Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.513
Ниси пратио! Крим је поново татарски.![]()
Васкрсла Златна хорда?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси пратио! Крим је поново татарски.![]()

Nisi morao da se oglasiš i porušiš sve iluzije koje su još neki retki imali o tebi.Pa ti stvarno veze nemas. Suniti su u Siriji bili podcenjeni,Iako najbrojniji daleko od vlasti i privilegija.Kako god da se ovo zavrsi imace mnogo vise nego za vreme Asada i njegovog oca.I Rusi su svesni da im nesto moraju dati pa je u tom duhu i ovaj sporazum.Na kraju ce i ove uzasne teroristicke organizacije biti ocenjenje u njihovoj istoriji kao pozitivne jer su izborili nezavisnost ili autonomiju,Sto kaze Vucic... prvi put u istoriji,,,, suniti ce dobiti svoju drzavu,Doduse to ce dobiti i Kurdi a videcemo sta je planirano za Alavite ,

1. Kolega, jes da nije tema al bi me veoma zanimalo saznati da li postoji tehnicka mogucnost da podesim sistem tako da ne
moram vidjeti ni poruke korisnika koi repliciraju likovima koji su mi na ignore? Poneka u mahu vidim nik osobe koju konstantno pratim
pa za trenutak ne mogu vjerovat da je to "moj". Nakon drugog citanja vidim sto je. Samo sam izgubio vrijeme.
2. Shebronski i ja imamo po tome istovjetnu perspektivu.
3. PS
Na ovom pdf ima toliko kvalitetnih postova da je zadovoljstvo dostinu citati. Preciznije informacije se mogu samo u operativnim stabovima dobiti :-)
Za vas trud i analize kao konstanti posjetilac svima; bakonja, Boro, sheb..,Statler... moje iskreno hvala. Zelim vam i nadalje veliki dah za duboko ronjenje...
bez obzira na zategnutu situaciju pentagon je informisao Rusiju o pozicijama svojih snaga u siriji(verovatno da ne bi doslo do kolaterala)
Pentagon Informs Russia About US Troops in Syria
Seeking to avoid potential escalation, the US revealed the locations of its special ops personnel in Syria to Moscow.
http://www.inspiretochangeworld.com/2016/02/pentagon-informs-russia-about-us-troops-in-syria/
Ima tu neke simbolike 

Tuzna vest za sve simpatizere zabranjenih terorističkih organizacija:
Preko 1000 PKK terorista ubijeno od kraja Decembra u borbama sa Turskom Vojskom na Jugoistoku. 14 ubijeno u Ponedeljak.
http://www.reuters.com/article/idUSKCN0VV13W

Dakle, ako zaživi primirje, iskoristiće se za obračun sa Isilom i Al Njofrom
Nakon toga parlamentarni izbori, na kojima pobeđuje Asad.
Ko se bude oružano suprotstavio rezultatima izbor je, šta - terorista sa kojim će se demokratska vlast demokratski obračunati. Valjda će i demokratski zapad podržati borbu protiv terorizma.
Da se ne zavaravamo, primirje treba da posluži samo za konsolidaciju i naoružavanje terorista koji su pod američkom kontrolom.
Key to the agreement issued on Monday will be co-ordination between Washington and Moscow to set out territories that are subject to the ceasefire, and therefore must not be subject to aerial bombing by Russia, attacks by the Syrian army or the American backed opposition.
............
The agreement states violations of the ceasefire will be reported on a hotline to a special task force co-chaired by America and Russia which will have power to determine a group can no longer be deemed party to the agreement, and so once again open to military attack.

Zapravo, kurdski teroristi nisu nikakvi muslimani, to je zabluda. Razni sumnjivi tipovi raznih shvatanja se nalaze u njihovim redovima
![]()
Ma neki cobanin, terorista.
Da se ne zavaravamo, primirje treba da posluži samo za konsolidaciju i naoružavanje terorista koji su pod američkom kontrolom.
Ma neki cobanin, terorista.
Primirje će nastupiti onda kad kozojebi budu tako potučeni da izgube svaku volju za terorizmom. Slično kao i nacisti u Ukrajini.
bolji primjer bi bili krajišnici
Zapravo, kurdski teroristi nisu nikakvi muslimani, to je zabluda. Razni sumnjivi tipovi raznih shvatanja se nalaze u njihovim redovima
Sto je najinteresantnije, Bosnjaci u Turskoj Vojsci daju doprinos smanjivanju Terorizma tamo
![]()