Хусар
Poznat
- Poruka
- 8.805
Ovi se sprdaju sa svima koji kazu da su u ratu sa njima:
Usred rata, ISIL predstavlja svoja nova vozila i specijalne jedinice pod cistim vedrim nebom
![]()
Полако само ... стићи ће Асад и до Холивуда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi se sprdaju sa svima koji kazu da su u ratu sa njima:
Usred rata, ISIL predstavlja svoja nova vozila i specijalne jedinice pod cistim vedrim nebom
![]()
Kozoljubi jedino sto jos imaju neku svrhu SAD, kad vise ne budu imali podavice ih oni ili Jevreji kao pacove.
Rusi su jos blagi prema njima, da se ja pitam prve mete bi mi bile izvori vode i hrane.
Posle se samo odbrojavaju dani do kapitulacije.

ISIL postoji jer im Zapad i Rusija to dozvoljavaju. Sto se tice vojnog potencijala, oni su glavna faca u tom regionu. Arapske armije su nesposobne.
Jos jednom te pitam, zasto bi ih ubijao kada tebe licno ni ne diraju ni spominju. Pariz?
Negativne i posve apsolutno destruktivne ideologije se imaju unistiti dok ne uzmu maha.Jos jednom te pitam, zasto bi ih ubijao kada tebe licno ni ne diraju ni spominju. Pariz?
Jel vas dvojica to branite pustinjske kozojebe?Ne brini, ne bi taj nikad zaskocio na ISILovca, pre bi sebi grkljan izvadio.
On bi eventualno nesto opljackao, silovao i sl. stvari tipicne za cetnike.
Negativne i posve apsolutno destruktivne ideologije se imaju unistiti dok ne uzmu maha.
Ovako nesto i inace moze iskljucivo da se izvede u pustinji.
Nesposobne, ali se svaki dan neko raznese bombom. Palestina ima iskustva u ratu zbog visedecenijskog konflikta sa Izraelom. Irak i Sirija nemaju iskustva, Iran vec nije naivan.
Troubleshot
Mozete li vi *******i na tren da zastanete i da izvucete glavu iz ruskog supka tj. u prevodu da budete manje slepe zivotinje nego sto jeste i tako pustite da neko drugi vodi konstruktivnu duskusiju kad ste Vi vec nesposobni za nju.
Po sve ljude u njihovoj blizini.Po koga destruktivne, po tebe? Imaju drugi gen, japanska alga moze biti lekovita za japanca ali ne i za coveka sa Karpata.
Sirija itekako ima ratno iskustvo, ima i imala i pre rata. Ona je bila najzilaviji zalogaj od svih Arapa koji su se zakacili sa izraelom iako se od svih Arapa tada Egipat najvise sepurio.
Pre rata, vojsku je morao da sluzi svako, najmanje 2 godine, svaki Sirijac zna da barata oruzjem.
Po sve ljude u njihovoj blizini.
Mrze ih i ti ljudi sto su u okupiranim gradovima.
Sta mislite ljudi ko bi pobedio, IS ili neka druga Arapska armija ili Wehrmacht na celu sa Romelom iz Drugog Svetskog rata?![]()
Boro ne budali. SAA je rahmetli. Porazili je Ustanici.
Sirijski rat je zamakao u vol2 gde je ulogu Sirijske vojske preuzeo Iran i Rusija, i jos neki tu sporedni igraci.
Ja ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali mislim da ni jedna sila ne izdvaja ni 2% mogucnosti za ISIL.Razvalio bi ih Wermaht .
Sustina sporog napredovanja SAA je u tome sto jos nije formirala makar jednu elitnu i ekipiranu udarnu oklopno - mehanizovanu brigadu , probila se u pozadinu ovog ludog basibozuka iz Al Nusre i ISIS i na tom operativnom prostoru cistila sve pred sobom . Mislim da su i Sirijci to shvatili i da uskoro mozemo ocekivati i pojavu jedne takve brigade na bojistu .
Ja ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim ali mislim da ni jedna sila ne izdvaja ni 2% mogucnosti za ISIL.
Da se podsetimo kad se radi ozbiljno i to pre 70 godina sta rade 3000 bombardera.
Pa dobro ali nije tema o Srbiji.Србија пати и једне и друге
#Syria
#SAA have recaptured the village of Banis near Al-Eis in the southern countryside of #Aleppo