Bol u bradavici

nacana

Obećava
Poruka
70
Od juce mi se javio bol u desnoj bradavici dojke. Ne primecuju se nikakve promene na koži i samoj bradavici ili oko nje spolja, ali je bradavica uvecana i bolna na dodir, i to više deo tačno ispod nje unutar dojke. Bol je prisutna konstantno a naročito na dodir. Iscedka nema, i postoji neka vrsta osećaja kao da svrbi. Nije bilo mehaničke povrede. Molim Vas za prvu pomoć i ukoliko je potrebno kojem lekaru da se obratim.
Hvala unapred,

Jesam, uradio mi je ultrazvuk dojke, nije pronasao nikakve znake upale ili neke maligne promene sto je odlicno. Rekao mi je da verovatno nije nista da sacekam nekoliko dana i da ce se verovatno povuci. Eventualno da stavljam hladne obloge. Medjutim evo, vec je proslo nekoliko nedelja, i dalje postoji kao neko otvrdnuce ispod bradavice ja bih onako laicki rekla gledajuci po neti da to odgovara mlecnim kanalima, kao da su zadebljani. Bol je nestao, a bradavica se i dalje uvlaci unutra. Nije mi jasno da to nije nista kad ja ocigledno primecujem promenu, tako da bi mi vasa iskustva i savet dobro dosli...
Inace redovno uzimam kontraceptivne pilule sto sam napomenula lekaru, ali je on rekao da to nema veze.
Pozdrav,

Back