Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mi ovde na forumu i navijamo za jednu stranu. TI se pravis neutralan, a zapravo sve vreme podrzavas teroriste. Isto kao i Zapad.

Zato sam ti i napisao ili da koristis iste standarde ili si se svrstao. Vidis, mi smo svi svrstani, i nemamo problem sa tim - ti imas jer se pretvaras da si neutralan. A nisi.

Posle ovoga mog posta imas samo dva izbora - da se konacno svrstas na stranu terorista, sto mi na forumu dobro znamo, ili da pocnes da budes objektivan pa da se na isti nacin i sa istim zarom zgrazavas nad stradanjima obe strane.

U oba slucaja - GUBIS. :bye:

Nisam ja neutralan vec podrzavam sirijski narod u borbi protiv diktatora Asada i ISIS terorista.
Biti neutralan prema rezimu odgovonom za stotine hiljada ubijenih bi za mene bilo amoralno.
A da ne prican sta mislim o ljudima koji takav rezim i podrzavaju.

zelim samo jedno da kazem jos veceras.
danas je poginulo preko 100 civila,ljudi u teroristickim napadima u siriji.nema osude,nema nekih velikih reci,na svetskim medijima je to onako usput proslo.jezim se od toga da zivoti nekih ljudi u tamo nekoj siriji vrede manje nego u parizy.

To je zapadna Europa, izvor sveg zla, a istovremeno osjetljivija od porculana. Kod njih će tek biti cirkus kad umjereni i ostali kozojebi tamo nadju utočište od Asada.

Turski Ministar Cavusoglu:

Ruski predlozi za primirje "Zavesa" za Napade

Ministar vanjskih poslova Turske Mevlut Cavusoglu kazao je za talijanski list La Stampa kako Rusija mirovne pregovore u Ženevi koristi kao "zavjesu" da intenzivira zračne napade u Siriji.

Na pitanje je li Rusija problem ili riješenje sirijske krize, Cavusoglu je kazao kako Rusija otkako je priopćila "da se bori protiv ISIL-a", osim napada na oporbene snage i civile nije ništa drugo učinila.

"U više od 7.750 napada, 89 posto njih mete su bili oporba i civili. Gađaju škole, tržnice, bolnice. Zbog toga je zaustavljen politički proces u Ženevi. Kada pogledate te napade, možete vidjeti da postoje da bi spriječili proces", kazao je Cavusoglu i dodao kako je Rusija jasno uz režim i sukobe, a protiv sirijskog naroda.

Na pitanje što je najveća prepreka rješenju sirijske krize, Cavusoglu je kazao kako je to "zasigurno Rusija".

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/turska-rusiji-pregovori-zavjesa-za-napade

Dobro da je neko svestan ruskih podvala.

Poslednja izmena:
Nisam ja neutralan vec podrzavam sirijski narod u borbi protiv diktatora Asada i ISIS terorista.
Biti neutralan prema rezimu odgovonom za stotine hiljada ubijenih bi za mene bilo amoralno.
A da ne prican sta mislim o ljudima koji takav rezim i podrzavaju.

Da, ali u sirijski narod ti ne računaš ništa drugo osim terorista. Zbog toga nisi neutralan, ali je amoralno blaga reč da bi opisala tvoju poziciju. Kad će osuda terorističkog napada u Damasku?

Објављено: 21. фебруар 2016, 23:05
Актуелно / Вести у фокусу / Планета / Свет |
НЕЗАУСТАВЉИВИ „ТИГРОВИ“: Котао Алепа готово очишћен од терориста!
http://www.pravda.rs/2016/02/21/nezaustavljivi-tigrovi-kotao-alepa-gotovo-ociscen-od-terorista-mapa/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Udriiii Asadeeee!!!

Turska je navela da je jedini način da se zaustavi rat u Siriji pokretanje kopnene ofanzive u severnim regionima te države.
Turski zvaničnik je u utorak pozvao SAD i njihove saveznike da učestvuju u zajedničkoj kopnenoj operaciji u Siriji, rekavši da je nemoguće zaustaviti rat bez ulaganja većih napora protiv ofanzive sirijske vlasti.

On je u utorak rekao novinarima u Istanbulu da je slanje kopnene vojske u Siriju jedino rešenje, ali da Turska ne može sama da sprovede takvu operaciju. „Molimo naše koalicione partnere da razmisle o kopnenoj operaciji“, rekao je zvaničnik.

„Želimo kopnenu operaciju. Ukoliko postoji konsenzus, Turska će učestvovati. Bez kopnene operacije je nemoguće zaustaviti ovaj rat… Turska neće sprovoditi kopnenu operaciju unilateralno već samo sa saveznicima“, naveo je on.

Turski ministar spoljnih poslova, Melvut Čavušoglu, takođe je prokomentarisao kopnene operacije sirijske vojske, rekavši da treba ubediti saveznike Ankare da se odobri slanje turskih kopnenih snaga.

„Neke države poput nas, Saudijske Arabije i nekih zapadnoevropskih država su rekle da je kopnena operacija neophodna, ali nije realistično da sama Saudijska Arabija ili sama Turska sprovedu operaciju“, rekao je on. „Ukoliko će se takva operacija sprovoditi, ona se mora sprovoditi zajednički, u sklopu koalicije“.

On je zatim rekao da je Ankara u više navrata pozivala da se sprovedu druge mere pored vazdušnih napada iako se na tu temu nije raspravljalo sa koalicijom koju predvode SAD.

„Naravno, vazdušni napadi su neophodni, ali potrebna je i kopnena operacija. Naveo sam to na svakom mogućem sastanku. ISIS se ne može uništiti niti zaustaviti samo vazdušnim napadima“, rekao je on.

Saudijski ministar spoljnih poslova, Adel al Džubeir, izjavio je početkom nedelje da njegova država očekuje zeleno svetlo od američke koalicije za postavljanje specijalnih snaga.

„Kraljevstvo je spremno da pruži specijalne snage za kopnenu operaciju u Siriji s ciljem borbe protiv ISIS-a, ali američka koalicija mora to da odobri“, rekao je on.

- See more at: http://skandalozno.biz/samo-sto-nij...-invaziju-na-siriju.html#sthash.Pz3pC3cJ.dpuf

- See more at: http://skandalozno.biz/samo-sto-nij...-invaziju-na-siriju.html#sthash.Pz3pC3cJ.dpuf

Ne smeju Turci da udare sami . Sisice su to i kukavice hrabri su samo u gomili....

Da, ali u sirijski narod ti ne računaš ništa drugo osim terorista. Zbog toga nisi neutralan, ali je amoralno blaga reč da bi opisala tvoju poziciju. Kad će osuda terorističkog napada u Damasku?

Druga je stvar to sto vi svakoga ko nije za jednu opciju nazivate teroristom, ista prica kao sa "Svi Srbi su zlocninci" "Svi Hrvati ustase"
Propaganda za napaljene kince i ljubitelje crno belih filmova.

Osuda teroristickih napada se valjda generalno podrazumeva i stoga je nije potrebno stalno ponavljati.

Krang, mislis li da Ukrajinci daju savete Turcima sto se tice Rusa?

Ne mog ni sebi pomoći a kamoli Turcima!

- - - - - - - - - -

Druga je stvar to sto vi svakoga ko nije za jednu opciju nazivate teroristom, ista prica kao sa "Svi Srbi su zlocninci" "Svi Hrvati ustase"

Osuda teroristickih napada se valjda generalno podrazumeva i stoga je nije potrebno stalno ponavljati.
A ko je taj sa pravom da nekoga naziva teroristom?
Jesmo li mi to bili 99'?
Hrvati "nejač jasenovačka"92'?
"Kolaterlanu" štetu mi izmislismo?
Jesu li po tebi šiptari danas na Kosovu teroristi?

Dobro, napredujemo... S tim što čak ni Amerikanci ne mogu da razgraniče ko je od Asadovih protivnika opozicija, a ko teroristi, pa su rešili da javno zaigraju na sigurnu varijantu, a to su Kurdi. Uzgred, ne čini li ti se debilnim potezom napuštanje pregovora od strane te opozicije, pošto su na terenu u konstantnoj defanzivi, a ti pregovori su im bili možda i poslednja prilika da ustoliče sebe kao kakav - takav faktor u posleratnoj Siriji?

400,000 British tourists have canceled their trip to Turkey

Pogledajte prilog 375260

In just 7 days 400,000 British tourists have canceled their trip to Turkey.announced a leading tour operator, Thomas Cook, highlighting the cause as the terrorist attacks in Turkey.

http://www.difernews.gr/articles/42...-tourists-have-canceled-their-trip-to-Turkey/
И даље је за Русију/Сирију у случају Турске инвазије, нај пробитачније да у ствари уопште не реагују и да оставе зону коју Турци освоје - Турцима. А они очисте остатак.
Нек Турци управљају пограничним подручјем, нек хране народ, нек поправљају инфраструктуру и зграде годину-две. Нек обезбеде посао за те људе. А Турска економија иде полако у *****, под Руским су санкцијама, туристи као што видимо више неће долазити, ратни трошкови ће скочити у небо (што против Курда, што због Сирије), трошкови око избеглица, Европа и САД су у својим проблемима и све ће мање моћи да финансијски помажу Ердогану.
Руси само треба да раде оно што најбоље раде - да играју шах. Да не наседају на провокације и да сами бирају време за сукоб. Да издашно помажу Курде и обезбеде им чисто небо и доста џебане.
Иако би Минго, Венди и сл. дошли у екстазу ако Руси не би реаговали на упад Турака. :roll:
Руси треба да одиграју као у Украјини.Осим ако се Турци не зауставе на приграничним терористичким областима већ баш почну да нападају отворено сиријске и руске области. Тада боже помози!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back