Bolje je biti devojčica! E, baš nije!

Poredjenje ti nije na mestu.
Slabo koji muskarac se lozi na velike sise koje vise na nekom skrndjelju. Znaci bitno je i cije su i kako ostatak izgleda.
Pored toga: kakve veze ima lozenje na sise sa vencavanjem i mnozenjem sa crnjom koji ima 15 zena??? To sto se nalozim na neke sise ne znaci da bih vlasnicu istih odmah vencao i oplodio. Svasta...

Znaci moras biti uzasno ocajna...toliki ocaj ja ne mogu ni da zamislim. Tuga jebbote... :sad2:

lozenej na velike sise je potpuno analogno lozenju na veliku kitu
ende
za dalje nemam pojma, nit me zanima dal se neko vencava iz jednog ili drugog razloga
tekst nisma ni citala, niti sliku gledala

lozenej na velike sise je potpuno analogno lozenju na veliku kitu
ende
za dalje nemam pojma, nit me zanima dal se neko vencava iz jednog ili drugog razloga
tekst nisma ni citala, niti sliku gledala

Nije.

Ne vredi ti da citas ako ne znas nemacki. A i prepricao sam radnju ukratko, tako da nema potrebe.

A da sam rekao da se na linku nalazi slika enormnog crnjinog penisa, jel bi onda pogledala? :mrgreen:

Nije.

Ne vredi ti da citas ako ne znas nemacki. A i prepricao sam radnju ukratko, tako da nema potrebe.

A da sam rekao da se na linku nalazi slika enormnog crnjinog penisa, jel bi onda pogledala? :mrgreen:
pa, pravo da ti kazem i ne bi pogledala
veliki penisiji su prestali da me fasciniraju od trenutka kada sam spoznala da vlasnici istog misle da im je gabarit dovoljan da zena svrsi pet puta samo dok ga gleda
te na tehnici rade minimalno :malav:

Као мала сам јурила дугу да је стигнем и протрчим испод ње.

Сада знам да сам била у праву што сам је јурила.

'бем ти дугу, што је не стигох :sad2:

a, sad mi je jasnije :lol:
ja isto rekoh da vise volim da sam decak
pa su me poslale neke forumske drugarice kod plastikanera :malav:

a, sad mi je jasnije :lol:
ja isto rekoh da vise volim da sam decak
pa su me poslale neke forumske drugarice kod plastikanera :malav:

Мени је деда рекао да ћу променити пол ако протрчим испод дуге.

И тако сам ја трчала, трчала и остала женско.

Што и није толико лоше, али некако бих се радо опробала и са друге стране дуге :mrgreen:

Back