Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ovih dana govore o primirju otkad su videli da se Turci i Saudijci ne sale.
Zasto nisu govorili o primirju kada su trolovali o robotima itd? Bice da su mnogo poleteli jer su verovali da ce Turci da sede i gledaju.

Nešto smo propustili??? Saudijci i Turci zauzeli neku njivu u Siriji?
Nisu? E pa odyebi u troskocima barem dok ne vidimo fajt "oči u oči"! Turci i dalje samo bacakaju "preko ograde" i više ***** no što se tuku!

Da, ovih dana govore o primirju otkad su videli da se Turci i Saudijci ne sale.
Zasto nisu govorili o primirju kada su trolovali o robotima itd? Bice da su mnogo poleteli jer su verovali da ce Turci da sede i gledaju.

comment_bPNsreZopRNBMCQeUwp6TJXk5peZFWys.jpg

Pazi, cinjenica je da sada Turci ubijaju ruske prijatelje - Kurde. Granatiraju i Asadove.

Cinjenica je da Sirijskim Pobunjenicima dostavljaju i Grad rakete za ubijanje Iranaca.

Sve protiv ruskih Prijatelja.

Ništa što Turci rade trenutno ne utiče na stanje na terenu. Kurdi ne drže manje teritorije, ali zato teroristi gube i poslednja uporišta.

Ništa što Turci rade trenutno ne utiče na stanje na terenu. Kurdi ne drže manje teritorije, ali zato teroristi gube i poslednja uporišta.

Gledaj, to sto trenutno rade ne znaci da ne mogu vise. Cinjenica je da bi i ti mogao da si malo manje gluplji, ali nisi.

Na kraju se postavlja pitanje, sta kosta Ruse da izbombarduju Tursku? Valjda sad imaju jos razloga - ubijaju im prijatelje, i prete da im dovedu u pitanje ceo angazman.

Zamisljas li Rusiju da moze suzama natopljenom krpom da napusti Siriju?

Gledaj, to sto trenutno rade ne znaci da ne mogu vise. Cinjenica je da bi i ti mogao da si malo manje gluplji, ali nisi.

Na kraju se postavlja pitanje, sta kosta Ruse da izbombarduju Tursku? Valjda sad imaju jos razloga - ubijaju im prijatelje, i prete da im dovedu u pitanje ceo angazman.

Reci mi u poznatoj istoriji kada su to Rusi uradili,ne racunaj avganistan tada se je raspao SSSR a sa time i vojska SSSR.Turcima se crno pise i samo je pitanje trenutka...

Vidi, da si ti malo manje glup, shvatio bi da su svi u Siriji, osim Rusa, potrošna roba, nešto kao vi ili Šiptari za zapadnjake. Dakle, zamisli ti Rusiju kao nekoga ko samo raspoređuje figure na šahovskoj tabli, nju ne boli koliko god da izgine Asadovih, Kurda ili drugih savezničkih trupa. To je cena koju samo oni plaćaju. A da Turska može, može, pitanje je samo da li su posledice takve da može da ih podnese. Verovatno i oni, opet za razliku od tebe, to shvataju, ali bacaju kosku budalama da imaju šta da glođu...

Davutoglu vam je to otvoreno rekao.

Meni je samo cudno da je Medvedev posle tih reci pozvao na Dijalog, sto mi je nekako neobicno za jednu takvu silu :lol:

E usrali se svi u gaće kad glavati kepec Davutoglu govori... Erdogan ne sluša Obamu, a mi trebamo malog glavonju slušati!
Ne treba Davtoglu ništa nama kazivati. Eno mu Sirije i eno mu ruskog ratnog zrakoplovstva, protuzračne obrane, Iranske Revolucionarne Garde i Hezbolaha pa nek se s njima napriča do mile volje! Prošla mi još jedna večer u uzaludnom čekanju Turaka i njihovih "akcija" u vraćanju "dugova" nekome tamo po Aleppu! Samo obigravaju uzduž granice kao kerovi i prebacuju se kalibrima naslijepo po tuđoj njivi! Odavno nismo odavdje imali prigodu pratiti slabiju akciju nekoga ko toliko prijeti! Ovo polako prelazi u potpuni fijaslo Turske i prije no što su nogom kročili u Siriju. Zasad vidimo totalni turski kukavičluk i njihovu nemoć da se pomire s realnošću.
Vidimo večeras "dijalog" u punom svijetlu i vatrometu!

Poslednja izmena:
Meni on ovdje večeras zanimljivija pojava od sve one yebatanje u Siriji.

Bas me nasmeja :D pazi sad ovo :hahaha:

:hahaha::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back