Bol oko i iznad oka, i u desnom prednjem delu glavu

jacky_2voo

Aktivan član
Poruka
1.224
Imam problem ove vrste vec desetak dana.

Zaboli me glava odjednom, nekim ostrim bolom,i boli boli i onda prestane,a nekada i ne.. Pa se povrati.. Nisam mogao da ukapiram da li je od necega.

Znaci kratak,relativno jak,ostar bol..

Surfovao sam po internetu i naleteo da moze biti upala sinusa ili neka vrsta migrene..

Pipnem glavu odmah desno do cela i tacno osecam kako mi pulsira neka vena,ili nesto..

Nemam vremena za doktora pa neko,kakvo takvo misljenje trazim na forumu.. :)

Hvala nekome ako ima neki savet ili misljenje.

evo da ti se javim mozda si u medjuvremenu posetio lekara,ali i ja imam iste simptomeg.i znam koliko to boli,narocito ako te uhvati na poslu ili vani,ja sam imala punih 25 dana uzasne glavobolje,pracene povracanjem i vrtoglavicom,merili su mi pritisak,snimali srce posto sam srcani bolesnik,i primala inekcije koje su mi ublazavale bol dok traje dejstvo.posto su me poslali kod neurologa,uspostavili su mi da imam jako visok pritisak,od terapije mi se oduzela isto vece noga,sto im nije bilo jasno,kocenje vilice i naknadna glavobolja,sve u svemu pakao.jer im nije bio ispravan aparat za merenje pritiska,jos imam te napade glavobolje,pijem iskljucivo kafetin jer me od njega odmah prodje,izmeri pritisak i snimaj obavezno glavu ali na magnetnoj rezonanci,jer ona otkrije i najmanje djelice za razliku od skenera.pozdrav

Ako je bol iznad oka u visini obrve, tu prolazi krvni sud, znam po tome, da se meni tu meni javljao bol od duvana, a budući da loše podnosim cigare i to baš oštar. Dok ne odeš kod doktora, trebao bi par puta dnevno da uzimaš andol ili aspirin, naravno ne na gladan stomak, to ne nikad ne može da šteti, ako se pravilno koristi ...

Ako je bol iznad oka u visini obrve, tu prolazi krvni sud, znam po tome, da se meni tu meni javljao bol od duvana, a budući da loše podnosim cigare i to baš oštar. Dok ne odeš kod doktora, trebao bi par puta dnevno da uzimaš andol ili aspirin, naravno ne na gladan stomak, to ne nikad ne može da šteti, ako se pravilno koristi ...
Krvni sud samo iznad obrve, jel? ...

Back