Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руси управо започели лечење појединих лидера са запада .... руска медицина је најбоља ... набисте ... набисте .... !

Pogledajte prilog 367119

E za ovo, bi trebalo repka ali...

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Хусар.

CWcE8gAUAAAAJmc.jpg:large

Британија "не жури" да нападне ИСИС
16. децембар 2015.
Џон МекДермот, политички коресподент

Након што се испоставило да је британско ратно ваздухопловство ( РАФ) последње бомбардовање исламистичке терористичке групе обавио пре 10 дана, у среду је Филип Хемонд саопштио да Велика Британија не "трчи са ударима" на ИСИС у његовом упоришту,

Министар иностраних послова је саопштио посланицима да је, након гласања 2. децембра у Доњем дому којим је проширена улога Велике Британије у међународној анти-ИСИС коалицији, РАФ дејствовао по нафтним постројењима у источној Сирији.

Poslednja izmena:
ŠTA TO ERDOGAN RADI?...

Данас је председник РФ В. Путин одржао конеренцију за штампу која је трајала више од 3 сата.

Апсолутни хит је одговор на питање да ли је још неко припомогао обарању сухоја изнад Сирије.

Због чега? Питали сте, да ли је можда умешана и нека, трећа страна и ја разумем вашу алузију.

Ми то не знамо, али ако је неко из турског руководства одлучио да полиже американцима једно место ...

Не знам да ли су добро поступили или не.

На крају, не знам да ли је то Американцима потребно или не

Poslednja izmena:
Спремно за Сирију.

Они мисле да је Русија земља Трећег света, а не виде да Русија полако и сигурно мења свет.
Они нису очекивали да ће Русија да крене у рат за очување Сирије, као сад што не верују да ће Русија ући у рат са Турском.

Данас је председник РФ В. Путин одржао конеренцију за штампу која је трајала више од 3 сата.

Апсолутни хит је одговор на питање да ли је још неко припомогао обарању сухоја изнад Сирије.

Због чега? Питали сте, да ли је можда умешана и нека, трећа страна и ја разумем вашу алузију.

Ми то не знамо, али ако је неко из турског руководства одлучио да полиже американцима једно место ...

Не знам да ли су добро поступили или не.

На крају, не знам да ли је то Американцима потребно или не

Putin je genije koji se rađa jednom u 1000 godina.

Русија под хитно мора да ради на обезбеђењу што више могућности њеног масовног логистичког приступа сиријским лукама и земљама у окружењу поморским путем. У случају да Турска на свој познати начин покуша да суспендује пролаз руским бродовима, противно међународном праву, одговор мора да буде разоран и вишеслојан. Од званичног претварања Црног мора у "руско језеро", где ни чамац без руске заставе не сме да плови, преко слања бродова из далекоисточних лука, преко на силу наметнуте демилитаризоване зоне у Турској одакле би руски бродови могли да буду угрожени итд.

Ердоган мора да буде сапет, он је и један од наших највећих непријатеља, мада се наш премијер сигурно не би сложио са мном.

SB UN prihvatio zajednicu Rezoluciju Rusije i amerike ... Ovo je verovatno bio rezultat razgovora Kerija sa Putinom ....Rezolucija ce pre svih udariti na tursku, arabiju i katar - ako se UN bude pridrzavao slova dokumenta - ali u svakom slucaju odgovara Rusiji , ona ce insistirati na sprovodjenju Rezolucije do poslednje zapete ...

Совбез ООН обязал все страны бороться со спонсорами террористов

ООН, 17 дек — РИА Новости, Ольга Денисова. Совет Безопасности ООН единогласно принял подготовленную Россией и США резолюцию по усилению борьбы с финансированием террористических групп. В отношении тех, кто оказывает материальную и техническую поддержку ИГ и другим террористическим группировкам, будут применяться санкции.
Проект резолюции содержит ссылку на главу VII Устава ООН, что означает признание советом угрозы международному миру и безопасности. В этой связи, указанные в документе меры являются обязательными к исполнению.

Государствам мира, в частности, предписывается "незамедлительно заморозить средства и другие финансовые активы или экономические ресурсы этих лиц, групп, предприятий и организаций", которые будут помещены в санкционный список СБ, включая средства, получаемые благодаря имуществу, находящемуся, прямо или косвенно, в их собственности".

Соответствующий санкционный список был переименован в "список "Исламского государства Ирака и Леванта и "Аль-Каиды". Таким образом, СБ больше не считает ИГ (организация запрещена в России) подразделением "Аль-Каиды", признав группировку самостоятельной террористической угрозой.

Санкции будут распространяться на тех, кто участвует в финансировании, планировании или содействии деятельности ИГ или "Аль-Каиды", в поставках, продаже или передаче оружия и связанных с ним средств этим группировкам, а также занимается вербовкой для "Аль-Каиды", ИГ или любой их ячейки.

Jel` to ono "Nesta struje , stade cika Mujeee..." ...? :)

- - - - - - - - - -

Amerikanci izbjegavaju da zracno udaraju na civile nego biraju mjesto kad su ISIL borci sami.

- - - - - - - - - -

***.

Bas su oni i poznati kao pazljivi u izboru ciljeva , vremena i prostora ...
Valjda ih ne gadjaju i kada klanjaju ?
Ne bi bilo zgodno da im to rade u takvom casu ... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back