Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
 - 27.930

Njofra ti i sam znaš da irački vojnici ne učestvuju u Siriji, tako da ovaj, sa otetom bluzom iz Iraka i uz američku pušku pored sebe može da bude samo tvoj kompanjon.Shitski islamisti iz Iraka.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njofra ti i sam znaš da irački vojnici ne učestvuju u Siriji, tako da ovaj, sa otetom bluzom iz Iraka i uz američku pušku pored sebe može da bude samo tvoj kompanjon.Shitski islamisti iz Iraka.
![]()
Buljuk pobijenih proruskih terorista iz siitskih redova diljem svijeta.
Suska se da ih je u par dana otkako nasrcu na Banis, poginulo preko 100.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo se narodski kaze - Zakucavanje.
- - - - - - - - - -
Malo zarobljenog oruzja
![]()
![]()
Може и то да се догоди мада сам пре мишљења да је цела та територија убудуће бити у Ирану.
Njofra ti i sam znaš da irački vojnici ne učestvuju u Siriji, tako da ovaj, sa otetom bluzom iz Iraka i uz američku pušku pored sebe može da bude samo tvoj kompanjon.
Zar ti nema ništa čudno na ovim slikama?
Njofra ti i sam znaš da irački vojnici ne učestvuju u Siriji, tako da ovaj, sa otetom bluzom iz Iraka i uz američku pušku pored sebe može da bude samo tvoj kompanjon.
Zar ti nema ništa čudno na ovim slikama?
Tu je stradalo jako puno shitskih terorista, samo sto je video isecen.
Jedan tenk, BMP i dvadesetak njih su ih bukvalno samleli.
Važno je da nismo svetski prvaci u hidrocefalusu. Daidža Meo je pametan, viš kolku glooovu ima.I Lesi iz one price je pametnije od tebe.
Nego, ja primetih da su se u Siriji razdvojile civilizacije i svako staje u svoj tabor u ovom ratu:
1. Americka koalicija sa Francuzima okuplja preko 70 drzava.
2. Rusija i siiti imaju svoju koaliciju.
3. Ono sto je najinteresantnije jeste da muslimani imaju svoju koaliciju od 34 drzave koja od juce De Jure (da li je De Fakto videcemo ) makar pravno postoji. I sto je jos zanimljjivije, nema koordinacije izmedju ove 3 koalicije. Svaka se vodi svojim putem.
Svedoci smo blokovskih promena u svetu i nove sile koja se radja, ili je bar na pragu.
naprotiv,svedocimo smo tvojih gluposti koje postujes iz dana u dan.Nego, ja primetih da su se u Siriji razdvojile civilizacije i svako staje u svoj tabor u ovom ratu:
1. Americka koalicija sa Francuzima okuplja preko 70 drzava.
2. Rusija i siiti imaju svoju koaliciju.
3. Ono sto je najinteresantnije jeste da muslimani imaju svoju koaliciju od 34 drzave koja od juce De Jure (da li je De Fakto videcemo ) makar pravno postoji. I sto je jos zanimljjivije, nema koordinacije izmedju ove 3 koalicije. Svaka se vodi svojim putem.
Svedoci smo blokovskih promena u svetu i nove sile koja se radja, ili je bar na pragu.

Tu nije iracka vojska vec iracke shitske milicije, i Karasnjikov nije americka puska, eto koliko ti znas.
- - - - - - - - - -
Sta je to tebi cudno?
Jako je zabrinjavajuće tvoje veličanje terorista,mislim da bi trebao da se preispitaš malo.Meni je ovaj snimak očajan,tenk iz doba Jure i jedan motorist se trkaju,mislim ono ajde bjaaaaži!
Kakvih ovde dileja ima,zar je moguće da se neko prima na jeftinu propagadnu ISIL-a o velikim ratnicima mudžahedinima.
Imao sam priliku da se ćeramo malo po šumama i livadama Bosne i sve što ti mogu reći da su tanki i jako glupavi da ne kažem retardirani.
Imao sam priliku da gledam preko deset ubijenih mudžahedina na isti način u bezglavom jurišu.A što je nagore od svega jako su glasni a to je presudan efekat kod snajpera.
Zamislite srpskog snajperistu koji u poluležećem položaju iz svinjca skida deset mudžahedina na isti način a da pri tome ne može vjerovati da iza njih trči lik sa loncima,galami i dere se kao majmun(valjda misli da će prepasti nekog na taj način).
Nažalost taj sa loncima je preživeo jer ga lonac spasio.Tragikomični su...
Nažalost jedino po čemu ih pamtim su užasni zločini koji su ostavili iza sebe uglavnom prema zarobljenim srpskim vojnicima,dakle ne u borbi nego iživljavanje nakon zarobljavanja.(obezglavljena tijela,odsječene ruke,uši,prsti,jednom rečju užas).
Svoje ratne gubitke i frustracije su lječili na isti način kako i ovi divljaci sada,tako da bi se iživljavali ne nekom zarobljenom srpskom vojniku koji bi prilikom borbi prsa u prsa zalutao u njihove ruke.Nažalost u brdima i planinama Bosne to je bilo uobičajno.
Pogotovo ako dođe jedinica iz drugog kraja RS koja ne poznaje teren.Sve u svemu mudžahedini su očajni ratnici bez taktike i smisla za humor...![]()
naprotiv,svedocimo smo tvojih gluposti koje postujes iz dana u dan.
Cuj, americka koalicija okuplja sedamdeset drzava,verovatno u tu koaliciju spada i Vanuatu kao sesdeset i osmi clan
Muslimani svoju koaliciju ! Siiti nisu muslimani ?
Zar tebi prepametni seratoru, dokazivaču svega i svačega nije očigledno da su ovi ljudi streljani?
Hteo sam vec da napisem, posto je bio ranije clanak o tome, ali evo sada cu.
Cuo sam, posto nisam ucesnik rata u BiH, da su i ovi nasi mudzosi bili jako drogirani, isto kao sto je pisalo za neku hemikaliju/drogu koju koriste ISIL i ostali teroristi, i bile su price upravo ovakve - trce, pogodis ga, on jos trci dok bukvalno ne padne, a iza njega trci jos njih bez puske, pa uzmu od ovoga sto je pao i nastavljaju da trce.
Inace za tu drogu/hemikaliju pisalo je da upravo omogucuje da ne spavas danima a imas snage da se kreces i boris, kao i da uklanja sve moralne blokade - sto upravo ukazuje da je to mozda razlog tih svirepih zverstava nad zarobljenicima.
Mada, ruku na srce, i 1941-5 su slicno radili a nisu koristili tu drogu. Ali ovo o besomucnom jurisanju, verovatno i urlikanju, nemanju straha - to sam slusao za muslimane u BiH, i pricano je, bas kao sto i ti pricas, da ih je zato mnogo ginulo, prakticno uzalud.
Eto, malo je rekla-kazala, ali svako ko ima neko iskustvo moze da komentarise.
Nije, pogledaj snimak.
PItanje je bilo retoričko. Samo bi se idiot nadao objektivnom odgovoru od tebe.