Njegoseva, sto govori da sam cinican kad pominjem ovu floskulu sa Njegosem cijoj floskuli se prirodaje precenjen znacaj.

Без обзира на све приземности размењене с обе стране Његош је твоје језичко и културно наслеђе колико и моје. Све ти је ту дато и крвна освета и истраге и Краљевић Марко и Алија Ђерзелез у једном, права препознатљива наша српска епика са ових простора.

И теби је свака ка у Карабеговића грофе увек ! Живели ! ;) :D

Poslednja izmena:
30 000 sija je danas udarilo na Tikrit rodni grad Sadama Huseina.
Izgleda da ce ulicama Tikrita teci potoci sunitske krvi.

Koji siti koji suniti bolan? Islam je jedan kao I muslimani. Oba naziva su izmisljotina budala I to sto je deo muslimana zastranio I posektasio se moleci se smrtnicima (Aliji I Huseinu) kao da su bogovi, upravo govori o njihovoj slicnosti sa hriscanima koji obozavaju 3 Boga.

Без обзира на све приземности размењене с обе стране Његош је твоје језичко и културно наслеђе колико и моје. Све ти је ту дато и крвна освета и истраге и Краљевић Марко и Алија Ђерзелез у једном, права препознатљива наша српска епика са ових простора.

Sa cim mesas sljivovicu? Meni ovo deluje kao dejstvo opasnog poroka.

Koji siti koji suniti bolan? Islam je jedan kao I muslimani. Oba naziva su izmisljotina budala I to sto je deo muslimana zastranio I posektasio se moleci se smrtnicima (Aliji I Huseinu) kao da su bogovi, upravo govori o njihovoj slicnosti sa hriscanima koji obozavaju 3 Boga.

Izgleda da sije misle da su vehabije iz isisa skrenule sa pedofilovog puta.
Zato se 2 miliona sija iz Iraka prijavilo za borbu protiv isisa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back