dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.217
Nema razloga za nervozu.Treba samo ostati sa obe noge na zemlji.Stalno kaciti linkove sa nekim globalnim ratom,prosirenjem sukoba je pomalo histericno.Taj post sam nakacio samo kao primer kako se brani stav u normalnoj diskusiji,i rekao sam da cu ga obristai za sat vremena.Mogao sam ga malo presminkati i postaviti kao svoj,ali se nikada nisam bavio plagijatima.Ako nesto tvrdis,onda bi trebao da svoj stav argumenotavno odbranis.Ovde sam danas procitao da se Smercovima zaustavlja divizija u napredovanju,a da taj neko nema predstavu sta znaci divizija,i jos taj neko ima drskosti da te nazove neznalicom.
Jednostavno jos nisam procitao kako bi ta agresija bila realno izvodljiva,ali da to objasnjenje drzi vodu,kao kontra prilog ovaj post sa drugog foruma koji vecina nas obilazi.
Realno pisanje bez histerije,ako je moguce
Ja sam za tu tvrdnju postavio i link ka tekstu u kojem se objašnjava dejstvo te raketne baterije. Vjerovatno si vidio i vrste raketa kojima dejstvuje po ciljevima, na video snimku, kasetnim bombama koje se razvijaju u širokom luku te pretpostavljam da se odnosilo na formaciju pješadijske divizije.
Prethodne zastarjele verzije, nešto slično kao Oganj i Plamen, su također veoma učinkovito oružje u razbijanju borbenih formacija na terenu.
Tebi je jasno da su se i cijeli korpusi i divizije zaustavljale u napadima na ratištima bivše SFRJ.....ili nije?