Bol ispod pazuha

kaca_2172015

Početnik
Poruka
1
Imam 15 god, i juce mi se pojavio bol ispod pazuha, prosla sam rukom i ucinilo mi se kao da imam neki kruzic. Uplasila sam se posto sam odmah pomislila na rak dojke ali na internetu sam citala da postoje i drugi uzroci, ne znam koji je tacno ali bih volela da znam da li je rak dojke i sta bi trebalo da radim. Inace nemam nikakvu glavobolju, povracku ili nesto drugo, samo osecam bol ispod pazuka i bol u ruci. U zadnje vreme bas sam pocela da stavljam dezodorans ispod pazuha direktno na kozu, pre sam preko tkanine samo stavljala. I nosila sam brus u kome mi nije prijatno i koji moram stalno sa namestam. Inace boli me pazuh ispod desne strane i ruka, a ne na levoj. Volela bih da znam sta da radim i da li je to rak?

i ja sam slično imao, najvjerovatnije od dezodoransa...kvržica je bila natečena, kao limfni čvor da je bio uvećan...i bol sam osjećao ispod pazuha..
proće to za par dana vjerovatno, ako ne prođe piči kod doktora...i ne umišljaj svašta! :deda2:

Rak nije, ne opterecuj se, ali prestani da koristis dezodorans, uzmi udoban grudnjak koji te ne steze ili zulja. Ako posle toga za nekoliko dana ne nestane bol i zlezda se ne smanji idi do doktora, mozda je neka infekcija

Back