Moherka
Zainteresovan član
- Poruka
- 159
Imala sam facebook nalog godinu dana i sa obzirom da sam bila jako aktivan korisnik smatram da mi je 1/4 iste godine izgubljena, salu na stranu
, drustvene mreze su ozbiljno zaživele zadnjih godina! Sada mogu da se pohvalim da ga nemam vec jakih mesec dana. Jako mi smeta sto kuda god da se krecem cujem o nekim pricama sa fejsa, svi o svima znaju sve, cak i ako se ustvari u zivotu nisu videli i to nekako utice na to da se zakida na kvalitetu zivota i smanjuje potreba za pravom komunikacijom medju ljudima. Jos jedan od razloga sto ga apsolutno hejtujem je sto mnoge obaveze zanemarujemo traceci vreme na istom. No, necu sad ja da izmisljam toplu vodu ovde!
Smatram da su ljudi toga svesni i da kada bi se većina odlučila na gašenje naloga i povratak života na ulice to ne bi bio nikakav problem, no da li su ljudi sposobni da tako nešto pokrenu, ko gubi, a ko dobija time? Kako stojite tim raznim komunikativnim mrežama? Da napomenem krsta je nešto sasvim drugo, tu ima i edukacije koliko-toliko.
PRICAJTE 
Smatram da su ljudi toga svesni i da kada bi se većina odlučila na gašenje naloga i povratak života na ulice to ne bi bio nikakav problem, no da li su ljudi sposobni da tako nešto pokrenu, ko gubi, a ko dobija time? Kako stojite tim raznim komunikativnim mrežama? Da napomenem krsta je nešto sasvim drugo, tu ima i edukacije koliko-toliko.

), nego uglavnom sa strancima razglabam o raznim temama...

Ako se Fejs koristi kao zamena za mobilni telefon , šta ima veze,koristan je .Mada je tu Skajp ipak daleko bolji ako se koristi kao zamena za mobilni ili kao videofon.Problem je što na Fejsu neko može imati nekoliko hiljada kontakata što upoznavanje svih tih ljudi čini vrlo nezgodnim,gotovo neostvarljivim.A većinu i ne zanima da se upoznaje .