Bol u tetivama u podlaktici!

Patakojebre

Početnik
Poruka
3
Pomoć ljudi,idem u teretanu zadnjih par meseci i u zadnje vreme kako povecavam težine osecam strašan bol u podlaktici,iza zadnje kosti podlaktice. Nema fizičkih promena na ruci,ni otoka. Nisam isao u teretanu zadnjih 10 dana,i tek sada polako popusta. Jako boli na dodir,na stiskanje pesnica,i uglavnom kad se ohladim. Jel ima leka,il ce ruke same otpasti? :)

same ce otpasti..
preterao si sa tezinom, koju ligamenti ne mogu da ti isprate..preveliko opterecenje..
mirovanje, pa kadprodje ispocetka..postupno.
sm trening mora da se sastoji od zagrevanja na pocetku i istezanja na kraju..
i postepenom povecavanju opterecenja!

Lici na entezit tj upalu pripoja tetiva.Sacekaj da bol prodje pa ako bas zelis da nastavis onda kreni ponovo.Posto ce se u teretani tetive i misici trajno skratiti i izgubiti elsaticnost,posle izvesnog vremena pocece da bole pri pokretima koji su onemoguceni skracenjem,ali to je vec u domenu dugotrajnih posledica teretane.......

imam isti problem a uopste ne povecavam niti dizem neke tezine..za biceps sa 30 radim i samo u nekom odredjenom polozaju me boli..i dobro se zagrevam i istezem ali bas dugo traje..onda sam prestao ali pri opterecenju u nekom od 90c polozaju boli..i kad preguram taj bol onda je malo lakse posle par serija..ne znam sta je i mleko sam izbacio

Back