BON JOVI

Nekad su stvarno bili dobri, ali sad su postali komercijala. Mislim da nisu trebali da snimaju tek da bi nesto snimili. Bolje da su stopirali kad je bilo vreme za to.

ne znam zasto tako mislis i posle 2000. godine su super... Od tada su snimili hitove kao sto su: It's My Life , Thank You For Loving Me , All About Lovin' You , Have a Nice Day, Who Says You Can't Go Home , Lost Highway , We Weren't Born to Follow itd... Nisu trebali da prestanu, treba da nastave da snimaju i da konacno dodju u BG...

najnovije vesti,

Na ''The Circle Tour'' turneji ce biti oko 135 koncerata, za sada potvrdjena samo 61 od toga 46 u americi... Rekli su da ce nastupati u preko 30 zemalja a za sada imaju 61 koncert u samo 6 zemalja.... Dakle realne su sanse da dodju u BG...
Inace turneja je zvanicno pocela sinoc u Sijetlu i uopste mi se ne svidja lista pesama :eek: valjda ce da je promene do dolaska na stari kontinent.... Ne pevaju hitove kao sto su '' Always'', ''Keep the faith'', '' Runaway'', '' Have a nice day'', '' Raise your hands'' itd... Evo liste:

This is Our House (recording)
Blood on Blood
We Weren't Born to Follow
You Give Love a Bad Name
Born to Be My Baby
Roulette
Shot Through the Heart
When We Were Beautiful
Lost Highway
Superman Tonight
We Got it Going On
It's My Life
Homebound Train
Hallelujah (cover of Leonard Cohen song)
Bed of Roses
Something for the Pain
Hey God
Work for the Working Man
Bad Medicine
Who Says You Can't Go Home?
Love's The Only Rule
Thorn in My Side
Wanted Dead or Alive
Livin' on a Prayer

BON JOVI --- jednom recju OBOZAVAM IH :heart: (to su ipak dve reci :) )
definitivno omiljena pesma livin on a prayer, ali obozavam i it's my life, who says you cant go home, you give love a bad name, i'll be there for you, bed of roses....ima jos dosta al' su mi te sad pale na pamet.....Jon, Richie, David i Tico odlicna ekipa
btw gitaristu obozavam
29zr89i.jpg

Poslednja izmena:
Prvi utisak na iscitavanje topika: pregolemo sra nje. :/ Sredovecne nedojebane su svojski dekorisale svaku stranu po vlaskom sistemu - sto vise to bolje, a ozbiljnih duboko samosvesnih muzickih kriticara koji subjektivno preziru glamere i lepotane tipa Dzon gotovo i da nema.
A sad

Ne slazem se sa tobom uopste. Imidz benda je gradjen, i jos se gradi, i dokle god postoje gradice se i nadogradjivace i oblikovace se po aktuelnim nalaganjima mase. Uprosceno- bend nije uspeo da napravi brend od sebe, nego je protrcao kroz muzicku istoriju kao drugoligaski hard rok, odnosno konkretan imidz benda ne postoji.

Nisu ni profi muzicari, ja koliko znam postava benda se nekoliko puta menjala
Mada je Sambora vrlo talentovan, jer pise i komponuje i svira i peva. Meni, licno, je on jedan od favoritnijih muzicara, ali samostalno, ne kao sastav Bon Jovi benda.

Da se ogradim konacno, ja na Bon Jovi gledam ovako:

Bend koji radi u kontinuitetu, ali ne uvek sa izvrsnim idejama. Muze su nekad bolno nemilosrdne.
Zbog toga , neko je vec spomenuo GnR, vrlo su slicni, ali Guns and roses su stali sa sviranjem kad je za to bilo i vreme i kad vise nisu imali da daju kvalitetnih i inspirativnih stvari i na taj nacin ispali posteni prema sebi i drugima; clanovi gnr ne snimaju lose slihtajuce kambekove samo da se zove da su nesto snimili. Od domacih bendova sa GnR stavljam ekvivalent na Dzakartu, s tim sto je Dzakarta trajala mnogo krace.

Suprotan primer je Bon Jovi - bili su dobri, ili vrlo dobri u prvih pet do sest godina ili ajde, kazi, prve decenije, zakljucno s albumom Keep the faith.
Na domacoj sceni ih uporedjujem sa Parnim Valjkom, i Parni valjak je po meni vec godinama besmislena grupa, kao i Crvena Jabuka. Imaju oni svoje fanove i jos uvek drze koncerte ali od autorske inovacije nemaju ni i.

Dolazim na koncert s drugaricom Kacom, i mogu da kazem da mi se i ide, posto na spandau ballet nisam otisla( a i oni nasli da dolaze u februaru, nisu mogli lepo na leto)
ocu makar na bon jovi, a idem da pravim guzvu jer je ova nenormalno nalozena na lepog ciku vokala, pa ajde kao.

Dolazim na koncert s drugaricom Kacom, i mogu da kazem da mi se i ide, posto na spandau ballet nisam otisla( a i oni nasli da dolaze u februaru, nisu mogli lepo na leto)
ocu makar na bon jovi, a idem da pravim guzvu jer je ova nenormalno nalozena na lepog ciku vokala, pa ajde kao.
ja se sad vratila iz arene sa koncerta :D

Mnogo ostareli,a? :/
Pa lepo, i mislila sam da ce da naprave dobru atmosferu, a nisam mislila da ce da bude poluprazno.
edit: A da sam ja dosla, dobili bismo i orden za najbolju publiku :lol:

Back