Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RuAF bombed the Bab Al Salam border crossing in the afternoon.

- - - - - - - - - -

Na terenu stvari deluju sasvim drugacije u odnosu na TV i YT ...Ipak su ovi iz ISIS - a imali vremena da se ukopaju i pripreme za pesadijske napade , ali tu su sada Rusi sa avio - podrskom i slika se menja u korist Asada i lojalnih gradjana i vojnika .
Daleko je to sve od kraja rata , jer su se isprepletali mnogi interesi ...

Важно је да САА више није у дефанзиви. Него су стабилизовали линије, и на пар места и напредовали по мало.

Moram da priznam da ne mogu da shvatim da ne mogu da pociste te dzepove na jugu i oko Damaska, kada bi to uspeli imali bi mnogo vise snaga da usmere na prave frontove na severu i istoku. Mislim, isao bih dzep po dzep, ali kada zavrsim to je to i ides dalje. Ne znam, ali deluje mi da bi im tako bilo mnogo lakse.

Potpuno se slažem! Mislim, za opsadu takvog jednog džepa potrebne su, u najmanju ruku, ako ne veće, onda bar brojem jednake snage. Čišćenjem tih džepova oslobodilo bi se do nekoliko desetina hiljada koje bi mogli koristiti za napredovanje bilo gdje. A upravo sad se pruža odlična prilika da se uz podršku ruske avijacije to i obavi.

Koliko god da su se pacovi ukopali, nema tih rupa i kanala koje bombarderi ne mogu da preoru.

Evropa danas. Bomba u Briselu?

brisel4.jpg

Evropa danas. Bomba u Briselu?

brisel4.jpg

A ej kamelice, cija je bomba i kome je namenjena.

- - - - - - - - - -

Koji je to po redu, 4? 5?

Svasta sta jedna NATO clanica sebi dopusti

S400 izgleda nece dobiti sansu da i on pobere koji trofej.

Steta.

cekaj bre, sta si oma navalio, cekaj prvo da im iz usra drzave stignu papers pelene za odrasle.

ono, nije da nije, oma su se usrali i vise nemaju cistih gaca...a sa pmpersom, mogu da se useru do mile volje i ic nece vako ni smrdeti.

znaci, dok im ne stignu ,,,,bit ce mirni.

- - - - - - - - - -

libice, a sto malko ne pokusas da poletis svojima....no , molim te ponesi puuuuno pampers pelena, trebat ce ti

Moja zemlja je clan NATO-a,zasad smo dobili odobrenje da prodajemo oruzje sukobljenim stranama i popunjavamo penzijski fond,cekamo daljnje konsultacije sa saveznicima. ;)

Pa To ti i kazem, jer Ja ti saljem odobrenje a ti ka niko i nista u nasoj organizaci -crovatica, cekaj moje direkcije.:rtfm:

kada ti stignu nase pampers pelene, e onda ces i imati prava da jos seres na ovom forumu, a dotle, suuuuuti.:rtfm: kuzis:rtfm:

Moja zemlja je clan NATO-a,zasad smo dobili odobrenje da prodajemo oruzje sukobljenim stranama i popunjavamo penzijski fond,cekamo daljnje konsultacije sa saveznicima.
Tito vas je spasao posle 1945 posto nije dao da se parca hrvacka (kao recimo madjarska, rumunija, austrija italija..),
e sada cemo da vidimo kada se sile zla raspadnu ko ce da vas spase... bogami bice karlobag-virovitica-ogulin.. ostacete samo da kmecite.. a jos kad Italijani dodju po svoje i sto ste ih ubijali na Istri.. a joj bice lepe vase samo oko Zagreba

O tome da Turska obimno pomaze Islamsku drzavu se zna bar dve godine unazad i bilo je jos skandala poput onog kada je turska policija na granici zaustavila i uhapsila pripadnike turskog DB-a prilikom nosenja oruzja za ID pa su posle toga smenjeni brojni pripadnici policije. Zatim su tu bili napadi na Kurde u trenucima kada su cepali pripadnike ID-a kako bi pruzili podrsku ID-u itd.

Турска: кме, па не можемо сада да летимо због с400 а и убише ми бензовоз, шта сада да радимо.. хм.. Путине да да се договоримо :)
Јој како су патетични ови турци мајко мила.. да да било некада османлијско царство

U okupiranom dijelu Sirije koji se graniči s Turskom, ruski avioni/dronovi su snimili konvoj kamiona koji krijumčari naftu prema turskoj. Na snimsku se doslovni vidi bombardovanje tih cisterni/kamiona i velika ekplozija tih istih.

Putin je do predstavio na nedavnom sumitu G20 gdje je tražio od Turaka da se to preispita.

https://www.rt.com/news/323603-isis-oil-smuggling-turkey/

trebaju više karat a manje snimati!:ok:a onog "sultana" sa obitelji potjerati u 3pm:cool:turci su kroz povjest bili osvajači i opet su počeli:evil::cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back