BOLESNO: Komšiji ubio i zapalio mačku

Tenkre

Buduća legenda
Poruka
25.345

Predrag M. tvrdi da je s osumnjičenim susedom već godinama u lošim odnosima
mrtva mačka

Ugljenisano telo životinje

KRUŠEVAC - Jezivo!
Kruševljanin Predrag M. izjavio je juče da je njegovu kućnu ljubimicu, sijamsku mačku, jedan od njegovih komšija zadavio, pa zapa-lio i potom bacio u kontejner!

- Sve se dogodilo u utorak uveče. Mačka, koju inače držimo u kući, nakratko je izašla u dvorište. Čuo sam mjaukanje, pozvao sam je, ali nakon toga se više nije čula. Nedugo zatim video sam komšiju kako nosi kofu prema kontejneru - ispričao je Predrag M.

On je naveo da je pošao za komšijom i da je u kontejneru našao svoju mačku, pa je pozvao policiju. Predrag M. je kazao da je njegova porodica s tim komšijom godinama u lošim odnosima i da je ovom događaju prethodila svađa njih dvojice.
http://www.kurir-info.rs/bolesno-komsiji-ubio-i-zapalio-macku-clanak-453509

Da komšiji crkne mačka:lol:

Koštunica da reaguje...

Predrag M. tvrdi da je s osumnjičenim susedom već godinama u lošim odnosima
mrtva mačka

Ugljenisano telo životinje

KRUŠEVAC - Jezivo!
Kruševljanin Predrag M. izjavio je juče da je njegovu kućnu ljubimicu, sijamsku mačku, jedan od njegovih komšija zadavio, pa zapa-lio i potom bacio u kontejner!

- Sve se dogodilo u utorak uveče. Mačka, koju inače držimo u kući, nakratko je izašla u dvorište. Čuo sam mjaukanje, pozvao sam je, ali nakon toga se više nije čula. Nedugo zatim video sam komšiju kako nosi kofu prema kontejneru - ispričao je Predrag M.

On je naveo da je pošao za komšijom i da je u kontejneru našao svoju mačku, pa je pozvao policiju. Predrag M. je kazao da je njegova porodica s tim komšijom godinama u lošim odnosima i da je ovom događaju prethodila svađa njih dvojice.
http://www.kurir-info.rs/bolesno-komsiji-ubio-i-zapalio-macku-clanak-453509

Da komšiji crkne mačka:lol:

Koštunica da reaguje...

da, stvarno je smešno :roll:

To je vekovni srpski običaj. Uhvatiš komšijsku mačku ali je ne ubijaš. Zapališ je živu a ona uplašena pobegne u svoj čardak, pojatu, kačaru, štalu...da se sakrije. Onda izgori i mačka i štala a ti se praviš nedužan jer nisi nikako ti mogao zapaliti njegovu štalu zbog ona tri ogromna kera koja je komšija držao u dvorištu. Onaj ko je ovo uradio nije saslušao dedin recept do kraja...u stilu...Ma deda znam ja to i sam...i udavio je mačku tako da je požar izostao. :(

Back