Pa svi vi trampovci veličate slobodu govora i mislite da tu spada da možeš reći svašta koliko god to bilo uvredljivo za nekoga drugog. U suštini ta neograničena sloboda govora može da postoji u privatnim odnosima pa da od toga ispadne na kraju tuča, neka tužba a možda i ništa ali ako se taj način komunikacije prebaci i na televiziju kao i u politički život u Srbiji dobiješ demonstracije i bojkot izbora a u Americi dobiješ tuče izmedju antife i proud boys, dobiješ juriš na Kapitol. I šta ti tu vidiš dobro ja ne znam. Samo vidim negativne posledice tog govora bez filtera koji veličate.
vidi, mene tramp podseca na mog sina, samo se zafrkava, zeza se, ali mi ne pravi probleme, neozbiljan je, ali me ne ugrozava, imali smo ga 4 godine, i ja o politici uopste nisam ni bio zaokupljen....ali sam ocekivao relaksaciju odnosa sa rusijom, a sa kinom ekonomsko zatezanje samo
ali vi sada zamenjujete teze, i za svakodnevnu bajdenovu propast krivite trampa
antifa je spaljivala citave cetvrti, zauzimala teritorije, sa ozruzjem i cnn su to zvale mirnim protestima, velicali ste kriminalce kao neke borce za slobodu [zaboravio si da je to prvo razradjeno obojenim revolucijama, nisi cuo: znamo da je sob, ali je nas sob? ne znas da je nas srbe prvo cnn satanizovala pa onda tek bombardovala?
koji bre juris na kapitol? balavurdija je navucena i cak su mene neki diskutanti prozivali da li sam bio? jel ti stvarno mislis da sam ja toliko glup, pa da i dan danas sedim u zatvoru zbog pisljive namestaljke? dalje, zar ti stvarno mislis da su SAMO trampovci ''jurisali na kapitol''? jel ti stvarno mislis da je esli bebit stradala slucajno? jel ti stvarno mislis da su izbori bili posteni, ako je dokazano da je pored margine od 10ak hiljada glasova mi nadjosmo 15ak hiljada dupliranih i tripliranih u az, zaboravih kaunti? bajdenova podrska danas je 30%, nema sansi da je on dobio izbore, kamala je izvestacena, da ni ona nema sanse za buduce, pa koga bi ti 2024 ako ne trampa koji je nevidjeno popularan, moras da priznas, ako se i cnn utronjao?
jedino logicno objasenje, i dokazi su tu, naravno, je da je pokraden,a ko krade taj i laze
ako je mnogo omrazen, kao tramp kod tebe, jel u redu da se pokrade na izborima?