Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pratim, 5i mesec ruso-iranske agresije a vi i dalje kontrolisete 15% Sirije.

Slusajuci vas reklo bi se da rat samo sto nije gotov. Cuj sad Asad kaze 10 godina, zar rat nije trebao da bude gotov do leta :lol:

nisi procitao ceo tekst.u tih deset godina ulazi i obnova razrusene zemlje,nego reci mi zasto lojavci toliko cvile i kukaju za prekidom oruzanih dejstvima? ide im mnoogo dobro pa traze mir da obnove infrastrukturu mozda :).Sirijci ce slaviti Assada kao spasioca jednog dana ;)

ljudozderi u okruzenju su ga bas ugasili
111alep.jpg

Pratim, 5i mesec ruso-iranske agresije a vi i dalje kontrolisete 15% Sirije.

Slusajuci vas reklo bi se da rat samo sto nije gotov. Cuj sad Asad kaze 10 godina, zar rat nije trebao da bude gotov do leta :lol:

Pratim jutros zabavu na mapi u istočnom Aleppu i prvo što mi pade na um jeste pojaviti se ovdje i da pitati tebe za zdravlje.
Pratiš mjesecima zbivanja na terenu, a još nisi skopčao da Sirijci prvo čiste oporbena govna iza svojih leđa, koja im Zapad hoće podvaliti u budućem političkom rješenju krize, kao buduću alternativu aktualnoj civilnoj vlasti. To i jeste veća opasnost od ovih ljudoždera "bez kočnica".
Sem toga, oporba se zabukla po brdeskanjama i nju je teže tretirati iz zraka, al pošto se to završava nema sumnje da če preostali dio Sirije bi biti expresno očišćen od ovih drugih za koje nitko ni na Zapadu ne traži milost! ISIS ga je popušio čim SAA završi "oporbu" i okrene sve svoje cijevi ka njima! Praktički, ISIS je dosad malo i "tretiran" obzirom da tek dolazi na red, a po pustari se, objektivno gledano, nekaju kamo ni skriti, niti fortifikacijski utvrditi.
Na otvorenom prostoru polupat će ih Hezbollah uz potporu Rusa kao kuglice na božićnom drvcetu!

Poslednja izmena:
Da znas da me rat u Siriji podseca na Bosnu.
u Siriji imaju 3 sukobljene strane (bez ISILa):

1. Kurdi su HVO - podmukli i prefigani spremni za svaki vid saradnje sa svima zarad kurdske herceg-bosne.
2. Alevije-Asad, su cetnici.
3. Pobunjenici su Bosnjaci, ARBIH. Napadaju je svi uprkos sto ima vecinsku narodnu podrsku.

Zato moramo da pobedimo u Siriji.

:hahaha:

Pravi je trenutak da se citira legendarni Rambi Amadeus
...

Ja sam se njemu obradovao jako,
I viknuo: Majko, hocu li i ja ovako?
A majka me u glavu kisobranom osine
I ljutito kaze: Oces k.urac, sine..:per::per::per:

Tvoje je pravo da podrzavas koga hoces ali si za glorifikovanje teroristickog napada na civile zasluzio barem mesec dana bana. Rat je rat ali auto bomba medju civilima je najgori oblik terorizma.

Poslednja izmena:
Nešto se kuva. Čak je i Asad počeo da daje signale da do primirja može doći ako budu ispunjeni neki uslovi....To mi se ne dopada. Bilo kakvo usporavanje deratizacije gamadi može biti kontraproduktivno.

Ni u jednom trenutku nije pomenuto da se primirje odnosi na ISIS i al-Nusru, madane vidim ko je uopste jos i ostao ba drugij strani osim najcrnjih terorista koje Vendeta podrzava

Facing Assad's Battleground Advances, Israel Is Changing Its Approach to Syria War

Russian intervention has tilted the scales, and Jerusalem is concerned of a regime victory, which would be victory for Iran as well. To prevent that, Israeli officials believe West must intervene in favor of moderate rebels.
no more Israeli objections to supplying the opposition in Syria w MANPADS
- Change of heart comes from fears about Assad-Iran-Hezbulla victory w the Russian support
http://www.haaretz.com/opinion/.premium-1.704437
https://twitter.com/AsafRonel/status/701134351782776832

Izrael smatra da Zapad treba intervenisati na strani umjerenih terorista.

Poslednja izmena:
Ni u jednom trenutku nije pomenuto da se primirje odnosi na ISIS i al-Nusru, madane vidim ko je uopste jos i ostao ba drugij strani osim najcrnjih terorista koje Vendeta podrzava

ovo je malo i igra .ko su ti iz tzv opozicije?na kraju ce ispasti da se to odnosi na kurde i njihove saveznike ;)
inace ameri su trazili da se ne bombarduje al kaida jer je pomesana sa tzv umerenim rebelsima .sta reci
11122.jpg

Имао сам посла ових дана па не пратим ситуацију јел Асад дере ове идиоте?

Toliko ih dere da su i Izraelci poceli traziti od Amerike da vojno intervenise i spasi teroriste totalnog poraza.

- - - - - - - - - -

#Syria - #SAA captures: Ridwanieh, AlRayan, Tal Sobhieh, Howayjneh, Tal Faouri, Tal Reeman in E Aleppo CS south of Thermal Power Station.

Nastavlja se brutalno bambusanje ISIL orangutana.

Kotao se ubrzano smanjuje.
http://www.*************/convkey/8817/u8bd5qdwqdp1ldbzg.jpg?size_id=d

Ne da se smanjuje, nego im prave 2. Velikodusno :lol:
Dele ih prostom deobom :)

- - - - - - - - - -

U stvari, po ovome na militarymaps, kotao gotov? :think:

- - - - - - - - - -

I na kurdskom frontu u Hasaki ima pomaka :ok:
Kakvi god da su, trenutno ne skode SAA.
A cim ne skode, znaci da koriste :lol:

Videcemo da li je ovo potvrdjeno
CbshmieW4AArR59.jpg