Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Turska je pogrijesila sto je oborila turski avion jer Turska je bas stekla jakog saveznika Rusiju i mogla je preko Rusije da se priblizi ruskim muslimanima koji vole Rusiju i vole da se klanjaju pet puta na dan. Ruski muslimani vole ruski snijeg i zimu i vole da se klanjaju u toploj Dzamiji gdje ima ogrijev i gdje muslimani vole Rusiju i zemlju u kojoj zive.
nije turska. obama i erdogan su pogrešili.

s tim što se obama oprao. a erdogen nema te pameti.

Islamisti ne jedu macke, jedu ih svajcarci, nekoliko procenata stanovnistva. Otprilike oko 200 000 ljudi. Svajcarskoj, zemlji u srcu Evrope, je inace bitnije da zakonom zabranjuju osnovno pravo na kulturu i obicaje manjinskih grupa, a da se pozabavi ishranom autohtonog stanovnistva mackama ostavlja za kasnije.

Гуми, ред је да одеш код психијатра или да схватиш да овако више не иде. Ово што си написао везе са мозгом нема, али ти вероватно радиш по написаном посту. Ево ти зато једна сличица твојих другара као награда за најболеснијег трола на крижарици...
12279244_538611869635455_1072512807928744404_n.jpg

Njofra i društvo, šta imate da kažete na ovo?

Russian S-400 defense missile system deployed in Syria

I eto: da nije bilo obaranja ruskog aviona, S-400 verovatno ne bi bio poslat u Siriju. A pošto je avion oboren, sada je tamo S-400. Treći njutnov zakon glasi: svakom delovanju tj. akciji suprodstavlja se po intenzitetu jednako, ali suprotno usmereno delovanje tj. reakcija. :D

bojim se u ovom slucaju da reakcija ne bude jaca od akcije

Meni nisu jasni ti Rusi koji su u svako godisnje doba na godisnjem odmoru, pa jel u toj Rusiji uopste neko radi? :)

da si rus ili srbin bilo bi ti jasno

- - - - - - - - - -

А јел има неких вести из Алепа, како тамо ствари стоје?

repka za ovo. pun mi je qu.rac trolovanja sa franjom, dezerterom i jos ponekih

Hoće, njih pedeset će sve da počiste :hahaha:

zar bas odmah moras nasesti na provokaciju? razmisli malo kad i kome odgovaras. hebo te , ovo nije normalno kako nasedate na glupe provokacije. posle kazete da su oni glupi

- - - - - - - - - -

Lako im je kada su naucili u Somaliji!!:mrgreen::hahaha:

to su pravi odgovori za TOVARise. ono boldovano nije rusko nego dalmatinsko

Syrian forces capture strategic area in Dara’a

Moram da priznam da ne mogu da shvatim da ne mogu da pociste te dzepove na jugu i oko Damaska, kada bi to uspeli imali bi mnogo vise snaga da usmere na prave frontove na severu i istoku. Mislim, isao bih dzep po dzep, ali kada zavrsim to je to i ides dalje. Ne znam, ali deluje mi da bi im tako bilo mnogo lakse.

Na terenu stvari deluju sasvim drugacije u odnosu na TV i YT ...Ipak su ovi iz ISIS - a imali vremena da se ukopaju i pripreme za pesadijske napade , ali tu su sada Rusi sa avio - podrskom i slika se menja u korist Asada i lojalnih gradjana i vojnika .
Daleko je to sve od kraja rata , jer su se isprepletali mnogi interesi ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back