Imam bolove godinama u levoj preponi, i levi srednji butni misic (najcesce do kolena a kad su bolovi jaki, posle duzeg hodanja zna do tabana da se prostire bol..).. ja sam to spominjao doktoru i posto sam imao probleme sa prostatom on mi je rekao da je to od toga.. i ja sam bio ubedjen da je od toga.. probleme sa prostatom i pasemenikom sam resio (sve mi se cini trajno). ali bolovi su ostali, doduse, manjeg intenziteta. puno sedenja mi takodje nikako ne prija, bolovi se pojacaju. kad sam imao vece probleme sa prostatom onda su bolovi bili najjachi a vrhunac bolova je bio kad sam dobio upalu pasemenika..
otisao sam kod jednog mladog urologa (igrom slucaja) i on me je uputio na ortopediju zbog tih bolova..
dijagnoza ortopeda: Syndroma symphisae l sin
Entesitis m qv dricaps l sin
terapija: Lokalno Deep relief gel
Midocalm tbl 3x1
Rapten K 2x1
Mirovanje
i uputio me kod hirurga da me pregleda da li ima kila negde..
mirujem vec godinu ipo dana zbog pasemenika, tako da to otpada... Midocalm i Rapten K su samo za bolove kako sam saznao, tako da i to otpada..
nego, ovaj gel, nazalost sam ga kupio ali kad sam procitao sta sve pishe... nesto ne bih ni to da koristim...
sta kazete na taj gel, vredi li to koristiti? i vidim da to samo privremeno smanjuje bolove..
ima li nesto prirodno sto bih mogao koristit umesto tog?
i nisam uopste siguran da li je dijagnoza korektna..
moguce da imam onaj chronic pelvic pain...
i ako moze savet kome bih mogao da se uputim ko bi mogao da se posveti mom problemu i da ispita redovno situaciju i da uvtrdi tacnu dijagnozu.. nazalost sve ide kaubojski ovde kod nas.. covek mora uzeti stvari u svoje ruke ako hoce da se otarasi zdravstevnih problema :/
hvala unapred
otisao sam kod jednog mladog urologa (igrom slucaja) i on me je uputio na ortopediju zbog tih bolova..
dijagnoza ortopeda: Syndroma symphisae l sin
Entesitis m qv dricaps l sin
terapija: Lokalno Deep relief gel
Midocalm tbl 3x1
Rapten K 2x1
Mirovanje
i uputio me kod hirurga da me pregleda da li ima kila negde..
mirujem vec godinu ipo dana zbog pasemenika, tako da to otpada... Midocalm i Rapten K su samo za bolove kako sam saznao, tako da i to otpada..
nego, ovaj gel, nazalost sam ga kupio ali kad sam procitao sta sve pishe... nesto ne bih ni to da koristim...
sta kazete na taj gel, vredi li to koristiti? i vidim da to samo privremeno smanjuje bolove..
ima li nesto prirodno sto bih mogao koristit umesto tog?
i nisam uopste siguran da li je dijagnoza korektna..
moguce da imam onaj chronic pelvic pain...
i ako moze savet kome bih mogao da se uputim ko bi mogao da se posveti mom problemu i da ispita redovno situaciju i da uvtrdi tacnu dijagnozu.. nazalost sve ide kaubojski ovde kod nas.. covek mora uzeti stvari u svoje ruke ako hoce da se otarasi zdravstevnih problema :/
hvala unapred