Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.730
Rezultati turskog bombardovanja sirijskih Kurda - Turski varvari bombarduju zene i decu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Сиријска армија преузела контролу на западу Раке
Сиријска армија успоставила је контролу над стратешким висоравнима на западу провинције Рака, саопштио је у недељу војни извор.
„Сиријска армија дејствује са западне стране провинције Рака. Успостављена је контрола над стратешким висоравнима после жестоких борби с терористима ДАЕШ-а“, рекао је извор.
Раније су терористи ДАЕШ-а, освојивши провинцију Рака на североистоку Сирије, објавили да је то престоница такозваног калифата.
Опширније: http://rs.sputniknews.com/svet/20160214/1103235257/Sirijska-armija-Raka-kontrola.html#ixzz409zkAb9D
Nebo nad Darajej danas ..... ,,neko ,, se tamo zahebava sa ljudozderima ..
![]()
После тешких борби против умерених људождера, Курди ослободили место Аин Дакуна.
На горњој мапи што је поставио Тихи, између места Тал Рифат и Азаз.
TihiCU, kako komentarises vest da Turcu ceo dan UAV letelicama snimaju Kurde sa neba?
Sta mislis, za sta ce im ti podaci trebati?
Uskoro ce Tursku da cepaju i dele Rusi, Jermeni, Grci i Kurdi....
Nastavlja se napredovanje Kurda ka Azazu
![]()
Turci su nemocni da zaustave zajedno sa svojih 50 teroristickih grupa napredak slobodonosne i pobednicke armije Nezavisnog Kurdistana!
После тешких борби против умерених људождера, Курди ослободили место Аин Дакуна.
На горњој мапи што је поставио Тихи, између места Тал Рифат и Азаз.

Imaju li kakvi tocniji podaci gdje je to?
- - - - - - - - - -
Rusi pozeljeli sretno Valentinovo teroristima
![]()
verovatno je to ono sto si postavljao mapu,sada zele marketinski da iskoriste to jer su naceli provinciju u kojoj je glavni grad DAESa.
Nego da li je jos neko primetio da apsolutnu dominaciju u obevastajnim podacima imaju rusi?informacija je pola dobijene bitke.potpuno sam siguran da Rusija zna svaki pokret sto turci planiraju maltene odmah
Odlična vest!
Umerenim smradovima ostala još samo jedna veza do Tel Rifata i Maree

Nije to vazno sad. Vazno je da su Kurdi tamo postali *******i i da opravdano zasluzuju granate.
Da nisu stali uz koga su stali, niko ih ne bi dir'o.

Haha kuzi njega
Imam osjecaj da poznajes tamo svako selo , ja sam morao prvo naci Siriju na karti![]()

A lepo sam vam govorio da spremate marame i suve krpe.
Izlazi i ova moja na videlo.
Има ли неко потврду ѕа ово
"Колонна турецкой бронетехники пересекла границу с Сирией. О вторжении в страну сообщает агентство SANA со ссылкой на заявление сирийского МИД."
Uskoro ce Tursku da cepaju i dele Rusi, Jermeni, Grci i Kurdi....
Nastavlja se napredovanje Kurda ka Azazu
Turci su nemocni da zaustave zajedno sa svojih 50 teroristickih grupa napredak slobodonosne i pobednicke armije Nezavisnog Kurdistana!