BOL U LAKTU

ptica kasnilica

Stara legenda
Poruka
80.235
Već neko vreme osećam bol u laktu, onako "tihu, tinjajuću" bol, možda počinjem da umišljam da me boli i zglob te ruke - desna ruka, dešnjak sam. Koristim kompjuter na poslovima oko 10-tak godina.
Da dodam da mene često boli i desna noga cela, od kuka do stopala, a vrlo često i samo stopalo, i to ume da bude mučno, nekada jako teško hodam. Da li je reuma? Tzv, teniski lakat?
Počinje da me hvata polako panika.Inače, takav mi je posao da se malo krećem.
Hvala unapred.

Vrlo moguce da imas problem sa kicmom. Bez zezanja idi to proveri. Da nije neki prsljen u pitanju, ukljesteni nervi, s obzirom da se bol i trnjenje javlja samo sa jedne strane.

Hvala ti na savetu, inače i moja mama ima slične probleme, a mene ova moja noga boli od trudnoće (tad sam bila baš debela), možda od težine, možda nasledno, ako je to ...

Da nije tebi doslo do neke deformacije kuka (a i kicme) od tezine? Pogotovo sto ti je posao takav da sedis. Ako si niza i sa slabijim skeletom, vrlo moguce da su se opteretili zglobovi. Ja bih snimila kicmu i kuk, da budem on the safe side.

Već neko vreme osećam bol u laktu, onako "tihu, tinjajuću" bol, možda počinjem da umišljam da me boli i zglob te ruke - desna ruka, dešnjak sam. Koristim kompjuter na poslovima oko 10-tak godina.
Da dodam da mene često boli i desna noga cela, od kuka do stopala, a vrlo često i samo stopalo, i to ume da bude mučno, nekada jako teško hodam. Da li je reuma? Tzv, teniski lakat?
Hvala unapred.

teniski lakat najvjerovatnije. bol se javlja najjače na samom vrhu lakatne kosti , na hvatištu tetive, to mjesto bude i osjetljivo na dodir, pritisak. ja imam problem već 10 godina. teško je izlječivo.

Hvala unapred.

Staris, genetski si predodredjena, slabo se kreces itd. 10 sklekova i 10 cucnjeva dnevno i sve ce da prodje.

Da nije tebi doslo do neke deformacije kuka (a i kicme) od tezine? Pogotovo sto ti je posao takav da sedis. Ako si niza i sa slabijim skeletom, vrlo moguce da su se opteretili zglobovi. Ja bih snimila kicmu i kuk, da budem on the safe side.

Sad sam normalne težine u odnosu na visinu i onu abnormalnu težinu za vreme trudnoće.
Sad nisam niska , srednje neke visine, čak može se reći i visoka.
Skelet, e tu imam problema, više sitnih povreda u vidu iščašenja i sl.
Hvala još jednom, ipak ja idem do lekara z:(

teniski lakat najvjerovatnije. bol se javlja najjače na samom vrhu lakatne kosti , na hvatištu tetive, to mjesto bude i osjetljivo na dodir, pritisak. ja imam problem već 10 godina. teško je izlječivo.

Sad ne mogu baš da lociram bol, onako tup bol, i na dodir i na pokret. z:(

Staris, genetski si predodredjena, slabo se kreces itd. 10 sklekova i 10 cucnjeva dnevno i sve ce da prodje.
Da... a i starim, to je normalno. :deda:

Hvala unapred.

Kojom rukom masturbiraš? Može da bude od toga pa promeni malo ruku z:lol: .... ili je to ili je neki nerv pritisnu, a to hoće ako previše sediš na guzici.

Mešaj malo kukovima ( ne zahebavam ) da se rastrese taj deo i možda smanji pritisak na nerv.
Mešaj, mešaj xexexe

To ti je problem od vratnog dela kicme,sigurno ti taj polozaj na poslu uz kompjuter pravi probleme.I nekad nece da boli vrat,vec rame,lakatili cakizmedju zglobova na prstima te ruke.To su reumatoloski bolovi tinjajuci i ponekad vise dosadni nego bolni,a nekad previse bole.Sto opet zavisi kolika je upala tog ukjljestenog nerva u vratu.Mnogi ljudi u poslednje vreme pate od toga.Imam i ja taj problem,samo sto je kod mene u velikom obimu,zbog povrede.Tako da sam upucen u te stvari dobro.

To ti je problem od vratnog dela kicme,sigurno ti taj polozaj na poslu uz kompjuter pravi probleme.I nekad nece da boli vrat,vec rame,lakatili cakizmedju zglobova na prstima te ruke.To su reumatoloski bolovi tinjajuci i ponekad vise dosadni nego bolni,a nekad previse bole.Sto opet zavisi kolika je upala tog ukjljestenog nerva u vratu.Mnogi ljudi u poslednje vreme pate od toga.Imam i ja taj problem,samo sto je kod mene u velikom obimu,zbog povrede.Tako da sam upucen u te stvari dobro.

nije to 100 %

Samo ti živi tim paničnim životom. Želim ti srećan put.z:poz:

Paničim, ali sam zakazal pregled, rešicu se te panike, zašto bih živela paničnim životom z:)

opusti se ,ništa strašno.

Hvala z:)

Nisam imala nikakve povrede, ni vrata ni noge ni ruke.
Videćemo šta će lekar reći

mlađi.jpg

Moj predlog kao Dr.Pera.

Back