pele27
Primećen član
- Poruka
- 959
I evo me opet, naravno sa problemom. Ne bih da preterano duzim. Pre nekih 5-6 meseci sam imao neki stomacni napad, bolove, nisam mogao da hodam. Svaki dan, skoro nedelju dana sam isao na Urgentni na kontrolu kod hirurga jer su sumnjali na slepo crevo. Leukociti su divljali, urin je bio los. Posle 6 dana su se Leukociti spustili na gornju granicu i rekli su da vise ne dolazim. Medjutim, taj osecaj nekog tistenja i nelagode sa donje desne strane stomaka evo postoji i dan danas, vec nekoliko godina. Medjutim, pre neki dan, u trecoj smeni mi se bol rasirio stomakom (donjim), sevanje u predelu besike, haos. Nekako sam prelezao tu noc i sutra zakazao privatno kod interniste. Covek me je ispipao i konstatovao da imam bolove pri dubokoj palpaciji. On sumnja na uroloski problem jer je video nalaze iz urgentnog, sto se UZ tice da imam kamencice po bubrezima i tako to. Uzeli su mi krv i dao sam urin. A nalazi nimalo zanimljivi. Urin u granicama normale (pozitivan urobilinogen, to jedino odudara) ali zato krvna slika..da ne duzim (obecao sam) - crvena krvna zrnca dosta iznad gornje granice, a CRP stravican - referentna vrednost je <8.5, a ja imam >160 !! Za sutra sam zakazao pregled i UZ urologa mada ja sve, ovako laicki smatram da nije uroloski nista al ajde..ne znam da li je stvarno slepo crevo, pa se sad povampirilo, nisam pametan. Imam to neko zatezanje stomaka dole desno kada se uspravim, imam sada i bol u donjem delu ledja i kada se onako okrenem u struku u desno, bole ledja u sredini dole..bas cu da odlepim..ali me ponajvise brine krvna slika..svasta sam procitao na google i sam sebi zabranjujem citanje bilo cega..