boje i svetlost u snovima

evo ja cu prvi

skoro uvek imam slabu izrazenost i razlikovanje boja u snovima, slicno kao crno-belo ali se ipak koliko toliko naziru i razlikuju boje, nekad mozda vise, nekad manje

obicno sanjam da je pred zalzak sunca - tamna nijansa

mislim da ako sanjam da je vece pa se zato slabije vide boje, ali opet cini mi se da i kada sanjam da je dan da se slabo ralikuju / vide boje

Ja se pre nisam ni sećao da sam uopšte sanjao,ali pošto sam pokušao AP(bio sam samo nekoliko centimetara od tela)snovi su mi postali neverovatno živi,ponekad uspem i da kontrolišem tok sna.Međutim,to mi nekad i smeta.Jednu noć sam imao temperaturu i sanjao sam košmar,bio je toliko stvaran,užasno.Jurili me sa sekirama,onda neki demoni,svačega je bilo i sve je delovalo stvarno.

U boji, ali radnja se dešava nekad noću, nekad danju. Slike su žive i uglavnom kad se probudim setim se svega ali kasnije tokom dana zaboravim. Žena kaže da ne treba pričati snove pre podne, tako kad me kasnije pita, ja zaboravio. Jedino mi ostaje da zapisujem. Ali mi se desi da se nešto i ostvari od toga što sanjam, dal kroz nekoliko, nedelja ili godina- kao neko predkazanje!

Ja isto osećam ko u pravom životu.Možda zvuči retardirano,ali pre 2 noći sam sanjao da sam u nekoj borbi na bojnom polju,i pogodio me metak u desnu nadkolenicu i probudio se.Prvih nekoliko sekundi mi je trebalo da shvatim gde sam, a onda sam osetio prvo jak bol na mestu gde sam u snu pogođen,a posle nekih 30-ak sekundi je nestao.Šta bi to moglo da bude?

Back