Bol u nogama

Pa kada ste se vec ponudili zasto ne kupite?! Ja mislim da sa tudjim problemima ne bi trebalo da se salite, niko iz zabave nije rekao svoj problem, ako ste za salu posetite neku drugu temu ili sajt! I nije cudo sto nam je ovako, bice sve gore, iz dana u dan smo sve ali samo ne ljudi! Strasno!

Ja imam problem sa desnom nogom. boli me unutrasnja strana desne noge, a nekad i cela noga toliko boli da mi utrne. ranije sam imala probleme sa listovima na obe noge, imala sam situacije kada bi me probudio jak bol, a zatim utrnulost da sam skakala i vistala iz kreveta jer nisam mogla da osetim donje delove nogu, dok mi ne izmasiraju konjskom mascu koja popusti i vrati se u normalu, kao da nista nije bilo. a sada ima dana kada imam jake bolove u desnoj nozi da ne mogu da lezim, a ne da hodam, a ima dana, kao na primer danas i juce da nemam bolove i utrnulost nogu. da li mozete da mi kazete nesto o tome. imam 22 god. unapred zahvalna

inace, imam i bol u desnnom kuku, koji je natekao i vidljivo veci od levog. kao i bol u lumbalnom delu kicme, da li je to povezano??? desni lumbalni deo kicme mi je tvrdji od levog i ima blagu naraslinu, da li je moguce da je to povezano, iako me nekada boli samo noga i trbe, a nekada i kicma i kuk i noga i to samo desna strana tela????

Back