Jedine osobe bez obraza, su one koje ne Preziru aktuelnog tiranina.Ahahahaah, kako ste vas dvoje smesni.
Sta cete ovde gubiti vreme??!
(pretpostavljam da vam je to placeni posao, ali nema te love da vam plati brisanje obraza i *uze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedine osobe bez obraza, su one koje ne Preziru aktuelnog tiranina.Ahahahaah, kako ste vas dvoje smesni.
Sta cete ovde gubiti vreme??!
(pretpostavljam da vam je to placeni posao, ali nema te love da vam plati brisanje obraza i *uze.
Ne!
Bojkot izbora NIJE NIKAKVO sredstvo politicke borbe vec je POKAZATELJ POLITICKE NEZRELOSTI MASE.
Izbori su od stare Grcke najpouzadniji nacin izrazavanja volje vecine i tu ne treba izmisljati toplu vodu.
Neizlazak na izbore uvek favorizuje one koji su vec na vlasti.
Izbori su momenat kada jedno drustvo, jedna grupa ili jedna zajednica dobije zakonsko pravo da GOVORI, da se IZRAZI.
Ko ne zadje na izbore vise nema prava nista da kaze, da kritikuje vlast, jer onda kada je trebao da govori - cutao je kao svaka kukavica.
Sistem nije, narod je puko.Pa svi vide da je sistem puko, jos samo da se konacno raspadne.
Jeste ali se ti ne nalaziš u normalnoj demokratiju već negde na periferiji i tu taj bojkot nema efekat na konačne rezultate.. Jeste li svesni da SNS ima 700k članova koji imaju neki vid koristi od Vučića na vlasti pa kad dodamo tu i članove familije to vam ode na 2mil glasača.. I šta bi ti tu bojkotovao koga?
Ne znaš . Ako ne znaš onda nema razloga da pitaš..Gde je to "normalna" domokratija?
Demokratija je kada izadjes i glasas za koga zelis, pa ko dobije vise glasova je pobednik.
A NIJE DEMOKRATIJA kada ne izadjes na glasanje, pobedi neko ko ti se ne dopada, a ti onda gundjas: "On nije regularno pobedio, jer JA NISAM GLASAO...!"
Nema neogranicenih sloboda i izbora, cak ni u demokratiji.I to je moje demokratko pravo. PRAVO NA SLOBODAN IZBOR. OSNOV DEMOKRATIJE!
Nema neogranicenih sloboda i izbora, cak ni u demokratiji.
O meni se vi ne brinite.Dobro jasno je nama da ti nisi demokrata.
Баш те заболе за образ, а?Za Djilasa!
ma kakav bojkot. Bojkotovali makedonci a ZAEV izasao i proglasio pobedu.Realno bojkot u Srbiji nema nikakav efekat.. I da se spusti taj procenat ispod 50 ko bi to priznao.., nzn uposte šta se time pokušava postići i da recimo izlaznost bude 49% šta onda sta dalje .
Onda kad SRS kaže: "Šta hoćete više, pa bili su izbori."Realno bojkot u Srbiji nema nikakav efekat.. I da se spusti taj procenat ispod 50 ko bi to priznao.., nzn uposte šta se time pokušava postići i da recimo izlaznost bude 49% šta onda sta dalje .
Bojkot ide na ruku Vučiću jer tako će dobiti jaku dvotrećinsku većinu za izmenu ustava. Praktično to je značajno ne samo zbog Kosova nego i zbog i mandata, na primer može uvesti da predsednik može biti i posle 2027.Zamislite da na izbore izadje samo 28~29% glasaca. Mislim da bi bila tema eto nas koji bojkotujemo ima 71%. Interesantna situacija.
Druga situacija bi bila da Vucic osvoji 90% glasova izaslih,sto je isto merilo diktature,
Jedino bojkotom narod moze pokazati da nije kupljen sendvicomBojkot izbora je jedna NEDEMOKRATSKA MERA, koja donosi kontraproduktivne rezultate za one koji je primenjuju.
Nista drugo ne ponazuje do NEZRELOST BIRACKOG TELA u demokratiji.
Ko poziva na bojot izbora trebao bi biti zaznjen po Zakonu.
Лукав начин да дођеш и до њихових сендвича...Jedino bojkotom narod moze pokazati da nije kupljen sendvicom
Da ali to je kao i ovo danas kad Alo Informer i sl popljuvaju nekog a ovaj ih dobije na sudu i šta se desilo.. Presudu niko nije objavio ni to da su lagali ali je svako čuo gomilu laži koju su SNS mediji objavili.. Nems to efekta svi danas viču Jeremić voda medunarne kiminlne organizacije a Đilas lopov koji je ukrao 500mil evra..Onda kad SRS kaže: "Šta hoćete više, pa bili su izbori."
Mi odgovaramo: "Da ali su oni invalidni."