dbkapo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.819
Rusi su u vreme oslobadjanja 1945. silovali vise srpskih zena nego osmanlije tokom pet vekova.
To se nije smatralo silovanjem, jer su srpske zene same davale prvu pomoc.
Da se mozda nisu hrvatice zalile?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su u vreme oslobadjanja 1945. silovali vise srpskih zena nego osmanlije tokom pet vekova.

To se nije smatralo silovanjem, jer su srpske zene same davale prvu pomoc.
Da se mozda nisu hrvatice zalile?![]()
Vece poreze imaju gradjani Srbije od svojih vlastodrzaca zadnjih decenija od poreza koje su imali za vreme Otomanske imperije. Struja se sece sirotinji, turci su onima koji nisu imali platiti oprastali.
Велики десантни брод Королев (БДК-61) на путу са Сирију
![]()

Како Кемал брани своје суверце, просто сам дирнут!Rusi su u vreme oslobadjanja 1945. silovali vise srpskih zena nego osmanlije tokom pet vekova.
Veci su parabrodi koji su letos uplovljavali u Jadransko more od desantnog broda sa slike. Cak i kruzer sa gejevima koji su isli za Split veci je od ruskog za nekih 20 puta.
Сто за једног.Silovali su i hrvatice. Jedina vojska u proslom veku na Balkanskim prostorima koja je pokazala crtu profesionalnog ratovanja bila je Nemacka.
Мда, него јел се ти гејеви вратише ил су се уклопили...кажи ти нама
Сто за једног.
Сто за једног.

Vece poreze imaju gradjani Srbije od svojih vlastodrzaca zadnjih decenija od poreza koje su imali za vreme Otomanske imperije. Struja se sece sirotinji, turci su onima koji nisu imali platiti oprastali.
jesu ti tvoji isilovci sirotinja, ali i zlikovci. ovo drugo je bitnije.Nisu li i rusi pobili sirotinju kao znak odmazde za svog pilota?
Verovatno je tako i neki tvoj predak začet od Osmanlija... Pusti ti Ruse i Srbe da se caraju kako hoće i ne moj da se baviš istorijom samo u proteklih 100 godina...kada bi se bavio onom istorijom kom treba, shvatio bi da sam sebi eres u usta, bivši srbine.
Мојима нису праштали ништа, не знам где су твоји живели за време Турака?
Њихово материјално стање није битно, побили су исламистичке фанатике што тебе боли јер си симпатизер истих ко Вендика, Њовра, покојна Џегика и слични.Uklopili se, imas ih i u svom komsiluku. Kada krenes po jogurt videces ih sa zastavama pistaljkama kako setaju. Slobodno se i ti prosetaj sa njima, to ti je bolje umesto sto sedis za racunarom 24/h od cega ces se ugojiti. Setnjom ces istopiti kalorije.
Nisu li i rusi pobili sirotinju kao znak odmazde za svog pilota?
Blizi je tebi komsija ciganin no meni predak od turaka.
Nisu li i rusi pobili sirotinju kao znak odmazde za svog pilota?
Тако је КЕМАЛЕ објасни му!Blizi je tebi komsija ciganin no meni predak od turaka.
- - - - - - - - - -
Zato sto niste bili siromasni.

Sudeći po svemu što pišeš, Turci su ti najrođeniji...
Uklopili se, imas ih i u svom komsiluku. Kada krenes po jogurt videces ih sa zastavama pistaljkama kako setaju. Slobodno se i ti prosetaj sa njima, to ti je bolje umesto sto sedis za racunarom 24/h od cega ces se ugojiti. Setnjom ces istopiti kalorije.

Silovali su i hrvatice. Jedina vojska u proslom veku na Balkanskim prostorima koja je pokazala crtu profesionalnog ratovanja bila je Nemacka.
Blizi je tebi komsija ciganin no meni predak od turaka.
Komšija mi je "grobar" i dobar je lik. Cigani su mi takodje cool, ali pametnog turcina iz hrvatske ne možeš naći ni u vicu.