.Bila sam kod terapeuta,jer sam shvatila da ne mogu sama..Dobila sam tbl.Miansan i Bromazepam.Nemam utisak da mi je razgovor pomogao a kontrola je tek za 7 dana..a meni se cini da i dva sata ovog popodneva ne mogu preziveti..
E ovako, slusaj nemoj se zezati sa zdravljem! Nikad ne znas koji ce organ da ti otkaze i da li polako ili odjednom. Evo recimo meni je od problema pukao imuni u jednom momentu kao zvecka -jetra, bubrezi, rana na materici se sirila, jedna cista je pukla, druga je nadjena... dakle od stresa ide neki disbalans, da li hormoni ili nesto drugo vec ce se pokazati, ali te blede odbrane antidepresivima i lekovima -man' se corava posla -ne radi to na duge staze.
Stavi lepo lekice na stranu,
pa na net... pa kukaj i placi i zamisli da imas mnogo vise od te jedne drugarice... gledaj ovo kao grupnu terapiju pa se isplaci. Pocni da cinis dobro ljudima i vracace ti se bas tako.... neces da vidis odmah ali... ja sam u nekom momentu mnoge ljude zaduzila a da toga nisam bila svesna niti sam to radila zbog duznickog odnosa. SVI su bili tu kad su mi bili potrebni, prijatelji se iz blata uzdignu, oni se izdignu kad ne verujes ni u sta pa ni u njih, oni su u materijalnoj formi u tvom gradu, ali i dobronamerni tamo negde u virtuelnom prostoru. Velika je stvar kad te voli covek kome dajes ljubav, ali jos je veca ako ti je daju oni koje ni ne znas... probaj da cenis... njih, pa onda kroz to i sebe.
Ako taj koji te je povredio nije tu kao prijatelj, suoci se da nije nikad ni bio i izbavi se sama ili
nadji prijatelje (def. istog -covek na kog se oslonis in the time od need). Zdravlje je potrebno tebi koja si bila i koja ces biti, jel' hoces da radjas decu nekad? Jel' hoces da budes voljena?
Trazi samopouzdanje u kom god si ga cosku spustila,
seti se zasto vredis!
Kad pocnes da nabrajas.... iskreno ces se iznenaditi i shvatiti da je ono bilo sistemski naruseno. Trazi podrsku od svih koji ti je daju. Uzmi svaku pomoc koja ti se nudi.
U medjuvremenu nadji nekog homeopatu i
leci depresiju bahovim kapima -sjajne su!!!! (i ne moras da verujes jer nije placebo) Ako ne mozes da dodjes do kontakta postoje neki instant remedies, koji se koriste u takvim slucajevima (drze se udaljeni od svakog izvora EM zracenja sto ce "zaboraviti" da ti kazu one ne_mnogo_pametne_tete u apoteci)
Posveti se bilo cemu!
Idi na pdf astrologija i ostavi nam podatke, bar da ti kazemo koliko ce trajati to sto prezivljavas -iskustvo kaze da kad covek vidi svetlo na kraju tunela da nije vise ni vazno koliki je tunel.
Idi na bilo koju stranu distant healinga i trazi reiki, ako ne mozes da nadjes baci mi pp (takodje nije placebo i ne moras da verujes). Ja sada hvala bogu ne mogu vise da ga osetim fizicki, ali kad sam bila u najvecem problemu, bez da sam razumela sta su cakre da sam znala sta je uopste reiki sam veoma jasno osetila aktivaciju. Probaj -to jako umiruje.