Bolje je biti devojčica! E, baš nije!

Мени је поинтлес само питање.
Мислим да га искључиво постављају врло мала деца, као у чланку, или особе које имају кризу идентитета.

Људи смо, увек нам је лепше оно што немамо, нарочито када нам не иде све како желимо.
Или, када нас нешто једноставно мрзи. Међутим, као ментално здрава особа, никада не пожелим да сам женско,
нарочито када помислим на менструалне изливе, порођаје и ваше косе. Ипак, лепе су тако дугачке само на вама, женама, по мом скромном мишљењу.
Познајем заиста мало мушкараца који имају лепу дугу косу, која им уз то и лепо стоји. ОК, ово је већ оф топик.

Danas je Međunarodni dan devojčica. Tim povodom, objavljen je tekst pod ovim nazivom.

http://mondo.rs/a735317/Magazin/Porodica/Bolje-je-biti-devojcica-E-bas-nije.html
Komentari dece su zaista sjajni, kao i njihovi razlozi za ovu ili onu tvrdnju.

A šta vi mislite, da li je bolje biti žena ili muškarac i zašto?

Slatko. :)
Ne znam kako je biti muskarac...lepo mi je u zenskoj koži, ali zavidim im samo na jednoj stvari-kad pozele na bazen/kupanje, ne moraju se depilirati, spreme se za cas.
Nekako verujem samo u podelu-covek/necovek. U svakoj zeni ima muskarac i obrnuto...

a kad je medjunarodni dan dečaka?

realno bolje dečak :)
lepši smo, jači, plećatiji, pametniji, čvršći, konkretniji, ne dramimo, ne šizimo, imamo ku.rčeve, guzice su nam čvršće i lepše, ne vrištimo prilikom analnog seksa, svet nas prizaje i ceni, nema menstruacije, nema agonije trudnoće i porodjaja, a i da je lepo biti žena i bog bi bio boginja :)))

Mislim da je mnogo bolje biti žensko. Mozak na pašu, nađeš konja da ga uzjašeš, a poljana prepuna, treba samo da odabereš. I da ga jašeš do kraja života! :zaljubljena:
Dobro, povremeno treba istrčavati i druga grla, ne valja ih zapostaviti, hoće da propadnu ako se ne jašu redovno! :D
Aj živeli! :hik:

:rotf:A ako ga ne nađem? Šta ako on mene jaše? Muškarac dođe s posla, jede, legne, ustane, jede, legne, ebe, ustane, jede...
A mi... Dođemo s posla, a naš radni dan tek počinje... :dash:
Bolje je biti muško.

:rotf:A ako ga ne nađem? Šta ako on mene jaše? Muškarac dođe s posla, jede, legne, ustane, jede, legne, ebe, ustane, jede...
A mi... Dođemo s posla, a naš radni dan tek počinje... :dash:
Bolje je biti muško.
Kako bre ne nađeš? Pa razgrćeš ih, biraš poseban primerak. Neko voli rasne, ja volim mešance. :zper:
Ne može on tebe da jaše, ti jašeš njega, on može samo da traži da te uzjaše, a ti ga povremeno pustiš, tek toliko da ga to drži zauzdanog.

muškarac koji opravdava tvrdnju da je bolje biti muško :)))

- - - - - - - - - -

Kako bre ne nađeš? Pa razgrćeš ih, biraš poseban primerak. Neko voli rasne, ja volim mešance. :zper:
Ne može on tebe da jaše, ti jašeš njega, on može samo da traži da te uzjaše, a ti ga povremeno pustiš, tek toliko da ga to drži zauzdanog.

a-uuuuuuuuuuu
znao sam ja kakvu ti disciplinu zavodiš
tako i ja razmišljam :))

Danas je Međunarodni dan devojčica. Tim povodom, objavljen je tekst pod ovim nazivom.

http://mondo.rs/a735317/Magazin/Porodica/Bolje-je-biti-devojcica-E-bas-nije.html

Pazi "medjunarodni dan devojcica" :eek: :hahaha: Pa koja budala to smisli?

Nego isto je sve to.Muskarci nemaju menstruaciju - zene nemoraju da brinu da li ce prerano da svrse,muskarac ce pre poginuti ako izbije rat - zena mora da se poradja,muskarac nemora da brije dlake po telu - zena koja drzi do svog izgleda moze da ima muskarca kog hoce i tako...Hiljade pluseva i minusa i za jedne i za druge.Sto mu dodje na isto.

blagdan za pedofile? :lol:

bolje biti musko definitivno :aha:

i kakve veze ima dan devojcica sa pitanjem sta je bolje musko ili zensko?

- - - - - - - - - -

U nekim stvarima bolje biti zena a u nekima muskarac. Mada, glupo o tome i razmisljati jer to nije nesto sto mozes menjas kad hoces.

pa sad, s obizrom da je besplatno kod nas i nije da nije promenjivo :lol:

Ako hocemo da gledamo globalno,

muskarci i dalje imaju vise slobode i prava od zenskog roda.

Nije ceo svet Evropa.

- - - - - - - - - -

Lakse je biti muskarac.
Zene su ranjivije.

Bolje je biti muskarac narocito kod nas muslimana. U Islamskom svetu zena treba da bude majka i da radja i to je to.

Zena ne moze da parira nama ni po intelektu ni pocemu. Posebno ne fizicki, nije se rodila zena jaca od prosecnog muskarca cak ni da trenira ne vredi nikako. Nikad jer je Allah to odredio.

Bolje je biti muskarac narocito kod nas muslimana. U Islamskom svetu zena treba da bude majka i da radja i to je to.

Zena ne moze da parira nama ni po intelektu ni pocemu. Posebno ne fizicki, nije se rodila zena jaca od prosecnog muskarca cak ni da trenira ne vredi nikako. Nikad jer je Allah to odredio.

Теби може да парира и обичан шимпанза.

Back