veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Izvestaj nocasnjeg Turskog granatiranja
Kakav detaljan izveštaj, svaka čast autorima, baš su se potrudili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvestaj nocasnjeg Turskog granatiranja

Russian air raids on Anadan today Aleppo
Ludilo.
Kako bi tek peglalanje bilo da pre dva dana u Nemačkoj nije postignut dogovor o primirju.
]
Da, ovih dana govore o primirju otkad su videli da se Turci i Saudijci ne sale.
Zasto nisu govorili o primirju kada su trolovali o robotima itd? Bice da su mnogo poleteli jer su verovali da ce Turci da sede i gledaju.
Zasto nisu govorili o primirju kada su trolovali o robotima itd? Bice da su mnogo poleteli jer su verovali da ce Turci da sede i gledaju.
Turcima je bolje da sede i gledaju, nego da leže i ne gledaju.
Sad će Vendetta - To je zato što su se us.ali od Turaka!Nakon Tejbe, SAA zauzela i selo Abo Danna, istocni Alepo.

Pazi, cinjenica je da sada Turci ubijaju ruske prijatelje - Kurde. Granatiraju i Asadove.
Cinjenica je da Sirijskim Pobunjenicima dostavljaju i Grad rakete za ubijanje Iranaca.
Sve protiv ruskih Prijatelja.
Ništa što Turci rade trenutno ne utiče na stanje na terenu. Kurdi ne drže manje teritorije, ali zato teroristi gube i poslednja uporišta.
Nikako da se pomiri sa tom cinjenicom. Strasno![]()

Ništa što Turci rade trenutno ne utiče na stanje na terenu. Kurdi ne drže manje teritorije, ali zato teroristi gube i poslednja uporišta.
Auh!
БРУТАЛНО: Успорени снимак разношења главе џихадисте! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Ma on se odavno pomirio, vidiš da vozi neki svoj film, potpuno odsečen od realnosti![]()
Gledaj, to sto trenutno rade ne znaci da ne mogu vise. Cinjenica je da bi i ti mogao da si malo manje gluplji, ali nisi.
Na kraju se postavlja pitanje, sta kosta Ruse da izbombarduju Tursku? Valjda sad imaju jos razloga - ubijaju im prijatelje, i prete da im dovedu u pitanje ceo angazman.
Zamisljas li Rusiju da moze suzama natopljenom krpom da napusti Siriju?
Reci mi u poznatoj istoriji kada su to Rusi uradili,ne racunaj avganistan tada se je raspao SSSR a sa time i vojska SSSR.Turcima se crno pise i samo je pitanje trenutka...

Meni on ovdje večeras zanimljivija pojava od sve one yebatanje u Siriji.Nikako da se pomiri sa tom cinjenicom. Strasno![]()
Gledaj, to sto trenutno rade ne znaci da ne mogu vise. Cinjenica je da bi i ti mogao da si malo manje gluplji, ali nisi.
Na kraju se postavlja pitanje, sta kosta Ruse da izbombarduju Tursku? Valjda sad imaju jos razloga - ubijaju im prijatelje, i prete da im dovedu u pitanje ceo angazman.
Davutoglu vam je to otvoreno rekao.
Meni je samo cudno da je Medvedev posle tih reci pozvao na Dijalog, sto mi je nekako neobicno za jednu takvu silu![]()
Meni on ovdje večeras zanimljivija pojava od sve one yebatanje u Siriji.