Bolan papa test?

maja_nas

Početnik
Poruka
3
Juce sam radila papa test. Sam pregled nije bio bolan, medjutim kada sam izasla iz ordinacije dobila sam grceve (koje bih opisala kao jake mestrualne bolove) koji su trajali nekih 20min. Juce i danas imam veoma jak sekret. Sekret je providan i pomalo zuckast.... KOliko znam pregled nije bolan i ne bi trebalo da se javi ovakav sekret? STa bi trebalo da znace ovi simptomi?

Znaces kad dobijes nalaze zasto je uslijedio bol.
Mada skoro kad sam isla sa drugaricom, ona je imala istu situaciju kao sto si opisala, vec neko vrijeme vuce cistu na jajniku, i taman zalijeci, pojavi se druga...koristi vec godinama tablete za policisticne jajnike, i kaze, da nekad ima taj bol, nekad ne, zavisi kolika je cista...
I jos se ispostavio, kad je dobila nalaze da ima neku manju batkerijsku upalu...
Uvijek mozes uzeti u apoteci (bez recepta, biljne su) kantarion vaginalete, kao preventivu, i za odrzavanje...
I uvin caj...

Hvala na odgovoru...
ZNacu tek za 15 dana...
Koliko znam papa test ne boli :(
Bas sam se uplasila,posebno jer vucem ponekad i candidu (verovatno zbog antibiotika)....
Jos mi cesto pada imunitet, pa tako svasta navucem na sebe, pa me uopste ne bi cudilo da sam i na tom sistemu organa nesto navukla :) (iako imam stalnog sigurnog partnera godinama)
ALi dobro,sta god da imam valjda se leci, tako da verovatno panicim bez razloga....

Hvala na odgovoru...
ZNacu tek za 15 dana...
Koliko znam papa test ne boli :(
Bas sam se uplasila,posebno jer vucem ponekad i candidu (verovatno zbog antibiotika)....
Jos mi cesto pada imunitet, pa tako svasta navucem na sebe, pa me uopste ne bi cudilo da sam i na tom sistemu organa nesto navukla :) (iako imam stalnog sigurnog partnera godinama)
ALi dobro,sta god da imam valjda se leci, tako da verovatno panicim bez razloga....

Moze biti od candide...pij kefir, sto vise, to ce ti vjerovatno i ginek. reci. Mozes raditi i ispiranje dole cajevima-hajducka, kantarion, zalfija...
Ne vjerujem da je nesto ozbiljno, ne bi trebalo. Vjerovatno ce ti PAPA biti II gr., i mozda neka upalica, ali sve se to sanirati, bez panike, naravno... :zag:

Back