Bojim se

Ma nema vise kod mene takvih dogovora 😂 dosta sam bila idiot. Necu da menjamo uloge,ako cemo onda neka on radja decu,ja cu da radim hahah lol
Kao fol volim te,ja padnem kao sto jesam,on mi napravi dete i boli ga uvo,upropasti mi zivot,a ne,nece tako moci,sad ja necu i da ocu
On je video da ja verujem u bajke,pa pokusava sad biti princ,ma ne moras biti,samo begaj

Ma nema vise kod mene takvih dogovora 😂 dosta sam bila idiot. Necu da menjamo uloge,ako cemo onda neka on radja decu,ja cu da radim hahah lol
Kao fol volim te,ja padnem kao sto jesam,on mi napravi dete i boli ga uvo,upropasti mi zivot,a ne,nece tako moci,sad ja necu i da ocu
On je video da ja verujem u bajke,pa pokusava sad biti princ,ma ne moras biti,samo begaj
:)))))

Što se mene tiče povoljan sam, sniženje i do pedeset posto, akcija traje dok ima artikala na lageru, pa ti vidi... :rumenko:

Šalim se i ja buraz, opušteno. :)

Jedna moja bivša ljubav bi rekla: ''Jednostavna sam za održavanje, kupi mi sladoled i dosta mi je.'' :)
Ja sam jos jednostavnija. Ne kupuj mi nista. Voli me,ceni i postuj. Mozda zato ovako i prolazim.

Ja sam jos jednostavnija. Ne kupuj mi nista. Voli me,ceni i postuj. Mozda zato ovako i prolazim.
Ne smeš drugima dozvoliti da te iskorišćavaju, to bi morala da bude neka crvena linija, granica iza koje počinje tvoja odbrana kad je neko naruši. Ja sam čitavog života bio sklon tome da povlađujem onima koji su mi dragi, ali ništa time nisam postigao.

Ne smeš drugima dozvoliti da te iskorišćavaju, to bi morala da bude neka crvena linija, granica iza koje počinje tvoja odbrana kad je neko naruši. Ja sam čitavog života bio sklon tome da povlađujem onima koji su mi dragi, ali ništa time nisam postigao.
Das im pst,oni hoce celu ruku. Poenta.
A tek kad im das ruku...

počni malo da planiraš svoj život, za 10 godina ćeš inače opet biti na istom mestu al sa 10 god više
mada otkud znam možda i nije bitno
tj probaj s tim planiranjem ... ovo ono pomalo
ja nemam pluseve u životu ko lajfkouč al ovde ću vežbati

Hahaha al ste otkaceni 😂 mislim pozitivnooo
Joa sam u fazi ostavljanja cekam da prodju slavlja neka haha,da ne budem u depresiji tad pa onda let's go mili
Ne znam kako se zove lokal,van centra je negde,mi smo ih namirisali bukvalno,a pre njih su neki bez veze skroz
Ovi bukvalno grme 😁😁 Kazem vam ni na bascarsiji nisam takve jela,ima neki poseban recept,sta znam,Sarajlija je,a i radnice su prijatne
Vodim vas ja sve bre,taman da vam se izjadam uz luk i pavlaku hehe

Back