Koča
Elita
- Poruka
- 15.249
Jel tebi mozda palo na pamet da sam na tom forumu vec dovoljno vremena da znam da to sto iznosi nema veze sa istinom 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. ljotic je svakako morao da isfilozofira kako bi objasnio sto nema apsolutnu nikakvu podrsku u narodu, ne bi li privukao jos nekog slepog sledbenika....bilo to ''soj, broj'' ili slicno sto je citirao Slovesni pa jos uporedio Ljotica sa Isusom...dosta smesno zvuci uglavnom...
2. naravno da zloupotrebljavas jer predstavljas na takav nacin, kao da su cetnici i komunisti saradjivali citav rat, sa zajednickim ciljem...besmislenost pa i bezobrazluk toga sto pises lezi u tome sto na ovakav nacin negiras krvavi, bratoubilacki rat...
cetnici su saradjivali sa partizanima dok su verovali da imaju iskrene namere koje se odnose iskljucivo na borbu protiv okupatora, tj. oslobodjenje otadzbine.....
3. Uh sta mi naprica....mora da o tome ima svasta da se pise...Mozda da otvoris posebnu temu, nije ti palo na pamet...
4. Doziveli su istu sudbinu...znaci dovoljno znas da ne iznosis onakve gluposti i time gazis po mrtvima...
5. Videli smo iz tvog odgovora koliko su se ispeglani zaista borili sa komunistima...mnogo vise filozofirali...
Nisi sa njima ali si isti kao i oni...mozda nesvesno ali zajednickim snagama udarate na Drazu, ili sluzeci se potpuno istim metodama...
5.Исто ја могу рећи за вас Равногорце,нападате на Љотића и СДК истим жаром којим су то чинили комунисти,Љотићевци су вам главни непријатељ...
molio bih da se ovakva tema, koja se zasniva na neistinama, zakljuca...
Словесни,Марисав Петровић је командовао Другим пуком,а Петим Милорад Мојић који је и сам заклан у вагону на железничкој станици Дуго Село од усташа 7.децембра 1944.
Јеси сигуран?Знам да је Мојић био и новинар и да је награбусио пре рата због Жидова,па му је Мита био адвокат у затвору у Главњачи.Станислав Краков ми је извор.
Dobro, dovoljno je bilo. Ova tema neka ostane zaključana, a ubuduće, ukoliko se na Istoriji Krstarice otvori tema o drugim forumima, biće obrisana.Nema potrebe reklamirati Poglede jer za njih znaju svi koji se bave istorijom, a ja samo ukazujem na izvesne devijacije