"Bolje biti sam nego u lošem društvu",

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sebicnost, lenjost, samodovoljnost, netrpeljivost prema drugima u svom životnom prostoru, strah od zajedništva ?
Није тачно. Ако неко живи сам, он мора да ради више него да живи са неким. Ако мушкарац живи сам, мора да пере, да пегла, да чисти, да риба, да кува,... Да живи са женом, део тога би радила жена (мада имаш и ове модерне које ангажују другу да то ради уместо њих).

Sebicnost, lenjost, samodovoljnost, netrpeljivost prema drugima u svom životnom prostoru, strah od zajedništva ?

Alavost.

Žene uglavnom sebi pripisuju vrednost koju nemaju, čekaju princa, traže svima dlaku u jajetu i odbijaju/preskaču prilike koje su sasvim ok, jer veruju kako mogu bolje. A ne mogu. I onda single by choice. Da, da kako da ne ;)

Koji bi to bili moguci razlozi po vama da neko odabere da živi sam.

ti sve nabroja negativne razloge a sobzirom da i sama zivis sama sta od ovog biras za sebe?

smatram da je ovo lose postavljena tema jer ako neko zivi sam ne znaci nista negativno, ne znamo tudje zivote da bi tako lako sudili a narocito osudjivali sto si uradila

Sta mislite o single by choice osobama?
Osobe same po sopstvenom izboru.. kojih je sve više.

Bilo da je musko ili zensko, osoba kada odluci da zivi sama je najverovatnije zato sto je razocarana u ljubav,i zivot,i eto tek tako ga zivi.
Primer u mom komšiluku.

ti sve nabroja negativne razloge a sobzirom da i sama zivis sama sta od ovog biras za sebe?

smatram da je ovo lose postavljena tema jer ako neko zivi sam ne znaci nista negativno, ne znamo tudje zivote da bi tako lako sudili a narocito osudjivali sto si uradila
pozitivno je sve suprotno od negativnog..živim sama zato sto mi se tako svidja
kada sam imala prilike i trebala da ne živim sama nisam to uradila.sada više nemam volju
pri tom ziveti sam ne znaci ne biti u konekciji sa ljudima..naprotiv ziveti sam otvara mnogo više mogucnosti za druženje sa ljudima.
Usput, reci ti nama koji je razlog što ti živiš sam..?

Sta mislite o single by choice osobama?
Osobe same po sopstvenom izboru.. kojih je sve više.

Imaju pravo na svoj izbor.
Eto to mislim.
A sta je razlog ionako nije moja stvar.
Ako sam ja kameleon i sposoban da se uvek i svima prilagodim
drugi nisu i to je sasvim OK.
Ako neko nije spreman na kompromise i to je u redu.
Sve dok ne povredjuju druge svojim ponasanjem sve je to OK.

Back