- Poruka
- 4.727
tj vaš,meni ne treba koji će mi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa žao mi ga je što je vašhihi naš a ti mu tepaš, znači žao ti je. ali ja neću ovde da chatujem i idem
pa žao mi ga je što je vaš
nego hirka,šta ti misliš o ovoj igokeici?
Ma nema vise kod mene takvih dogovoradosta sam bila idiot. Necu da menjamo uloge,ako cemo onda neka on radja decu,ja cu da radim hahah lol
Kao fol volim te,ja padnem kao sto jesam,on mi napravi dete i boli ga uvo,upropasti mi zivot,a ne,nece tako moci,sad ja necu i da ocu
On je video da ja verujem u bajke,pa pokusava sad biti princ,ma ne moras biti,samo begaj
Bravo Hirka, to je pravo pitanje. Daj da vidimo kolika je ta suma, mislim možda sam ja jeftiniji, pa da saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo...kolko dečko traži mesečno u proseku ; )))
ja pare pa pare
Bravo Hirka, to je pravo pitanje. Daj da vidimo kolika je ta suma, mislim možda sam ja jeftiniji, pa da saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo...
![]()
Što se mene tiče povoljan sam, sniženje i do pedeset posto, akcija traje dok ima artikala na lageru, pa ti vidi...Sponzoruso muska
Doduse ako si jeftiniji mogli bi se dogovoriti ahah
Salaaa
Ja sam jos jednostavnija. Ne kupuj mi nista. Voli me,ceni i postuj. Mozda zato ovako i prolazim.Što se mene tiče povoljan sam, sniženje i do pedeset posto, akcija traje dok ima artikala na lageru, pa ti vidi...
Šalim se i ja buraz, opušteno.
Jedna moja bivša ljubav bi rekla: ''Jednostavna sam za održavanje, kupi mi sladoled i dosta mi je.''![]()
Ne smeš drugima dozvoliti da te iskorišćavaju, to bi morala da bude neka crvena linija, granica iza koje počinje tvoja odbrana kad je neko naruši. Ja sam čitavog života bio sklon tome da povlađujem onima koji su mi dragi, ali ništa time nisam postigao.Ja sam jos jednostavnija. Ne kupuj mi nista. Voli me,ceni i postuj. Mozda zato ovako i prolazim.
Das im pst,oni hoce celu ruku. Poenta.Ne smeš drugima dozvoliti da te iskorišćavaju, to bi morala da bude neka crvena linija, granica iza koje počinje tvoja odbrana kad je neko naruši. Ja sam čitavog života bio sklon tome da povlađujem onima koji su mi dragi, ali ništa time nisam postigao.
Gde u Sapcu imaju cevapi da su toliko dobri?Imam sevap da pojedem Sabacki Cevap
Bolje i depresija na neko vreme nego grozna i srozna veza.![]()
Dragadraga zna.I samo da vam kazem,najbolji cevapi su u Sapcu,pravi Sarajevski,ali bolji nego u Sarajevu,morate probati,kakav ovaj moj xD
Pitah pogresnog coveka,gde imas toliko dobre cevape u Sapcu?I samo da vam kazem,najbolji cevapi su u Sapcu,pravi Sarajevski,ali bolji nego u Sarajevu,morate probati,kakav ovaj moj xD