Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://syria.liveuamap.com/en/time/24.11.2015

Ali datum na toj mapi nije tacan, te teritorije su vec odavno bile zauzete.
O čemu ti to sad? Mjesecima pratim kretanje na toj mapi i sve je na njoj bilo sasvim pouzdano ažurirano. Sa strane imaš i "Events" u kojemu te izvješćuju o svakom bitnom događaju par minuta od njegove izvjesnosti. Sve je super propraćeno, ne samo u Siriji, već i u nizu drugih konfliktnih područja.

Tacno, Rusi su unistili konvoj sa naftom od IGILA koju turska kupuje. I niko vise nece da vozi, nece kamiondzije u smrt. To je glavni razlog zasto je poludeo Perdogan.

Vrlo plitko razmišljaš. Ne rizikuje se rat protiv nuklearne sile zbog nekih cisterni. Ovdje je veća stvar u pitanju a to je američka želja da uvuče Rusiju u veliki rat na Bliskom Istoku i tako dovede do njenog kolapsa.

A Putin vjeruje neprijateljima koji su ga do sada više puta prevarili? Onda je velika budala.

- - - - - - - - - -

Ovako su Rusi ispali pi.čke i doživjeli veliku blamažu na svjetskoj sceni.

Pričekaj samo malo! Ipak je to bila zasad samo turska iznenadna akcija! Kad vidimo reakciju, govorit ćemo o tomu tko tamo čučke piša!
Ja samo vidim da su Turci izuznimno jeftino izletjeli na čistinu, a što će se s njima na njoj dogoditi...e to BUMo pratili!

tebe su valjda naucili u vojsci da ne srljas,nego da se prvo organizujes.inace opet vojnicki ovo nista ne znaci osim sto su potpuno razbesneli rusiju ali rusija nije muva bez glave da srlja.

inace da se vratim na glavnu temu.rebelsi vise nemaju liniju fronta koja je jasno definisana sa pocetka bombardovanja.presli su u neku vrstu gerilske borbe,kao sto sam pominjao na pocetku jer to je bilo jedino resenje kao kontramera na dominaciju iz vazduha.Rusija izvanredno radi svoj posao,dok se na terenu mrcvavljenje nastavlja.sada se po meni najvise razmslja o strategiji sprecavanja dotura materijala i oruzja rebelsima.

Nas u Vojsci jesu ucili tim nekim kodeksima koje vi ne znate. Nema svrhe u pravilima ako se iza nje ne krije kazna. Tako je to svugde u realnom zivotu, ne samo u vojsci. Rusija je dobila sta je zasluzila i svaki turski oficir na terenu treba da postupi kao danas.

A šta su do sada radili? Obezbeđivali francuskog nosača aviona? :dash:

Јбт, или заејбаваш или си глуп.

Зашто да оборе турски авион изнад територије Турске када се Турска номинално водила као савезник???

Сада, када су јавно објавили да се ради о акту непријатељства, могуће је и то, мада не очекујем.

Кажу, освета је јело које се служи хладно, а Руси имају много начина да нанесу штету турским интересима.

Poslednja izmena:
Vrlo plitko razmišljaš. Ne rizikuje se rat protiv nuklearne sile zbog nekih cisterni. Ovdje je veća stvar u pitanju a to je američka želja da uvuče Rusiju u veliki rat na Bliskom Istoku i tako dovede do njenog kolapsa.
Dok god Rusi svoje ciljeve postižu malo jačim aeromitingom, nema govora o njihovom nekom ozbiljnijem naporu, a kad (i ako) do tog napora već bude i došlo, svi dobro znamo da on neće biti duže potreban.

Јбт, или заејбаваш или си глуп.

Зашто да оборе турски авион изнад територије Турске када се Турска ноинално водила као савезник???

Сада, када су јавно објавили да се ради о акту непријатељства, могуће је и то, мада не очекујем.

Кажу, освета је јело које се служи хладно, а Руси имају много начина да нанесу штету турским интересима.

Pa Rusi su postavili radarsku sliku gdje se navodno vidi da je turski avion zašao u Siriju prilikom obaranja ruskog Su-24. Zašto nisu reagovali?

Turska se nije vodila kao saveznik RUsije. Odakle ti to?

Rusi imaju samo jednu opciju - naoružavanje Kurda u Turskoj. ali to je mač sa dvije oštrice, kao što sam ranije rekao.

Pa Rusi su postavili radarsku sliku gdje se navodno vidi da je turski avion zašao u Siriju prilikom obaranja ruskog Su-24. Zašto nisu reagovali?
Rusi imaju samo jednu opciju - naoružavanje Kurda u Turskoj. ali to je mač sa dvije oštrice, kao što sam ranije rekao.
tako mali broj opcija ukazuje samo koliko je veliki šesnaesterac tvoje mašte.

Pa vrijeme je da i Turci naspram Jermena upoznaju jednu isukanu oštricu! Dosta su se qrčili pod ziher, a zapad ih prešutno podupirao!

• Podržavam
Reactions: SUL
Nas u Vojsci jesu ucili tim nekim kodeksima koje vi ne znate. Nema svrhe u pravilima ako se iza nje ne krije kazna. Tako je to svugde u realnom zivotu, ne samo u vojsci. Rusija je dobila sta je zasluzila i svaki turski oficir na terenu treba da postupi kao danas.

stvarno?zanimljivo ,jeli jurisanje kao muva bez glave taj kodeks?taj klinacki kompleks sam odavno prevazisao

Не мог, него из таквих сличних теби.
Ако се довољно сагнеш можеш и пишало да му попушиш.

Научи се напокон да се ПРАСЕ НЕ ГОЈИ УОЧИ БОЖИЋА ! То си требао да учиш на туђим леђима а не преко својих.
На жалост таквих као ти увек је било.
А сад иди лепо па се моли Богу .... што се ниже спустиш лепше дудлаш.
Rekoh ja da mi prica iskusan covek u dudlanju!!!:hahaha:
Dudulberi,ajd ispocetka,kreni prvo sa citanjem pa tek onda pocni da ucis logiku.:D

Зато што се тако не ради. Није ово Рамбо 17 већ стварни свет.

Међутим, јасно је да Турска нема много везе са овим обарањем, осим што је одрадила оно што је од њих тражено.

Крупније ствари су у питању.

Руси имају много опција. Једна је сасвим извесна, да ће се о Сирији они питати за многе ствари.

O čemu ti to sad? Mjesecima pratim kretanje na toj mapi i sve je na njoj bilo sasvim pouzdano ažurirano. Sa strane imaš i "Events" u kojemu te izvješćuju o svakom bitnom događaju par minuta od njegove izvjesnosti. Sve je super propraćeno, ne samo u Siriji, već i u nizu drugih konfliktnih područja.

Onda ne pratis dovoljno dugu jer bi znao da je centralni zatvor u Alepu zauzet prosle godine, dok je na tom sajtu prikazano kao da je zauzet pre dva dana.

Mapa od pre godinu dana:
North-Aleppo-30-Nov-2014-by-@deSyracuse.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back