Bolesne zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Nagledao sam se svakojakih boelstina i naslusao bas uzasnih prica i sad se pitam zasto muskarci uopste uzimaju za zene te koje su pod falinkom ili su matore.
Zasto trositi nerve i finansije na bolesnu zenu koja ima trilion bolestina ili je omatorila pa ne moze da zatrudni prirodnim putem .Cemu sve te muke kad mozes lepo naci zdravu i mladu zenu koja ce bez komplikacija doneti na svet zdravo potomstvo.

Nagledao sam se svakojakih boelstina i naslusao bas uzasnih prica i sad se pitam zasto muskarci uopste uzimaju za zene te koje su pod falinkom ili su matore.
Zasto trositi nerve i finansije na bolesnu zenu koja ima trilion bolestina ili je omatorila pa ne moze da zatrudni prirodnim putem .Cemu sve te muke kad mozes lepo naci zdravu i mladu zenu koja ce bez komplikacija doneti na svet zdravo potomstvo.

Zato što im u životu nije ***** najbitniji.
Znaš... postoje ljudi koji se zaljube...

ne, imam bolju ideju,
zašto odmah sve bolesne ne eutanazirati a sve žene posle trideset pete ubiti?
hoće li onda forumska ekipica koja se zgražava nad svim i svačim što nosi ženski prefiks biti zadovoljna?
ne ide li ovo već malo predaleko?
žena koja uvaljuje kukavičje jaje, žena koja ima tajne bolesti, žena koja je prevalila preko sebe hokejašku reprezentaciju, žena koja je imala 550 abortusa, žena koja ima zubatu vaginu i kastrira okolio..mislim, trudim se da na najbolji mogući način i krajnje objektivno skapiram smisao svih ovih tema, ali pred ovom sam i ja ostala
malo je reći zbunjena:confused:

ne, imam bolju ideju,
zašto odmah sve bolesne ne eutanazirati a sve žene posle trideset pete ubiti?
hoće li onda forumska ekipica koja se zgražava nad svim i svačim što nosi ženski prefiks biti zadovoljna?
ne ide li ovo već malo predaleko?
žena koja uvaljuje kukavičje jaje, žena koja ima tajne bolesti, žena koja je prevalila preko sebe hokejašku reprezentaciju, žena koja je imala 550 abortusa, žena koja ima zubatu vaginu i kastrira okolio..mislim, trudim se da na najbolji mogući način i krajnje objektivno skapiram smisao svih ovih tema, ali pred ovom sam i ja ostala
malo je reći zbunjena:confused:

Smisao i pouka tema glasi: "Ne je.bemo, nijedna neće da se smiluje i da nam da. Ovako nam je lakše da prebrodimo bol u testisima."

Antropolog Richard Thurnwald je davno pisao o ponekim plemenima diljem nase planete u cijim kulturama se muskarac nakon navrsene 35. godine klasifikuje kao ubogi starac. Vidi detaljnije Die menschliche Gesellschaft in ihren ethnosoziologischen Grundlagen, II, str. 270.

Bez starca nema udarca.

pa dobro nadje se i za njih zakrpa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back