Da zborimo pravo, putinofilima u Siriji ne ide dobro. U Latakiji Pobunjenici povratili strateski vazno mesto.
Jedno od scena " prepada " na Asadovce
![]()
![]()
koji si VENDI ili DZEGI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da zborimo pravo, putinofilima u Siriji ne ide dobro. U Latakiji Pobunjenici povratili strateski vazno mesto.
Jedno od scena " prepada " na Asadovce
![]()
![]()
Јесу ли?! Па сад нисам паметан, који су слатки?Njihovi odnosi su prekinuti pre 5 godina zbog onih pobijenih humanitaraca na brodu.
Medjutim, Sultan je odlucio o ponovnoj saradnji nakon sto su se izraelci ocito odazvali na Ukor.
Treba samo pogledati ko sve podrzava Putina i Rusiju i sve je jasno.

Чиста монтажа, бановаће ти и тај налог скороJutros demoliran jos 1 tenk proruskih snaga.
Samo 2 turska vojnika poginula [emoji38]
Jutros demoliran jos 1 tenk proruskih snaga.
Samo 2 turska vojnika poginula![]()

... zanima me samo kako sam sebe mozes da trpis i gledas u ogledalu.O tome ja i pricam. Jobik su jedni od najvecih Putinofila u Evropi, finansirani iz Rusije. Njihovi poslanici u skupstini Evrope nose majce" Krim je Rusija!"
Oni prosto obozavaju Putina i Rusiju jer je ona po njihovim idealima najbolje uredjena zamlja.
Takva je situacija i kod nas gde su rusofili uglavnom najeskremniji desnicari.

Almasdarnews.com: Massive northern Aleppo offensive set to begin soon as Iraqi volunteers pour into the province
Kakav si ti potuljeni smradic
ovoga outa si "provukao" klon nalog preko teme o kakenju kucica i macica po ulicama i uzgred si dao par "saveta" zenama u depresiji posle raskida... zanima me samo kako sam sebe mozes da trpis i gledas u ogledalu.
Nego ne vredi ti to nista, osetis se na kilometar, pociste te moderatori vrlo brzo, ko ove tvoje drage teroriste
Kad bih posjetio Rusiju volio bih da spavam sa ruskim muslimanima i da se golicamo i prdimo.

Mingo III
Kad bih posjetio Rusiju volio bih da spavam sa ruskim muslimanima i da se golicamo i prdimo.
Nema dalje ... gasi temu ...
Sta reci posle ovoga![]()

Izgleda zatajio s-300 s400 i tako to![]()
Не дирајте Мингету !
Мингета је типичан пример узвишеног европејца и напредног европског човека новог кова изниклог под скутом демократије.
Зато да нам живи демократија јер да ње нема не би смо уопште знали колико ништа нисмо знало о онима у нашем најближем окружењу јер смо својевремено и ми сами били затуцани "братством-јединством".