Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"​

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

IZVOR: B92 PETAK, 6.08.2021. | 11:45 -> 12:24

Naime, uznemirujući snimak sa nastupa dvojice muzičara razljutio je njihove fanove širom Srbije, a onlajn peticija kojom bi se Jali i Bubi zabranio ulazak u Srbiju potpisalo je blizu 20.000 ljudi.

U tekstu peticije, autor podseća i na ranije izjave dvojice repera u kojem su, navodno, vređali Srbe i ostavljali komentare poput - "Srbe na vrbe".

"Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim 'reperima' jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema šta da traži tu", piše u peticiji.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=06&nav_id=1903137

I ja sam potpisao peticiju. Mislim stvarno dokle će više da nas vređaju, a ovamo dolaze da se ogrebu za pare?

Oни нису никакви репери, то није видело реп. Исти бескичмењаци као и Раста што је ''репер''.
Аутотјунаши.
hehe sve isto što sam upravo hteo da napišem koga sve danas nazivaju reperom,užas
nego nisu ova 2 jarana nikog bacali sa bine nego obezbeđenje

Ђус је већ био познат као репер, пре него што је скренуо у турбо фолк (а такође има фазе када се врати у реп или чак снима и неки панк), а ови павијани су вероватно кренули са неким репом, али су постали познати тек кад су почели да раде тај љигави турбо аутотјун.

Ђус је већ био познат као репер, пре него што је скренуо у турбо фолк (а такође има фазе када се врати у реп или чак снима и неки панк), а ови павијани су вероватно кренули са неким репом, али су постали познати тек кад су почели да раде тај љигави турбо аутотјун.
Pa to oko repera ti je ista stvar kao i oko rokera.

Na kraju mnogi završe u narodnjacima jer tu su pare.

Pa to oko repera ti je ista stvar kao i oko rokera.

Na kraju mnogi završe u narodnjacima jer tu su pare.
Зависи, ако су ти репери/рокери оставили неки траг, односно ако су вредели нешто, њихове песме ће наставити да живе, без обзира где они завршили.

Back