- Poruka
- 11.141
Da li znate za neki par gde jedno od njih zapadne u takve probleme?
Lake i teške droge, alkohol, kladionica-kockanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imo sam par pacijentkinja koje su lagale,nesigurne,iskomplexirane,mazohisti,zavisnost pusenja je smesna za ovo
svaki treci par u srbiji se nosi sa nekim od navedenih problema,kada je kriza..alkohol je bar jeftin...u svakom slucaju svako se nosi sa tim kako zna i ume ja tu nemam sta da mislim,
Sve shto je ovisno nije ni za zhivot niti brak . Alkohol je zastupljen u drushtvu i mnogi ga konzumiraju chak nemogu funkcionisat u zhivotu ako nisu na nekom levelu smatram da pored osoba Sa takim problemima samo boodala mozhe da trachari vrijeme , ljubav tu nishta nemozhe pomotji jer nije jacha od Droge,kocke,alka . Zatim treba razmisliti i o chinjenici da svako skidanje Sa Droge bez obzira Koje ostavlja posledice na sve uchesnike
Ja nebi zhelela da gledam takve Scene
Članovi porodice treba da pomognu kad je neko u nevolji. U braku se kaže i u dobru i u zlu. Ovo drugo mnogi brzo zaborave.
da, znam neke, mnogo tužne pričeDa li znate za neki par gde jedno od njih zapadne u takve probleme?
Kod mene komsija zavistan od sakupljana slicica (ovih kao kod mene na avataru), brdo love trosi na iste, a zena mu samo frflja, proci ce te.
Kako je To lako izgovoriti ochito nisi videla kad porodice izgube sve pa i Dom jer je odnela kocka ili djeca plachu od gladi jer je tata odneo platu na kocku ili kad se ispovratje pa lezhi u svojim DoFnima i vrishti jer je pola mozga popijo . prilikom posla dosta sam videla i nema vecheg monstruma od choveka u kakve sam ja sve stanove ulazila mogu Roman da napishem
Sva savetovalista i strucnjaci govore da od takvih ljudi treba bezati sto je moguce dalje i da jedinka pre svega seba treba da spasava.
itekako spada kad vidis da neko ne moze izdrzati bez pljuge 10 min u bolnici i na sahrani
upravo pre neki dan lik iz sela u blizini mog grada pokusao samoubistvo da izvrsi pucajuci sebi u vugla..jos uvek je u kriticnom stanju ..a zbog kockarskog duga koji napravio..kazu dobar momak al pusta kocka...
Ma ne,misam baca veliku kintu i stiga do te faze da se zadužujem...ali ipak sam bio jedno vrijeme bolesno ovisan...
tako da ne brineš kolega![]()
Ako uplacujes po 20 dinara ili nesto slicno onda se i ne mozes svrstati u kategoriju ovisnika tog tipa, jer to su ljudi koji ne mogu da prestanu iako znaju da to sto rade steti i njima i drugima pored njih.
Ti bi verovatno momentalno odustao kada bi izgubio neke samo malo vece pare, zar ne?
Pre bi se moglo reci da si opsednut kladionicom i rezultatima nego da si kockar, jer kockaru su najveci drag veliki ulozi. Sto su veci, vece je uzbudjenje.