Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793

Shta radite kad vam nije do seksa, a vashoj ljubavi je bash do toga? Kako se snalazite da izbegnete, a da ne povredite onom drugom osechanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shta radite kad vam nije do seksa, a vashoj ljubavi je bash do toga? Kako se snalazite da izbegnete, a da ne povredite onom drugom osechanja?
Страшно је што мене ретко боли глава, а и чим ме заболи, одмах попијем нешто.Je, pa mozze da me boli glava jedno veche a ne nedelju dana...![]()
Popijem kafetin, a njoj dam odobrenje da se posluži, ali da me ne cima mnogo... barem dok analgetik ne proradi
E... Pipi, a mene momentalno stvarno boli gwawa![]()
A gde chesh da pobegnesh kad se ozzenish a spava ti se?![]()
Синуси.e...mene tikva boli samo kad me do'vati promaja il' kad leti izadjem sa mokrom,t.j. ne skroz suvom kosom i otvorim prozor na kolima..a i tad ne boli..nego ono...pulsira,a inace me ne libo...
Kažem joj da idem da pecam rakove na Tisi![]()
Пази Пипи, ја бих рекла да се ипак потрудим и да буде секса.Pa josh gore, eto ne boli te glava, al nije ti do seksa jer mislish na druge stvari, i shta onda?
Pa josh gore, eto ne boli te glava, al nije ti do seksa jer mislish na druge stvari, i shta onda?