Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.305
znači proterati šiptare,muslimane i mađare iz navedenih područja je za tebe biseru,prihvatljivo rešenje?
Време је изгубљено због сујете краља Александра Ујединитеља, коме је то дошло и главе. Његова сујета да буде краљ Југославије нас је унаказила. Ипак, чак и он ја са Ататурком имао договор, који се спроводио, да се по глави мухамеданаца плаћа њихово исељене у Турску. Зато када одете на летовање, срећете толико људи који макар натуцају спрски. Нису они то научили због туризма. то је био њихов језик.
Мађари су после рата трпани у вагоне и локомотиве су их гурале преко границе. Није то нешто чиме треба да се поносимо, напротив, али тако је било.
Арнаути су, опет, само досељавани.
Морамо понешто да знамо пре него што пишемо, пре Слободана Милошевиа све је било цвеће, а онда оде све у пропаст. Наша казна је што је он био пре свега комуниста који је поништио два века српске борбе, уз Александра пре њега који је био антикомуниста, али тешко је проценити ко је нас је више глава коштао. Зато су ми таква навијања смешна, али таква нам је ваљда, судбина. Ми немамо ни Орбана ни Ергодогана, него Александра и Андреја, али ваљда нам је тако суђено.
Ја се породично не стидим. Нико од мојих, укључујући и мене, од Солуна на овамо, није дезертирао. Напротив.