Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Путин: Непријатељи Русије у Сирији отворено планирају ширење на њену територију http://rs.sputniknews.com/rusija/20160220/1103407814/Putin-Rusija-

- - - - - - - - - -

Обама: Руска војска је „друга по снази у свету“ http://rs.sputniknews.com/rusija/20160217/1103293852/Rusija-Obama-vojska-Sirija.html via @rs_sputnik

- - - - - - - - - -

Ердоган: Турска има право да се бори против терориста изван земље http://rs.sputniknews.com/politika/20160221/1103431029/Erdogan-
Laje, ali da li ce da ujede to je pitanje narocit sada kada je Asadova vlada YPG Kurde nazvala svojom vojnom jedinicom u sastavu Vojske Sirije.

Ovo je klasicno krsenje ljudskih prava koji je definirao UN.
UN mora da se umijesa i da posalje plave sljemove u Siriji i da razdvajaju zaracene strane. Rusija ne smije pobjediti pobunjenike.
Минго,
Како твој хоџа процењује тренутну ситуацију на фронту?
:D

616502f8a2f06230.jpg

Аллах Екбер!

Nisi mi odgovorio...
Šta ovdašnji, balkanski islam, kaže na ovakve napade?
Je li bombaš-samoubica šehid?

Sudeći po komentarima na onaj video od sinoć, gde neki degenerik sa ovih prostora u redovima ISIS poziva na džihad, ovdašnji muslimani su listom protiv takvih stvari, ili bar ja niti jedan pozitivan komentar nisam primetio. Sa druge strane, njihov (opštemuslimanski) problem je taj što kod njih postoji mali milion načina tumačenja izvornog islama, pa tako pored onih relativno normalnih imamo i njonje poput Vendija, koji se od bombaša - samoubica razlikuju jedino po tome što sami nemaju hrabrosti da izvedu tako nešto, ali teorijski principi im funkcionišu identično...

Sudeći po komentarima na onaj video od sinoć, gde neki degenerik sa ovih prostora u redovima ISIS poziva na džihad, ovdašnji muslimani su listom protiv takvih stvari, ili bar ja niti jedan pozitivan komentar nisam primetio. Sa druge strane, njihov (opštemuslimanski) problem je taj što kod njih postoji mali milion načina tumačenja izvornog islama, pa tako pored onih relativno normalnih imamo i njonje poput Vendija, koji se od bombaša - samoubica razlikuju jedino po tome što sami nemaju hrabrosti da izvedu tako nešto, ali teorijski principi im funkcionišu identično...

Da.
Čovek izbegava da mi odgovori na pitanje, čineći dvostruki greh

Најмање 70 мртвих у Дамаску, ДАЕШ преузео одговорност за напад

110teroristicki napad.jpg

Број жртава на југу Дамаска порастао је на 70 људи, десетине рањених је превезено у болнице, рекао је извор из редова сиријске народне армије. Одговорност за напад преузела је терористичка организација ДАЕШ, пренео је либански телевизијски канал Ел Мајадин.

Раније је саопштено да су најмање три експлозије одјекнуле у недељу у шиитској четврти Сеида Зејнаб на југу сиријске престонице. Нападе су извршили терористи-самоубице, а експлодирао је и један аутомобил, саопштио је извор из органа безбедности Дамаска.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/svet/2016...oristicki-napad-eksplozija.html#ixzz40owtTgwa

- - - - - - - - - -

Ovo je klasicno krsenje ljudskih prava koji je definirao UN. UN mora da se umijesa i da posalje plave sljemove u Siriji i da razdvajaju zaracene strane. Rusija ne smije pobjediti pobunjenike.

sta je klasicno krsenje ljudskih prava?teroristicki napad u damasku?
jos jednom da ponovim ,samo za minga
Pogledajte prilog 375233

Da.
Čovek izbegava da mi odgovori na pitanje, čineći dvostruki greh

E, na koliko samo pitanja taj nije odgovorio, i to postavljenih u nimalo uvredljivom kontekstu. Sećam se kada je jednom prilikom nešto kenjao o tome kako je Republika Srpska sastavni i neotuđivi deo BiH, a ja mu nakon toga zahvalio na iskrenoj podršci u nastojanjima za očuvanje KiM u sastavu Srbije. Ispario je u roku od odmah. To i jeste taj njihov problem o kome sam pričao, a uglavnom može da se svede na frazu "dvostruki standardi"...

Serijat nije krsenje ljudskih prava nego je to sveti zakon koji je propisan muslimanima i vjerskim manjinama. Vjerske manjine uzivaju najveca prava u Serijatu i ne moraju ici u vojsku i policiju i moraju placati porez dzizju sve dok ne prihvate Islam.
zahvaljujuci ljudozderima koje podrzavas sve vise ljudi na zapadu misli da je sustina islama ovo
kuran.jpg

- - - - - - - - - -

bice vrlo zanimljiva reakcija zapada ako SAA oslobodi Raqqu

Lukašenko poslao pismo Asadu: Puna podrška

Moskva -- Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko poslao je svom sirijskom kolegi Bašaru al Asadu zvaničnu poruku u kojoj pruža punu podršku sirijskom rukovodstvu.

IZVOR: TANJUG NEDELJA, 21.02.2016.

Lukašenko je u pismu rekao i da je neophodno nastaviti saradnju između Sirije i Belorusije u svim pravcima, prenosi Sputnjik.

Sirijski predsednik dočekao je u Damasku delegaciju iz Belorusije sa kojom je razgovarao o vojno-političkim temama, ali i o perspektivama za pronalazak mirnog rešenja u Siriji, navodi ruska agencija.

Takođe, bilo je reči i o političkom dijalogu, kao i o ekonomskoj saradnji dveju zemalja.

Prema rečima prvog sekretara Komunističke partije Belorusije Igora Karpenka, delegacije su saglasne da je novu Siriju neophodno graditi na principu monoreligije, da se uzmu u obzir i muslimani i hrišćani, kao i da je neophodno poštovati sve nacionalnosti koje tamo žive.

"I stand with Asada"

https://twitter.com/Paradoxy13/status/701434454569578497

"Tretira ih sve jednako"
To je tacno.

ne znam sta je pisac hteo reci ali tvoje podrzavanje ljudozdera je zaista u najmanju ruku zacudjujuce.Sta mislis da treba da ih tepaju po ledjima?kao sto sam vec rekao onom nesretnom grofu tako i kazem i tebi.ne videh nijednu rec osude za bombaske napade ljudozdera tako da prestanete da cvilite i kacite lazne slike raznetih zgrada koje predstavljate kao bolnice i skole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back