Nevenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.119
zograf.lo i kod nas je gimn prva izasla i povukla sve ostale...hehe...mozda smo i sugradjanke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidish po cemu ja pamtim Krushevac sa exkurzije iz sedmog razreda.katastrofa
pa toga se i ja secam,al brate onaj smrad nemogu da zaboravim,setim se kad god jedem ribu!!!!!!ZENSKO SAM I MRZIM OVAJ NICK,AL ZBOG CALA!!!!!!!!el si bio pijan pa se ne secash ili si senilan!?
narvoucenije :SVE EXKURZIJE PODSECAJU MA SMRAD!!!!!!!!!
Nisam bio pijan nego me bash boleo ***** za istorijske spomenike i tako to nego sam hteo da se zezam![]()
Na smrad od cigareta sigurno
(mrzim cigare)
U mom gradu maturanti za poslednji dan prave majice sa natpisima skola odeljenja i nekih recenica koje oslikavaju njihovo odeljenje ili nacin razmisljanja, fore iz skolovanja sta god...npr. na nasim majicama pisu stihovi pesme ,,another brick in the wall''
E na majicama jednog odeljenja ekonomske skole pise bas ovo ,,Bolje ...u ruci nego devojka iz gimnazije'', a drugo odeljenje je nacrtalo spermatozoide i ispod pise ,,i oni su zalutali u gimnaziji''
Sta mislite...jel to lecenje kompleksa nize vrednosti ili ,,samo fora''![]()