Frank1e
Aktivan član
- Poruka
- 1.226
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad su stvarno bili dobri, ali sad su postali komercijala. Mislim da nisu trebali da snimaju tek da bi nesto snimili. Bolje da su stopirali kad je bilo vreme za to.
Ma bitno je da pevaju Livin' on a prayer... Hoces ici na koncert
Ako dolaze u BG 100% idem... A ne bih ni Bec iskljucio kao opciju, tu je blizu... Hvala sto si potpisala.....
Prvi utisak na iscitavanje topika: pregolemo sra nje. :/ Sredovecne nedojebane su svojski dekorisale svaku stranu po vlaskom sistemu - sto vise to bolje, a ozbiljnih duboko samosvesnih muzickih kriticara koji subjektivno preziru glamere i lepotane tipa Dzon gotovo i da nema.
A sad
Ne slazem se sa tobom uopste. Imidz benda je gradjen, i jos se gradi, i dokle god postoje gradice se i nadogradjivace i oblikovace se po aktuelnim nalaganjima mase. Uprosceno- bend nije uspeo da napravi brend od sebe, nego je protrcao kroz muzicku istoriju kao drugoligaski hard rok, odnosno konkretan imidz benda ne postoji.
Nisu ni profi muzicari, ja koliko znam postava benda se nekoliko puta menjala
Mada je Sambora vrlo talentovan, jer pise i komponuje i svira i peva. Meni, licno, je on jedan od favoritnijih muzicara, ali samostalno, ne kao sastav Bon Jovi benda.
Da se ogradim konacno, ja na Bon Jovi gledam ovako:
Bend koji radi u kontinuitetu, ali ne uvek sa izvrsnim idejama. Muze su nekad bolno nemilosrdne.
Zbog toga , neko je vec spomenuo GnR, vrlo su slicni, ali Guns and roses su stali sa sviranjem kad je za to bilo i vreme i kad vise nisu imali da daju kvalitetnih i inspirativnih stvari i na taj nacin ispali posteni prema sebi i drugima; clanovi gnr ne snimaju lose slihtajuce kambekove samo da se zove da su nesto snimili. Od domacih bendova sa GnR stavljam ekvivalent na Dzakartu, s tim sto je Dzakarta trajala mnogo krace.
Suprotan primer je Bon Jovi - bili su dobri, ili vrlo dobri u prvih pet do sest godina ili ajde, kazi, prve decenije, zakljucno s albumom Keep the faith.
Na domacoj sceni ih uporedjujem sa Parnim Valjkom, i Parni valjak je po meni vec godinama besmislena grupa, kao i Crvena Jabuka. Imaju oni svoje fanove i jos uvek drze koncerte ali od autorske inovacije nemaju ni i.
ja se sad vratila iz arene sa koncertaDolazim na koncert s drugaricom Kacom, i mogu da kazem da mi se i ide, posto na spandau ballet nisam otisla( a i oni nasli da dolaze u februaru, nisu mogli lepo na leto)
ocu makar na bon jovi, a idem da pravim guzvu jer je ova nenormalno nalozena na lepog ciku vokala, pa ajde kao.
pa nije bilo mnogo ljudi, zapad je bio skroz prazan, pa kad bi neko krenuo tamo da sedne obezbedjenje ih slalo da popunjavaju rupe na severu i jugui,i,i?