Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Pa da, to je to
U prevodu, put do srca vodi preko qrca
Apolon
Prijap
Kome treba Apolon

Apolon

Prijap
Kome treba Apolon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj mi ovog drugogo pozajmi malo, budi druuuuuuuuuuugVesela_zena_beogradska:Pa da, to je toU prevodu, put do srca vodi preko qrca
![]()
![]()
Apolon
![]()
Prijap
Kome treba Apolon![]()
Vesela_zena_beogradska:Gore da ljulja, dole da zulja.
O, koliko ti greshish. Jezik je pomocno i sporedno sredstvo koje je na prvom mestu samo kod odredjenih mushkaraca, koji nemaju chime drugim da se podiche.
Lusy Lusy:ni da ljulja ni da zulja...nego kad bacim dinar na njega a hocu da otskoci koliko je zategnut...kao vojnicka postelja....heheheheh![]()
![]()
![]()
8-) hmmmm
Pa kita se podrazumeva, nisam mislio samo na oral bez kao takav, nego u kontekstu mršav debeo i ostaloGazdarica:Sorry bramm, ali meni je kita ipak mnogo draza, nego jezik...
Ma nisi ti dozivela pravi orgazam ja te razumem ali ne gubi nadu naučićeš ima vremena naićićeš na nekog ko ume da te razuveri, da ti otvori očiVesela_zena_beogradska:Gore da ljulja, dole da zulja.
O, koliko ti greshish. Jezik je pomocno i sporedno sredstvo koje je na prvom mestu samo kod odredjenih mushkaraca, koji nemaju chime drugim da se podiche.
PotpisujemLiblet:elegantno popunjeni, ali ne baš svinje nego onako malo jači, što bi se reklo.
mislim i da muškarci više vole one kod kojih ima šta da se uštipne, gricne...uh, što ja to volim..
Opet se ne slazem...bramm:Pa kita se podrazumeva, nisam mislio samo na oral bez kao takav, nego u kontekstu mršav debeo i ostalo
Ma nisi ti dozivela pravi orgazam ja te razumem ali ne gubi nadu naučićeš ima vremena naićićeš na nekog ko ume da te razuveri, da ti otvori oči
Ma kako da shvatim ove silne osmehe, ......?Vesela_zena_beogradska::-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ti bar tacno znas sta hoces, ok podrzavam te, kad se prima nek se prima, a reci mi zasto ne volis te muskarce koji se ''imaju za sta uhvatiti'', ljuljaju , znoje se , smrde previše.....šta?Gazdarica:Opet se ne slazem...
Kita bez orala moze, oral bez kite jock...
Samim tim, zna se sta je bitnije i kada je oboje zastupljeno... :wink:
Naravno, sve je na koncu konca, a i na pocetku stvar ukusa...
Licno, vise volim mrsave, nego muskarce koji se imaju za sta uhvatiti...
Mislim, ako vec ne moze da bude vitak...![]()